Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

«Λευκή» πρεμιέρα




Ισόπαλο χωρίς γκολ τελείωσε το Πειραϊκό ντέρμπι ανάμεσα στον Εθνικό και τον Ιωνικό στην πρεμιέρα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.


Στο 2ο λεπτό η Εθνικός απείλησε με φάουλ του Στρατάκη αλλά ο Λέτσο μπλόκαρε. Στο 20’ ο Ιωνικός είχε την πρώτη του φάση με τον Κρητικό, το σουτ του οποίου κατέληξε άουτ. Στο 40’ ο Καραλής επιχείρησε σουτ χωρίς να βρει στόχο.

Στην επανάληψη και το 48’ ο Σουλελές με σουτ δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. 9 λεπτά αργότερα και πάλι ο Σουλελές πραγματοποίησε μια ενέργεια αλλά και πάλι βρήκε μπροστά του τον γκολκίπερ των Νικαιωτών. Στο 65’ ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να απειλήσουν με την κεφαλιά του Σαπαλίδη που πέρασε άουτ. Συνέχεια είχαν δύο φάσεις του Μάναλη η μία στο 67’ όταν η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό μετά από σουτ του και βγήκε κόρνερ και η άλλη τρία λεπτά αργότερα όταν πάλι από σουτ η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 72’ άλλη μία ευκαιρία για τους παίκτες του Θύμιου Γεωργούλη με το σουτ του Κατίδη να καταλήγει άουτ. Στο 82’ οι φιλοξενούμενοι στην τελευταία μεγάλη φάση του αγώνα πλησίασαν στο γκολ αλλά η κεφαλιά του Σαπαλίδη σταμάτησε στο δοκάρι του Βουτσινά.



ΕΘΝΙΚΟΣ (Θυμιος Γεωργούλης) Βουτσινας, Στασινός, Παυλακης, Στρατάκης, Μαντζωρος, Μαρτινος (Μαργαρίτης 46’), Λεωνιδόπουλος, Σουλελες (Βλάχος 68’), Κομνηνός (Μαρούδας 77’), Κατίδης, Μαναλης.

ΙΩΝΙΚΟΣ ( Ηλιας Καλοπήτας) Λετσο, Κατσικιας, Βουρλούμης, Μειμάρογλου, Κρητικος, Παντελιδης, Σαπαλιδης, Αργυρίου, Καραλης, Παπασπύρος, Σιμιτσης




Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου