Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Μπίσμπα: « Σημαντική νίκη για τη συνέχεια»




Η Κέλλυ Μπίσμπα αποτέλεσε μία από τις παίκτριες –κλειδιά της πρώτης νίκης -για τη νέα σεζόν -του Εθνικού μέσα στην έδρα του Νηρέα Χαλανδρίου.  Η διεθνής πολίστρια των «Κυανόλευκων» μίλησε στο επίσημο ιστότοπο του συλλόγου,(ethnikos.org) για το «διπλό» μέσα στο Χαλάνδρι.
«Είμαστε πολύ χαρούμενες που κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι . Είναι πάντα σημαντικό όταν κερδίζεις εκτός έδρας , και αυτή η  νίκη μας δίνει ακόμα μεγαλύτερη δυναμική για τη συνέχεια», ήταν  τα πρώτα λόγια της Κέλλυς  ,η οποία σκόραρε τέσσερα από τα δέκα γκολ της ομάδας.
«Ξεκινήσαμε καλά ,προηγήθηκαμε με 1-6 παίζοντας  πάρα πολύ έξυπνα αλλά από κει και πέρα άρχισε το κάτς  με αποτέλεσμα να εκνευριστούμε και να αποσυντονιστούμε. Ευτυχώς για εμάς  όμως καταφέραμε να κρατήσουμε τη διαφορά και να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης.»
Όσο για τη συνέχεια,  η έμπειρη άσος τόνισε:  «Δεν χαλαρώνουμε λεπτό και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά. Στόχος μας είναι η τετράδα και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Έχουμε καλό προπονητή ,ρόστερ και διοίκηση που είναι κοντά μας και μας στηρίζει. Ο Εθνικός είναι ο αυτοκράτορας του Ελληνικού πόλο και του αξίζει το καλύτερο».

Πηγή:ethnikos.org





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου