Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Μεγάλη νίκη για τον Εθνικό κόντρα στον ΠΑΟΚ




Μεγάλη νίκη για τον Εθνικό κόντρα στον ΠΑΟΚ, στον Πειραιά, με σκορ 10-6, για την 16η αγωνιστική της Α1 ανδρών.

Οι παίκτες του Φάνη Κουντουδιού με ένα με ένα μαγικό τέταρτο οκτάλεπτο έκαναν το 7-5 υπέρ τους, 10-5, μέσα σε λίγα λεπτά, με τον ΠΑΟΚ και πέτυχαν την τρίτη διαδοχική νίκη τους επί του «Δικεφάλου» τη φετινή σεζόν, σε Α1 και Κύπελλο, επιστρέφοντας παράλληλα στις νίκες.


Από την άλλη, οι παίκτες του Πάνου Βέργου βρέθηκαν από το ξεκίνημα να κυνηγάν το σκορ με τον Εθνικό να έχει σερί 6-1 και παρότι πλησίασαν δύο φορές στα δύο τέρματα, δεν μπόρεσαν να κάνουν το κάτι παραπάνω σε μια δύσκολη ομολογουμένως έδρα.

Να σημειωθεί ότι στον πάγκο του Εθνικού κάθισε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του συλλόγου, Γιώργος Τσόκας μαζί με τον Δημήτρη Δασκαλόπουλο, καθώς ο Φάνης Κουντουδιός είναι τιμωρημένος με δύο αγωνιστικές.

Με αυτή τη νίκη ο Εθνικός που είχε σε πολύ καλή μέρα τον Στέφανο Φουτρή, προσπέρασε προσωρινά τον Παναθηναϊκό με 33β, με τους Πράσινους να αγωνίζονται αύριο κόντρα στο Καλαμάκι.

Φυσικά, σημαντικό ρόλο στην κατάληψη της τρίτης θέσης θα παίξει το μεταξύ τους παιχνίδι, στην έδρα του Παναθηναϊκού, που όμως θα είναι τιμωρημένος με κεκλεισμένων των θυρών.

Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ παρουσίασε ξανά μέτριο πρόσωπο, όμως παραμένει μόνος 6ος με 26 βαθμούς.

Για τους γηπεδούχους, πρώτοι σκόρερ ήταν οι Θαλασσινός, Φουτρής, Χατζηκυριακάκης και Χαραλαμπόπουλος που σημείωσαν δύο τέρματα, ενώ για τον ΠΑΟΚ Σολανάκης και Κουτσιαλής πέτυχαν από δύο.

Οκτάλεπτα: 4-1, 1-0, 1-3, 4-2.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΟΚ
Τζωρτζάτος Κεχαγιάς Στρ.
Τζώρτζης 1 Προσινικλής
Θαλασσινός 2 Μιτελούδης
Κόχειλας Ν. 1 Κουτσιαλής 2
Χατζηκυριακάκης 2 Κόχειλας Ι.
Μίσιτς Τζελάτης
Χαραλαμπόπουλος 2 Παπαποστόλου
Χονδροκούκης Νικολαϊδης 1
Φούτρης 2 Δημητριάδης
Ξανθόπουλος Θωμάκος
Μπεριστιάνος Μαζοκοπάκης 1
Σολανάκης 2
Αϊβαλιώτης Φοροτζίδης
Τσολακούδης
Αργυρόπουλος – Κανακάκης Μουρατίδης
Διαιτητές: Σταυρίδης, Πολυχρονόπουλος

Αλυτάρχης: Χαράλαμπος Τρούλος



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου