Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Πρώτη συγκέντρωση για τον Εθνικό!


Η ομάδα του Εθνικού για την περίοδο 2012-2013



Την πρώτη της συγκέντρωση ενόψει της νέας περιόδου πραγματοποίησε χθες Τετάρτη (12/9) το απόγευμα η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Εθνικού.
Στο πρώτο ραντεβού της νέας χρονιάς, στα γραφεία του συλλόγου στο Μικρολίμανο, παρούσες ήταν όλες οι αθλήτριες που θα αποτελούν το ρόστερ του Εθνικού για την περίοδο 2012-2013.
Επίσης, το παρών έδωσαν και κάποια μέλη της διοίκησης των «κυανολεύκων», προεξάρχοντος του προέδρου του Ερασιτέχνη Εθνικού Αντώνη Πρίντεζη.
Ακολούθησε το καλωσόρισμα από πλευράς διοίκησης, αλλά και μία σύντομη ομιλία του τεχνικού της ομάδας Γιώργου Κατσούλη προς τις αθλήτριες.
Όλοι ευχήθηκαν καλή αρχή στη φετινή σεζόν και με σκληρή δουλειά να έρθουν αρκετές επιτυχίες για τον σύλλλογο.
Παράλληλα, η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας αποτέλεσε καλή ευκαιρία, ώστε να γνωριστούν μεταξύ τους όλες οι παίκτριες, παλιές και νέες, λίγο πριν πέσουν στην πισίνα για την έναρξη της προετοιμασίας.
Το Aquaticsnews ήταν παρών στην εκδήλωση και μίλησε με τον τεχνικό των «κυανολεύκων» Γιώργο Κατσούλη, ο οποίος αρχικά δήλωσε ότι «θέλουμε να παρουσιάσουμε μία ομάδα με την πάροδο του χρόνου, η οποία θα είναι ανταγωνιστική, υγιής και θα πνέει σεβασμό τόσο στους φιλάθλους μας, όσο και στους αντιπάλους».
Σε ερώτηση σχετικά με το νεανικό ρόστερ του Εθνικού, ο έμπειρος προπονητής τόνισε ότι «προσωπικά ευχαριστιέμαι να δουλεύω με νεαρές και φιλόδοξες αθλήτριες. Εξάλλου, οι καιροί που διανύουμε στην γυναικεία υδατοσφαίριση είναι αρκετά δύσκολοι και από πέρυσι έχει φανεί, αλλά και φέτος πολύ πιο έντονα, ότι όλες οι ομάδες θα στηριχθούν σε πολλές νεαρές αθλήτριες. Ασφαλώς, το γεγονός αυτό είναι πάρα πολύ ευχάριστο».
Ενώ, για το αν παραμένει αισιόδοξος ενόψει της νέας περιόδου αναφορικά με τον χώρο της υδατοσφαίρισης εν γένει, σημείωσε ότι «μ’ αρέσει να βλέπω τα πράγματα θετικά. Αναγνωρίζω ότι οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες, αλλά μου αρέσει που βρίσκομαι στον χώρο του πόλο, στον Εθνικό, που θα συνεργαστώ με τις συγκεκριμένες αθλήτριες της ομάδας και περιμένω με ανυπομονησία την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων».
Τέλος, αναφέρθηκε και στην στήριξη που απολαμβάνει το γυναικείο τμήμα από την διοίκηση του συλλόγου, λέγοντας ότι «οι άνθρωποι που αποτελούν τη διοίκηση του Εθνικού συνεχίζουν να με εντυπωσιάζουν και παρά το γεγονός ότι δεν είναι μεγιστάνες, όπως ο Αμπράμοβιτς, με πολύ μεγάλη συνέπεια εξακολουθούν να στηρίζουν και να διατηρούν την ομάδα του Εθνικού. Και το γεγονός αυτό αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, αν αναλογιστούμε σε τι εποχή ζούμε, όταν είναι πλέον πολύ δύσκολο να συντηρήσουμε την ίδια μας τη ζωή, πόσο μάλλον έναν αθλητικό σύλλογο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου