Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Ηχηρή απάντηση Εθνικού – Έγινε της… αντικατάστασης!





Με εμφατικό τρόπο απάντησε ο Εθνικός στην ήττα της Τετάρτης από τον Υδραϊκό, ισοφαρίζοντας τη σειρά σε 1-1 και πλέον οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους σε τρίτο παιχνίδι στην έδρα του Υδραϊκού.

Στο «Παπαστράτειο» η ομάδα του Φάνη Κουντουδιού μεταμορφώθηκε και έμεινε ζωντανή στο κυνήγι των ημιτελικών της Α1, νικώντας με σκορ 10-7.


Οι οιωνοί από την αρχή έδειχναν ότι το παιχνίδι θα έχει ένταση, όπως και συνέβη, με τους δύο διαιτητές να σφυρίζουν πολλές αποβολές, προκειμένου να κρατήσουν το παιχνίδι σε μη βίαιο πλαίσιο, ενώ δεν έλειψαν οι έντονες παρατηρήσεις στους παίκτες των δύο ομάδων.

Στην αρχή, οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τον παίκτη παραπάνω για να πάρουν μικρή διαφορά στο σκορ, ενώ ο Χαραλαμπόπουλος έκανε το 6-2 για τον Εθνικό στο δεύτερο οκτάλεπτο, λίγο πριν δεχθεί κίτρινη κάρτα ο συμπαίκτης του Μπεριστιάνος.

Στο ίδιο μήκος κύματος και το δεύτερο ημίχρονο, με τον έφορο του Εθνικού να αποβάλλεται, ενώ ύστερα από λίγο ο Μάριος Χατζηκυριακάκης βγήκε εκτός αγώνα με τρεις ποινές.

Κίτρινη δέχθηκε και ο Αντώνης Βλοντάκης αμέσως μετά, βγαίνοντας οριστικά από το παιχνίδι. Νωρίτερα, ο Βλοντάκης είχε λογομαχία με τον προπονητή του Εθνικού, Φάνη Κουντουδιό, ενώ οι διαιτητές ζήτησαν να απομακρυνθούν όσοι οπαδοί των γηπεδούχων, βρίσκονταν πάνω από τον πάγκο του Υδραϊκού, στο ημίχρονο.

2:12 πριν το τέλος της τρίτης περιόδου ο Αργυρόπουλος έφυγε στην κόντρα και έγραψε το 9-4, με τον Μπλάνη να μειώνει αμέσως μετά σε 9-5.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο η ψαλίδα άνοιξε στα πέντε τέρματα και πάλι με τέρμα του Αργυρόπουλου, ενώ στο έκτο λεπτό ο Δημήτρης Μαυρωτάς αντίκρισε την κίτρινη κάρτα. Αμέσως μετά με αντικατάσταση αποβλήθηκε και ο Χάρης Χαραλαμπόπουλος του Εθνικού, που είχε δεχθεί παρατηρήσεις νωρίτερα από το διαιτητικό δίδυμο.

Ύστερα από λίγο, με αντικατάσταση βρέθηκε εκτός παιχνιδιού και ο αρχηγός του Εθνικού, Νικήτας Κόχειλας, ενώ και ο Φουτρής έμεινε εκτός αγώνα με τρεις ποινές.

1:59 πριν το τέλος, ο Τσαχειλίδης μείωσε για τον Υδραϊκό σε 10-7, με την ομάδα του Δημήτρη Μαυρωτά να στέκεται άτυχη σε δοκάρι του Κώστα Κοκκινάκη αμέσως μετά.

Τελευταία φάση του αγώνα ήταν πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Μάρκο Μίσιτς, με τον Υδραϊκό να μην καταφέρνει να μειώσει.

Το Σάββατο, στις 17:00 στο κολυμβητήριο Αλίμου θα κριθεί ποια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά, με τον αγώνα να αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 2-1, 2-2, 1-2.

Εθνικός: Φουτρής 2, Χατζηκυριακάκης 1, Κόχειλας 2, Χαραλαμπόπουλος 1, Μίσιτς 2, Αργυρόπουλος 2.

Υδραϊκός: Δανούρδης 1, Στελάτος 2, Κοκκινάκης 2, Μπλάνης 1, Τσαχειλίδης 1.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου