Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Ανασκόπηση της χρονιάς 2019-2020 - Ευχαριστήρια ανακοίνωση




Η σεζόν 2019-2020, δεύτερη στην σύντομη ιστορία της γυναικείας ομάδας του Εθνικού ΟΦΠΦ έληξε νωρίς λόγω των γεγονότων της πανδημίας. Όμως, υπήρξε μια όμορφη και παραγωγική χρονιά, η οποία εδραίωσε ακόμη περισσότερο το όνομα του Συλλόγου όσον αφορά το γυναικείο ποδόσφαιρο.
Πιο συγκεκριμένα:


- Μεγαλώσαμε τις ακαδημίες μας, οι οποίες απαριθμούν 40+ κορίτσια όλων των ηλικιών (τμήμα παγκορασίδων 6-11 και κορασίδων 12-16), τα οποία μας κάνουν υπερήφανους με την όρεξή τους και το ταλέντο τους. Στόχος μας να μεγαλώσει κι άλλο η ακαδημία και να μυηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα κορίτσια στο άθλημα που όλοι αγαπάμε.
- Η γυναικεία ομάδα αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με στόχο την άνοδο, φτάνοντας μια ανάσα από αυτή, με ισοβαθμία στην πρώτη θέση της περιφέρειας και εναπομείναντες αγώνες οι οποίοι θα έκριναν το τελικό αποτέλεσμα και οι οποίοι δυστυχώς δεν πραγματοποιήθηκαν. Συνεχίζουμε δυνατά, με μεταγραφές και ανανεώσεις συνεργασίας, προγραμματίζοντας την επόμενη σεζόν. Είμαστε υπερήφανοι για τα κορίτσια μας, τα οποία αγωνίστηκαν με ΗΘΟΣ πάνω απ' όλα και έπαιξαν πραγματικό ποδόσφαιρο, με σεβασμό στην ιστορία του μεγάλου μας Συλλόγου.
- Οργανώσαμε και πραγματοποιήσαμε με μεγάλη επιτυχία για πρώτη φορά Διημερίδα Γυναικείου Ποδοσφαίρου στον Πειραιά, υπό την αιγίδα της ΕΠΟ, του ΟΠΑΝ, του Δήμου Πειραιά, του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας, και σε συνεργασία με την ομάδα προσφύγων Hestia FC και επιφυλασσόμαστε να την επαναλάβουμε (μετά από υπόδειξη και της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας), με σκοπό να γίνει θεσμός.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους υποστηρικτές και χορηγούς μας για τη σεζόν που πέρασε, των οποίων η βοήθεια ήταν πολύτιμη για το έργο μας:

- Σύνδεσμος Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς - ΣΒΑΠ και κ. Δημήτρη Μαθιό
- Korina's Hair and Nails και κ. Σάββα Κουλιέρη
- Dynacom Tanker Management LTD και κ. Προκοπίου
- Φροντιστήρια Χασιακής -  και κ. Γιώργο Χασιάκη
- Capelli Sport και κ. Θεόφιλο Χριστοφορίδη για τη συνεχή βοήθεια και συνεργασία.
- Κ. Μάνο Παγώνη για την ευγενή χορηγία της διαμονής στο τελευταίο μας ταξίδι.
- Το γιατρό μας κ. Γιώργο Βίτσα για την τακτοποίηση των εξετάσεων των παικτριών μας.
- Τον Mάνο Χαλδαίο για τις όμορφες φωτογραφίες της ομάδας μας.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εξής:

- Τον Τεχνικό Διευθυντή των Ακαδημιών Αντώνη Γρηγοριάδη και τον Υπεύθυνο των Ακαδημιών κ. Νάσο Βατίστα για τη στήριξή τους από τη δημιουργία του γυναικείου τμήματος και την πολύτιμη βοήθεια και συμβολή τους.
- Την Πρόεδρο κ. Δώρα Ιωαννίδου για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή της.
- Το σύνδεσμο Pinezes Club Gate 14 - Πινέζες Θύρα 14 για την αγάπη τους.- Τον αγαπημένο μας Γιάννη Μαντζουράνη, ΕΘΝΙΚΑΡΑ, γιατί δε μας άφησε μόνες ποτέ.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου