Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Στηρίζουν Αγγελόπουλο οι Πινέζες




Την στήριξή τους στον πρόεδρο του Εθνικού, Αλέξη Αγγελόπουλου, εξέφρασαν με ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι του συλλόγου «Πινέζες-Θύρα 14».
Οι οπαδοί του Εθνικού τόνισαν πως όσοι έβαλαν το προσωπικό τους συμφέρον πάνω από της ομάδας, θα πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά…
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. του Club «Πινέζες –Θύρα 14», μετά τα τελευταία γεγονότα και τον υποβιβασμό της αγαπημένης μας ομάδας στο τοπικό πρωτάθλημα, πήραμε την απόφαση και δηλώνουμε ότι συνεχίζουμε να στηρίζουμε τον Πρόεδρο και το ΔΣ της ομάδας, όχι όμως και αυτά τα βρωμόπαιδα που δεν σεβάστηκαν το σήμα, τη φανέλα και την ιστορία του Εθνικού Πειραιώς.
Ζητάμε, επιτέλους έστω και τώρα, την παραδειγματική τιμωρία τους για τον πόνο και την οργή  που προσέφεραν σε χιλιάδες Εθνικούς, μόνο και μόνο, βάζοντας το προσωπικό τους συμφέρον και εγωισμό πάνω από την ομάδα .
Τέλος, σε αυτούς  που  ισχυρίζονται ότι οι «Πινέζες» είναι υποχείρια του Αγγελόπουλου και του κάθε Αγγελόπουλου σας πληροφορούμε ότι   σκεφτόμαστε και αποφασίζουμε με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας και όχι το προσωπικό συμφέρον όπως κάνουν αυτοί οι οποίοι τα λένε.
Έχουμε τον Πρόεδρο που όλοι θα θέλανε να έχουνε!!! Εάν έχετε κάτι άλλο στο μυαλό σας, εδώ είμαστε για να το συζητήσουμε.
CLUB «ΠΙΝΕΖΕΣ-ΘΥΡΑ 14».


Πηγή:onsports.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου