Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Σήμερα τα σπουδαία

Σε καλό δρόμο η συγχώνευση Εθνικού-ΑΟ Γλυφάδας

Σε καλό δρόμο η συγχώνευση Εθνικού-ΑΟ Γλυφάδας
Η αργοπορία που είχε παρουσιαστεί στις νομικές διαδικασίες από πλευράς Εθνικού Πειραιώς είχε θέσει εν αμφιβόλω τη συγχώνευση με τον ΑΟ Γλυφάδας, όπως τουλάχιστον τονιζόταν από πηγές προσκείμενες στον σύλλογο των νοτίων προαστίων. Η κατάσταση, ωστόσο, φαίνεται πως έχει εξομαλυνθεί, κάτι που επιβεβαιώνεται πλέον από αμφότερες τις ομάδες.
«Τα πράγματα θα γίνουν όπως πρέπει κι όλα θα πάνε καλά» τονιζόταν χαρακτηριστικά από διοικητικούς κύκλους του Εθνικού, το διοικητικό συμβούλιο του οποίου θα συνεδριάσει εντός της ημέρας.
Αντικείμενο συζήτησης η ρύθμιση των τελευταίων λεπτομερειών για τη διάλυση του Εθνικού 1923 ΑΟ Μάνης (εκεί έγκειται και το μέχρι τώρα νομικό κώλυμα), ώστε ακολούθως να ιδρυθεί από τον Εθνικό ΟΦΠΠ ερασιτεχνικό τμήμα ποδοσφαίρου και να προχωρήσει η συγχώνευση με τον ΑΟ Γλυφάδας.
Στα αγωνιστικά, η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» (που αναμένεται να γίνουν «κυανόλευκοι») συνεχίζεται κανονικά υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Μάλλιου. Μαλιστα, κλείστηκε εκτός έδρας φιλικό για το ερχόμενο Σάββατο με την Καλλιθέα. Τέλος, ενδεχομένως να πραγματοποιηθεί μία ακόμη μεταγραφή μέσου

Πηγή:sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου