Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

«Να σοβαρευτούμε, αλλιώς θα έχουμε πρόβλημα…»


Η εντός έδρας ήττα του Εθνικού με 8-6 από το Νηρέα Λαμίας έφερε απογοήτευση στο στρατόπεδο των «κυανόλευκων». Με δηλώσεις του στο sport-fm.gr ο Γιώργος Αλεβίζος ανέλυσε τα αίτια της ήττας.


«Να σοβαρευτούμε, αλλιώς θα έχουμε πρόβλημα…»


Μπορεί ο Εθνικός να είχε την υποστήριξη 100 περίπου φιλάθλων στη χτεσινή αναμέτρηση με το Νηρέα Λαμίας, όμως δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα με 8-6. 

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ο Γιώργος Αλεβίζος, με δηλώσεις του στο www.sport-fm.gr στάθηκε στη γενικότερη εικόνα του Εθνικού και στο κάκιστο ποσοστό στον παίκτη παραπάνω. 

Συνέντευξη στον Ορέστη Κανελλόπουλο: 

«Κάναμε μια πολύ κακή εμφάνιση. Ήμασταν τραγικοί στον παίκτη παραπάνω. Δεν κάναμε καμία κίνηση να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα αυτό. Δεν είχαμε υπομονή και σουτάραμε βιαστικά. Έτσι, δεν μπορούσαμε να βρούμε λύση στην επίθεση. Στο αμυντικό κομμάτι ξεκινήσαμε καλά, όμως στη συνέχεια χαλαρώσαμε αδικαιολόγητα. Αυτά είναι τα στοιχεία που μας οδήγησαν στην ήττα και την κακή εμφάνιση. Το 8-6 είναι… θαύμα, καθώς βάσει απόδοσης έπρεπε να είχαμε χάσει με μεγαλύτερη διαφορά. Στο τελευταίο οκτάλεπτο δεν μπορώ να πω ότι ήμασταν κουρασμένοι, αν και ο αγώνας είχε ιδιαίτερα έντονο ρυθμό κατά τη διάρκεια του, όσο ότι απογοητευτήκαμε από την εικόνα που παρουσιάζαμε στις πρώτες τρεις περιόδους. Χαλαρώσαμε αδικαιολόγητα» σχολίασε αρχικά ο περιφερειακός της ομάδας του Κώστα Πετράκη. 

Τέλος ο Γιώργος Αλεβίζος επεσήμανε πως ο Εθνικός πρέπει να αλλάξει πρόσωπο για να ελπίζει σε καλή πορεία στη φετινή Α1: «Οφείλουμε να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά και να δουλέψουμε γιατί διαφορετικά θα έχουμε πρόβλημα. Με 1/12 στον παίκτη παραπάνω δεν πάμε πουθενά…»



www.sports-fm.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου