Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Ο Κώστας Βαμβακάρης θα είναι ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας πόλο του Εθνικού την επόμενη αγωνιστική περίοδο.




Οι «κυανόλευκοι» του Πειραιά ανακοίνωσαν την πρόσληψη του πρώην διεθνή πολίστα για τον επόμενο χρόνο, με τον Έλληνα τεχνικό να έχει ως «προίκα» την παραμονή του Τρίτωνα Αμαρουσίου στην Α1 τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο Εθνικός ανακοινώνει τις παρακάτω στελεχώσεις του τμήματος της γυναικείας υδατοσφαίρισης οι οποίες έγιναν κατόπιν προσωπικών ενεργειών του χρηματοδότη της ομάδας μας, Δημήτρη Κολοβού.

«Προπονητής της ομάδας μας θα είναι ο Κώστας Βαμβακάρης. Ο κ. Βαμβακάρης έχει θητεύσει ως βοηθός στην Εθνική ανδρών της χώρας μας, αλλά και στην εθνική ομάδα των γυναικών της Μ.Βρετανίας, καθώς και στην Ανταλάρ της Τουρκίας, ενώ κατά την περυσινή περίοδο κάθισε στον πάγκο του Τρίτωνα Αμαρουσίου.

Βοηθός προπονητή η Γεωργία Γαραντζιώτη, παλιά αθλήτρια της υδατοσφαίρισης, αγωνιζόμενη στην θέση του τερματοφύλακα με Ολυμπιακό, Τρίτωνα, Πανιώνιο και Ιωνικό.

Team Manatzer και έφορος η Μαρία Μάστορη, διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας μας, επίσης παλιά αθλήτρια του συλλόγου μας, φορώντας το σκουφάκι με το Νο 2.


Πηγή

Ανακοινώνονται, επίσης, οι ανανεώσεις της αρχηγού της ομάδας μας Αντωνίας Βάσιλα, καθώς και της Νικολέτας Κούβδου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου