Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Aνακοίνωση Εθνικού Πειραιώς




Πειραιεύς 28/05/2012

Πικρία, θλίψη, απογοήτευση και προβληματισμός κυριαρχεί στις τάξεις του Εθνικού μετά την αναιμική παρουσία της ομάδας σε ένα αγώνα / μια κατηγορία. Προφανώς κάποιοι δεν κατάλαβαν ποια φανέλα φορούσαν καθώς και την σημασία του αγώνα.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου ,μετά τη λήξη του αγώνα, συνεχάρη την Διοίκηση της Ραφήνας για την ανταπόδοση της φιλοξενίας του πρώτου γύρου λαμβάνοντας υπ’ όψιν το κρίσιμο του αγώνα καθώς και τον διαιτητή της αναμέτρησης Κύριο Μάνταλο.

Δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο -όμως- για τις αστυνομικές δυνάμεις στις όποιες κάποιος πρέπει να υπενθυμίσει ότι δεν παρίσταντο ως ‘αστυνομία Ραφήνας’ αλλά ως Ελληνική Αστυνομία .  Αρνήθηκαν συνοδεία κατά την άφιξη της αποστολής στο γήπεδο, η απάντηση στην αίτηση του Πρόεδρου να δοθεί τμήμα και της δεύτερης κερκίδας (μιας και δεν μπορούσαν να καθίσουν με ασφάλεια 800 φίλαθλοι του Εθνικού σε κερκίδα 350 ατόμων) ήταν ότι δεν μας ενδιαφέρει το θέμα ασφαλείας γιατί δεν έχουμε βάλει εμείς την υπογραφή μας ! Το αποκορύφωμα βέβαια ήταν η εκτεταμένη χρήση χημικών και αστυνομικής βίας ακόμα και εναντίον ηλικιωμένων ανθρώπων και παιδιών !
 
Με έκπληξη μας λοιπόν διαβάσαμε ,σε μερίδα του τύπου ανακρίβειες αναφορικά με σπασμένα καθίσματα (η κερκίδα του γηπέδου της Ραφήνας δεν έχει καθίσματα… !) ,συμμετοχή σε επεισόδια και «ενδοδιοικητικές κόντρες».

Αόριστες και λανθασμένες αναφορές από μέσα τα οποία δεν είχαν καν στείλει απεσταλμένο είναι προφανές ότι θέλουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις και πραγματικά αδυνατούμε να καταλάβουμε τι συμφέροντα εξυπηρετούν από την στιγμή που το σύνολο των φιλάθλων του Εθνικού στήριξε την προσπάθεια της διοίκησης  ακόμα και μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα .

Ο Εθνικός θα βγει ακόμα πιο δυνατός  από αυτή τη δύσκολη δοκιμασία




Πηγή:ethnikos.orh

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου