Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Παρελθόν ο Ρούσσης από τον Τσικλητήρα, έκλεισε στον Εθνικό!






Ο ένας μετά τον άλλον οι παίκτες του Τσικλητήρα αποχωρούν από την ομάδα της Πύλου με τον Δημήτρη Ρούσση να προστίθεται στην σχετική λίστα.
Ένας από τους πλέον αξιόλογους αμυντικούς της κατηγορίας -και όχι μόνο- αποτελεί πλέον παρελθόν από τους Πυλιώτες ενώ τον ίδιο δρόμο αναμένεται ν’ ακολουθήσει η συντριπτική πλειοψηφία των κοκκινόμαυρων καθώς ο σύλλογος μετά την λήξη του πρωταθλήματος βρίσκεται στον… αέρα!
Ο 29χρονος στόπερ βρέθηκε την Τρίτη στην Καλαμάτα και πήρε το δελτίο του και αποχωρεί όχι μόνο από την Πύλο αλλά και την Μεσσηνία. Και το λέμε αυτό γιατί υπήρξε προσέγγιση από την Καλαμάτα χωρίς όμως τελικά να υπάρξει συμφωνία.
Ο νέος προορισμός του Αγρινιώτη αριστερού στόπερ είναι ο Εθνικός Πειραιά ο οποίος παρουσιάζεται ιδιαίτερα φιλόδοξος στην νέα σεζόν στην Γ’ Εθνική! Οι “κυανόλευκοι” εκδήλωσαν ενδιαφέρον και κινήθηκαν άμεσα για την απόκτηση Ρούσση, κάνοντας μια επιλογή που σίγουρα θα δικαιωθεί στην πορεία του πρωταθλήματος.
Ο Ρούσσης ο οποίος ξεκίνησε από τους νέους του Παναιτωλικού και έφτασε να παίξει Σούπερ Λίγκα με τον Αστέρα Τρίπολης, αγωνίστηκε φέτος σε 26 ματς του Τσικλητήρα (2.240 λεπτά) και πέτυχε δυο γκολ.



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου