Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Ροντέο!




Ένταση, διαπληκτισμοί, πολλά νεύρα, αποβολές προπονητών είναι αυτά που χαρακτήρισαν την αναμέτρηση Υδραϊκός-Εθνικός.

Μάλιστα, η ομάδα του Δημήτρη Μαυρωτά σημείωσε μεγάλη νίκη με σκορ 6-5 κόντρα στους Πειραιώτες, για την 16η αγωνιστική της Α1 ανδρών και παρότι οι παίκτες του Κουντουδιού πάλεψαν για την ισοφάριση στο τέλος, με τον Φλέγκα να αποκρούει σε κόρνερ λίγο πριν τη λήξη.


Από την αρχή του αγώνα υπήρχαν πολύ δυνατές μονομαχίες, με τους διαιτητές να κάνουν αρχικά συστάσεις στους δύο αρχηγούς, ενώ στη συνέχεια απέβαλλαν τον Μίσιτς και τον Μπλάνη. Ύστερα, αφού οι δύο προπονητές είχαν δεχθεί κίτρινη κάρτα, αποβλήθηκαν ταυτόχρονα για πιο έντονες διαμαρτυρίες.

Στο τρίτο οκτάλεπτο έφυγε από τον αγώνα και ο φουνταριστός του Εθνικού, Χάρης Χαραλαμπόπουλος με τρεις ποινές, ενώ αργότερα αποβλήθηκε ο φουνταριστός των γηπεδούχων, Φώσκολος.

Οι… πρώην του Εθνικού, Στελλάτος, Κοκκινάκης και Βλοντάκης ήταν αυτοί που σκόραραν αρκετά για τον Υδραϊκό. Από την άλλη, ο Εθνικός έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό και παρότι δεν είχε κλασικό φουνταριστό στην τελευταία περίοδο, προσπάθησε να μειώσει με τον Αργυρόπουλο, όμως δεν ολοκλήρωσε την ανατροπή



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου