Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Ετοιμάζει διαδοχικά «μπαμ» ο Εθνικός






Έντονη είναι η κινητικότητα που επικρατεί στα μεταγραφικά ζητήματα του Εθνικού, με νεότερες πληροφορίες να θέλουν τους Πειραιώτες να βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με δύο παίκτες, που έχουν να επιδείξουν πολυετή θητεία στις επαγγελματικές κατηγορίες. 

Το «κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση δύο έμπειρων παικτών, που έχουν να επιδείξουν θητεία ετών στις επαγγελματικές κατηγοριες επιχειρούν να κάνουν στον Εθνικό. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι «κυανόλευκοι» μετά την απόκτηση του Απόστολου Σταφσουλάϊ από τον Αμπελακιακό, κινούνται για την ποσθήκη δύο έμπειρων και ποιοτικών ποδοσφαιριστών, που διαθέτουν στον έντονο βαθμό τη στόφα του ηγέτη και χουν αγωνιστεί κατά το παρελθόν στις δύο κορυφαίες επαγγελματικές κατηγορίες. Ονόματα ή περισσότερα στοιχεία, που αφορούν τους παίκτες, που έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον, οι ιθύνοντες του πειραίκού συλλόγου έντεχνα δεν αφήνουν να διαρρεύσουν, ωστόσο, όπως υποστηρίζουν , οι προτεραιότηές τους αφορούν την θέση του κλασικού φορ και του κεντρικού μέσου.  
Αυτό, πάντως, που τονίζουν με έμφαση, είναι ότι η διοίκηση του Αλέξη Αγγελόπουλου θα προσπαθήσει να φέρει στον Εθνικό παίκτες εγνωσμένης αξίας που θα πληρούν όλες τις προδιαγραφές να ηγηθούν της προσπάθειας των «κυανόλευκων» για επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Στον αγωνιστικό τομέα, το μοναδικό πρόβλημα για τον τεχνικό του Εθνικού Μαργαρίτη Χατζηαλέξη εν όψει της αναμέτρησης με τη Θύελλα Μοσχάτου αποτελεί ο Κώστας Χαλιμούρδας , ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Πηγή:gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου