Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Μετακομίζει στο «Ελ Πάσο» ο Εθνικός




Το γήπεδο της Καλλιθέας θα φιλοξενήσει τους Πειραιώτες τη νέα σεζόν.

Με την άνοδο του Εθνικού στην Γ’ Εθνική προέκυψε μείζον θέμα σχετικά με την έδρα της ομάδας. Τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίζονταν στο Μοσχάτο αλλά οι υποχρεώσεις της στις εθνικές κατηγορίες την υποχρεώνουν να μετακομίσει στο «Ελ Πάσο» όπου πληροί όλες τις προϋποθέσεις.

Η διοίκηση ευχαρίστησε τον δήμο Καλλιθέας για τη συμφωνία, αλλά και τον δήμο Μοσχάτου-Ταύρου για τη φιλοξενία της ομάδας τα προηγούμενα τρία χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος ποδοσφαίρου του Εθνικού ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 η ομάδα μας θα έχει ως έδρα το πλήρως ανακαινισμένο πραγματικό στολίδι, Δημοτικό Στάδιο της Καλλιθέας "Γρηγόρης Λαμπράκης".

Επί τη ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Καλλιθέας που συναίνεσε στο αίτημά μας, και προσωπικά τον Δήμαρχο Δημήτρη Κάρναβο, αλλά και τον Πρόεδρο του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης Κωνσταντίνο Ευσταθίου για την διάθεση που έδειξαν προκειμένου ο Εθνικός να αγωνισθεί στο εν λόγω γήπεδο, εξασφαλίζοντας τις καλύτερες αγωνιστικές συνθήκες για τους, ποδοσφαιριστές του Συλλόγου, αλλά και στους φιλάθλους μας.

Παράλληλα ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου Ανδρέα Ευθυμίου, και τον Πρόεδρο του Τμήματος Αθλητισμού και Νέας Γενιάς Δημήτρη Κόλλια, για την επί 3 συναπτά έτη παραχώρηση του γηπέδου του Μοσχάτου, το οποίο η ομάδα μας χρησιμοποίησε ως έδρα».


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου