Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Παίκτης του Εθνικού ο Αλέξης Ράπτης





Η διοίκηση της ομάδας Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ ανακοινώνει την απόκτηση του 34χρονου καλαθοσφαιριστή Αλέξη Ράπτη.

Ο έμπειρος Power Forward με καταγωγή από την Κατερίνη, ξεκίνησε την καριέρα του στον Αρχέλαο, στην συνέχεια μεταπήδησε στον Πιερικό ενώ συμμετείχε και όταν οι δυο ομάδας αποφάσισαν να πορευτούν μαζί ως Πιερικός Αρχέλαος. Τη σεζόν 2010-2011 αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΑΕΚ 'Αργους, σε μια σεζόν ορόσημο για τον ίδιο καθώς είχε πολύ καλή πορεία με 6,6 πόντους, 4,4 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ. Αυτό που τον απογείωσε ήταν η συμμετοχή του στο All Star Game του Πύργου και στον διαγωνισμό καρφωμάτων στον οποίο εντυπωσίασε κερδίζοντας την 2η θέση.

Την περίοδο 2011-2012 πήγε για πρώτη φορά στο Παγκράτι ενώ χαρακτηριστικό είναι πως συνέβαλε τα μέγιστα στην παραμονή της ομάδας του καθώς σε 30 παιχνίδια είχε 9,8 πόντους κατά μέσο όρο και 4 ριμπάουντ. Την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στην Β' Εθνική με τον Φίλιππο Βέροιας και ήταν από τους παίκτες που συνέβαλαν στην άνοδο της ομάδας της Ημαθίας για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α2.

Την σεζόν 2103-2014 ήταν για μια ακόμα φορά από τους στυλοβάτες της πολύ καλής πορείας του Παγκρατίου αφού σε 26 παιχνίδια είχε 8,9 πόντους κατά μέσο όρο και 4,2 ριμπάουντ». Τη χρονιά που μας πέρασε αγωνιζόμενος ξανά με την φανέλα του Παγκρατίου συνέβαλε τα μέγιστα στην πολύ καλή πορεία της ομάδας των Αθηνών αφού σε 24 συμμετοχές είχε 11,2 πόντους κατά μέσο όρο ενώ βγήκε και δεύτερος στην Α2 στα ριμπάουντ (μέσος όρος ανά παιχνίδι: 7).



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου