Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Ξέσπασε ο Εθνικός 5-0 τον Αήττητο Σπάτων

Σπουδαία νίκη πήρε ο Εθνικός στα Σπάτα, επικρατώντας 5-0 του τοπικού Αήττητου, θυμίζοντας την ομάδα του… παρελθόντος.
Οι Πειραιώτες δεν είχαν περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες, καθώς βρίσκονται κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού, όμως φάνηκε πως αντιδρούν. Στο 23’ ο Μιχελής άνοιξε το σκορ με κεφαλιά για το 0-1. Στο 28’ ο Τούντας των γηπεδούχων αποβλήθηκε επειδή άνοιξε διάλογο με οπαδό του Αήττητου στην εξέδρα, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες. Στο 44’ από λάθος του Γαρόζη, ο Κοσμάς έκανε το 0-2 για τον Εθνικό.
Στο 48’ ο Αήττητος κέρδισε πέναλτι, σε ανατροπή του Παπαδά από τον Τσιούμα. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση, όμως ο Μεϊμάρογλου μπλόκαρε! Στο 58’ ο Σαμιώτης έκανε το 0-3, ενώ στο 62’ σκόρερ χρίστηκε και ο Σκαφούρος. Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε ο Κατσιγιάννης στο 68’.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ: Γαρόζης, Σχίζας (30’ Μπερέτας), Μαρινάκης, Μανουσάκης, Μπλιάμπλιας, Τούντας, Καδίτης (30’ Παπαδάς), Ασημάκης, Λάππας, Ανδρεαδάκης, Μπαμπούνης (55’ Βογιατζόγλου)
ΕΘΝΙΚΟΣ: Μεϊμάρογλου, Κρητικός (56’ Κυριακάκης), Γαλάνης, Ντούνης, Καμπούρης, Σαμιώτης, Κοσμάς (55’ Κατσιγιάννης), Τσιούμας, Παυλόπουλος, Μιχελής, Σκαφτούρος (77’ Ιατρού)


Πηγή:onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου