Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Ανάκληση εγγράφου απο Εισαγγελεία Πειραιά







Το Δ.Σ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΦΠΦ, όπως έχει ξαναδηλώσει, δεν συνομιλεί με φυσικά ή νομικά πρόσωπα, που αφενός υβρίζουν χυδαία τη Διοίκηση και την ομάδα ως « αλαλάζοντα κύμβαλα» , αντιποιούμενοι το σήμα και την φήμη του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΦΠΦ, θέλοντας έτσι να δηλώσουν την παρουσία τους με ψεύδη και συκοφαντίες στους αθλητικούς χώρους και το διαδίκτυο ( blogs) καταστροφολογώντας ως άλλοι αρχαίοι Ηρόστρατοι και μάλιστα με ασόβαρες προτάσεις, αφετέρου όταν υπάρχουν σοβαρές προτάσεις ανάπτυξης των τμημάτων της ομάδας, αυτές ελέγχονται ενδελεχώς και αφού περάσουν από την έγκριση του Δ.Σ και της Γ.Σ υλοποιούνται.
Εν προκειμένω, μετά από πολλά χρόνια υπάρχει για πρώτη φορά μια σοβαρή πρόταση και διαπραγμάτευση για την επαναλειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΦΠΦ , η οποία με απτά στοιχεία και όχι λόγια του αέρα και «εμίρηδες/ κακομοίρηδες» , θα παρουσιαστεί στην έκτακτη ΓΣ της 2ας Αυγούστου 2012, στα γραφεία της ομάδας, όπως ήδη έχει ανακοινωθεί στη σχετική πρόσκληση, ευελπιστώντας στην ευδοκίμηση και υλοποίηση αυτού του νέου σχεδίου.
Κατά τα λοιπά , ο παλαιός ποδοσφαιριστής Λάκης Μερτίκας, που με λόγια και έργα δεν τιμά τα πρότερά του, πέραν των χυδαίων ύβρεών του κατά του κ. Αντ. Πρίντεζη και της νυν διοίκησης από το Blog του στο διαδίκτυο, χάριν εντυπωσιασμού, παραπλανώντας ακόμα και την κ. Εισαγγελέα Πειραιά , «επέτυχε» την έκδοση Εισαγγελικής παραγγελίας βάσει της οποίας ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ υποχρεούτο να του χορηγήσει αντίγραφο του πρακτικού ΓΣ του 2011, όπου είχε αποφασιστεί η επαναδραστηριοποίηση του ποδοσφαιρικού μας τμήματος, διότι δήθεν ως «παράγοντας» θα έκανε ενέργειες για την υλοποίηση της απόφασης !!! Εκτός φυσικά του γεγονότος πώς κάτι τέτοιο ουδέποτε παρουσιάστηκε σοβαρά και εγγράφως ως υλοποιήσιμη πρόταση από τον Λάκη Μερτίκα και τους «συνεργάτες του» στο νυν Δ.Σ , περαιτέρω ενημερώθηκε η κ. Εισαγγελέας Πειραιά για την πράξη του και η Εισαγγελική παραγγελία του, ΑΝΑΚΛΗΘΗΚΕ ( επισυνάπτουμε αντίγραφο της ανάκλησης ) και πλέον το θέμα είναι στη διακριτή ευχέρεια του Δ.Σ για να πράξει τα νόμιμα.
Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ και το Δ.Σ του ασχολούνται μόνον με τα σοβαρά εσωτερικά τους θέματα , την ανάπτυξη της ομάδας και όχι με κοινούς συκοφάντες που από εδώ και στο εξής θα λαμβάνουν τις νομικές απαντήσεις και συνέπειες που τους αξίζουν. Αιδώς !!! Όσοι οδήγησαν την ομάδας μας στην ανέχεια , - την οποία αναγκαζόμαστε να πληρώσουμε σήμερα όλοι εμείς οι παρόντες - , άς πάψουν επιτέλους και άς μείνουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, αλλιώς για το καλό του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΦΠΦ θα είμαστε νομικά αμείλικτοι μαζί τους.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου