Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

ΤΕΛΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟΥ – ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΟΚΑ




Σε λύση της συνεργασίας με τον προπονητή του τμήματος υδατοσφαίρισης Γιώργο Τσόκα προχώρησε ο Εθνικός λίγες μόλις ημέρες μετά την ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Οι διαφωνίες για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας οδήγησαν σε αυτό το «συναινετικό διαζύγιο» πριν την αρχή της προετοιμασίας και του σχεδιασμού για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο πρώην – πλέον – προπονητής του Εθνικού Γιώργος Τσόκας μιλώντας στην ιστοσελίδα επιβεβαίωσε τη λήξη της συνεργασίας λέγοντας: «Υπήρξαν κάποιες διαφωνίες στον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας και θεωρήσαμε και οι δύο πλευρές πως ήταν καλύτερο να χωρίσουμε τους δρόμους μας πριν γίνει οποιαδήποτε κίνηση. Εύχομαι στον Εθνικό καλή συνέχεια. Πιστεύω πως ο σύλλογος έχει μπει σε μια σωστή ροή και πως όλα θα είναι καλά και την επόμενη ημέρα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αντώνη Πρίντεζη, την κ. Δώρα Ιωαννίδου για την άψογη συνεργασία που είχαμε, καθώς και τα αδέρφια Μιχαλόπουλου που με έφεραν στην ομάδα. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τις παίκτριές μου. Χωρίς αυτές δε θα είχαμε πετύχει τη σταθεροποίηση της ομάδας στην κορυφαία τετράδα τα τρία τελευταία χρόνια. Εύχομαι να συνεχίσουν και να φέρουν μεγαλύτερες επιτυχίες στον σύλλογο».


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου