Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Στα ημιτελικά ο Εθνικός μέσα σε κλωτσομπουνίδια!






Στα ημιτελικά της Α1 ανδρών ο «Αυτοκράτορας»!

Την πρόκριση στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος πήρε ο Εθνικός του Φάνη Κουντουδιού,  ο οποίος με παλικαρίσιο διπλό νίκησε για δεύτερη φορά τον Υδραϊκό στην προημιτελική σειρά των Play Off, με σκορ 12-7.


Λίγα λεπτά πριν τη λήξη, Κοκκινάκης και Αργυρόπουλος έπαιξαν μπουνιές, παίκτες των δύο ομάδων πιάστηκαν στα χέρια, οι προπονητές λογομάχησαν μεταξύ τους και οι διαιτητές μοίραζαν τις κόκκινες σαν τσίχλες.

Αναμφίβολα, η συγκεκριμένη σειρά αγώνων έστρεψε δικαίως επάνω της τα φώτα της δημοσιότητας.

Το… κερασάκι της τούρτας ήταν το τρίτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων: Μεγάλη προσέλευση φιλάθλων, παρουσίαση των ομάδων εκτός νερού, ντέρμπι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, πανηγυρισμοί, κόκκινες κάρτες και ένταση στο τέλος. Ένα παιχνίδι που δυστυχώς δεν έδειξε η τηλεόραση.

Οκτάλεπτα: 3-2, 0-4, 2-2, 2-4.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ: Μπλάνης 1, Λουιζίδης 1, Στελάτος 1, Βλοντάκης 1, Φώσκολος 1, Τσαχειλίδης 1, Καϊάφας 1.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Χαραλαμπόπουλος 4, Τζώρτζης 2, Αργυρόπουλος 4, Φούτρης 1, Θαλασσινός 1.

Αγώνας:

Με γκολ του «επικηρυγμένου» Χαραλαμπόπουλου ξεκίνησε το παιχνίδι (0-1), με τον Υδραϊκό να τελειώνει αυτός μπροστά το οκτάλεπτο, με τον Μπλάνη να σκοράρει για το 3-2.

Στις αρχές του δεύτερου οκταλέπτου, Φλέγκας και Τζωρτζάτος είχαν κάνει σωρεία θετικών επεμβάσεων, με τον πρώτο να έχει εντυπωσιακές στιγμές, κάτω από τα δοκάρια των γηπεδούχων.

Ο Τζώρτζης ισοφάρισε 3-3 για τον Εθνικό, με τον Αργυρόπουλο να βάζει μπροστά την ομάδα του Φάνη Κουντουδιού, με εκτέλεση πέναλτι. Μάλιστα, ο Χαραλαμπόπουλος έδωσε αέρα δύο τερμάτων στον «Αυτοκράτορα» με γκολ από τα 2μ και το 6-3 έγραψε ο Φουτρής.

Προς το τέλος του δεύτερου οκταλέπτου οι διαιτητές απέβαλλαν με κόκκινη κάρτα τον Μπεριστιάνο, για επεισόδιο με τον Αντώνη Βλοντάκη, με τους ανθρώπους του Εθνικού να εξαγριώνονται και τους οπαδούς του «Αυτοκράτορα» να φωνάζουν συνθήματα εναντίον των διαιτητών. Ο Μπεριστιάνος κατά την αλλαγή πάγκων στο ημίχρονο έβρισε τον Βλοντάκη και οι ρέφερι τον απέβαλαν.

Με τον Εθνικό στο 7-3, ο Βλοντάκης έβαλε τέλος στο σερί των φιλοξενούμενων, μειώνοντας σε 7-4, όμως για το επόμενο ενάμιση λεπτό ο Τζωρτζάτος έβαζε stop στους γηπεδούχους.

2:55 πριν τη λήξη του τρίτου, ο Αργυρόπουλος εκτέλεσε νέο πέναλτι, με τον Εθνικό να προηγείται 8-4, όμως ο Φώσκολος μείωσε εκ νέου σε 8-5.

Στην τελευταία περίοδο του΄αγώνα, μετά από την τρίτη ποινή του Μπλάνη, ο Στέλιος Αργυρόπουλος έγραψε το 9-5 και διασφάλισε τη νίκη για την ομάδα του. 5:22 ο Τζώρτζης σκόραρε από την περιφέρεια για το 10-5.

Προς το τέλος Αργυρόπουλος και Κοκκινάκης έπαιξαν μπουνιές και παίκτες των δύο ομάδων πιάστηκαν στα χέρια εκτός νερού, με τον αγώνα να διακόπτεται. Ο Αντώνης Βλοντάκης αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από πέναλτι του Χαραλαμπόπουλου, γκολ του Τσαχειλίδη, γκολ του σπουδαίου Φίλιππου Καϊάφα και γκολ του Θαλασσινού για τον Εθνικό στην κόντρα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου