Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Πινέζες: «Προτάσεις ουσίας και βοήθειας στην παρούσα διοίκηση»




Θέση, μέσω ανακοίνωσης,  εν όψει  της επερχόμενης Γενικής συνέλευσης του Ερασιτέχνη Εθνικού, πήρε ο οργανωμένος σύνδεσμος «Πίνεζες». Στην ανακοίνωση τους ,τονίζουν την πλήρη στήριξη τους στην διοίκηση του συλλόγου κάνοντας ένα μικρό απολογισμό, ξεκαθαρίζοντας ότι δεκτή θα γίνει οποιαδήποτε πρόταση  που θα προσφέρει βοήθεια ουσίας στους ανθρώπους που έχουν τα ηνία της ομάδας τη δεδομένη στιγμή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «Πινεζών»

Δηλώνουμε ότι  σαν σύνδεσμος στηρίζουμε απόλυτα την παρούσα διοίκηση του Ερασιτέχνη Εθνικού Πειραιώς και είναι το  λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε μετά από 3 χρόνια επιτυχημένων κινήσεων και προσπαθειών από μέρους της.

Οι Κύριοι Αντώνης Πρίντεζης,Ζαχαρίας Μιχαλόπουλος,Γιάννης Μιχαλόπουλος, Βαγγέλης Αναγνώστου ,οι Κυρίες Μαρία Ζώτου,Δώρα Ιωαννίδου και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ κατάφεραν μέσα σε αυτά τα χρόνια να καθαρίσουν από τα χρέη  την ομάδα μας.

Χρέη που είχαν αφήσει οι προηγούμενες διοικήσεις(Τσάλτας,Μπουκουβάλας και λοιποί).

Κατάφεραν να ξαναφέρουν τον «Αυτοκράτορα» στην ελίτ του Ελληνικού Πόλο( τον «Αυτοκράτορα» που οι προηγούμενες διοικήσεις τον ρίξανε στην Α2),κατάφεραν επιτυχίες  σε όλα τα ερασιτεχνικά αθλήματα(Κολύμβηση, Παγκράτιο) και τέλος το κυριότερο ότι έχουν τον Εθνικό μας, ψηλά στη συνείδηση όλων και ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΚΑΘΑΡΟ ΑΠΟ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ.

Τις μόνες προτάσεις που θα δεχτούμε από τον οποιοδήποτε  παρουσιαστεί τη Δευτέρα (29-6)στην Εκτακτη Γενική Συνέλευση στα γραφεία του Ερασιτέχνη θα είναι προτάσεις ουσίας και βοήθειας προς την παρούσα διοίκηση .

Ανθρώπους που θα μπούνε ως απλά μέλη στο Δ.Σ και θα βοηθήσουν έμπρακτα  και όχι με λόγια.

Θέλουμε ανθρώπους που αγαπάνε τον Εθνικό και όχι λαμόγια που θέλουν να κονομήσουν.

ΤΕΛΟΣ, ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ! ,

Υ.Γ. ΑΡΜΟΔΩΡΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ «ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ» ΣΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου