Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ



Σε συνέχεια σημερινής σύσκεψης στα γραφεία της ΕΠΣ Πειραιά παρουσία του Πρόεδρου Κου Μπρατσόλη, του Νομικού συμβούλου Κου Σαπουτζάκη, του Κου Νατσούλη, του Νομικού συμβούλου της ΕΠΟ Κου Κουρίδη, του Αντιπρόεδρου του Εθνικού ΟΦΠΦ Κου Αναγνώστου και του Πρόεδρου του Εθνικού Πειραιώς 1923 Κου Αγγελόπουλου συζητήθηκε εκτενέστατα το θέμα της επιστροφής του ποδοσφαιρικού τμήματος στον Εθνικό ΟΦΠΦ καθώς και η μετέπειτα πορεία/διαδικασία για την εν δυνάμει απορρόφηση του ΑΟ Γλυφάδας.

Αποφασίστηκε άμεσα να γίνουν οι ενέργειες για την νόμιμη επιστροφή του ποδοσφαιρικού τμήματος και η συμμετοχής του Εθνικού Πειραιώς 1923 στο πρωτάθλημα της Α’ Πειραιώς έτσι ώστε να μην χαθεί η κατηγορία στην οποία αγωνίζεται η ομάδα.

Η στελέχωση της ομάδας ξεκίνησε με την πρόσληψη του Προπονητή Κου Μαργαρίτη Χατζηαλέξη τον οποίο καλωσορίζουμε στον Εθνικό. Η Διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή ήδη εργάζεται για την ενίσχυση με ποδοσφαιριστές αξίας της ομάδας και θα υπάρξει ανάλογη ενημέρωση την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου για το τελικό ρόστερ.


φιλικά 
Γραφείο Τύπου







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου