Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Το πήρε ο Εθνικός!



Με 2-1 επικράτησε στην Κρήτη ο Εθνικός κόντρα στην Επισκοπή.

Οι πρώτες καλές ευκαιρίες ανήκαν στον Εθνικό με τον Γκουτζέλα να αποκρούει στο 7′ δύο διαδοχικά σουτ των Σουλελέ και Λενιδόπουλου ενώ στο 15′ ο Λενιδόπουλος έβγαλε την παράλληλη σέντρα με τον Σουλελέ να μην μπορεί να κάνει την κοντινή προβολή.
Στο 18′ ο Νίκου σκόραρε με κεφαλιά για την Επισκοπή με το γκολ όμως να ακυρώνεται ως οφ-σάιντ. Λίγα λετπά αργότερα ο Στρατάκης έκανε απευθείας εκτέλεση φάουλ για λογαριασμό των φιλοξενούμενων με την μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω ενώ στο 32′ ένα σουτ του Αργυρίου δεν βρήκε το στόχο με το 0-0 να παραμένει μέχρι το σφύργμα του ημιχρόνου.
Στο 2ο λεπτό της επανάληψης ο Εθνικός ευτήχησε να μπει μπροστά στο σκορ μετά από εκτέλεση φάουλ του Στρατάκη και εύστοχη κεφαλιά του Σούφλα. Στο 54′ η Επισκοπη απείλησε με ένα μακρινό σουτ του Χαλκιαδάκη που δεν ανησύχησε όμως ιδιαίτερα τον Βουτσινά.
Στο 73′ ήρθε ισοφάριση για τους Ρεθυμνιώτες. Ο Ντινιωτάκης εκτέλεσε το φάουλ ο Παπαδήμας πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Νίκου με δεύτερη νίκησε τον αντίπαλο “πορτιέρο” για το 1-1.
Λίγο μετά παραλίγο να έρθει και η ανατροπή για το συγκρότημα του Νίκου Κωτσοβού με το πολύ ωραίο σουτ του Βελονάκη έξω από την περιοχή να αναγκάζει τον Βουτσινά σε εντυπωσιακή επέμβαση.
Στο 80′ είχαμε και δεύτερη ακύρωση γκολ για την Επισκοπή αυτή την φορά από τον Βελονάκη ενώ στο 87′ ο Ντινιωτάκης βγήκε στην αντεπίθεση αλλά του σουτ του πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια της αντίπαλης εστίας.
Ενώ η Επισκοπή έδειχνε να έχει το πάνω χέρι, ο Εθνικός κατάφερε λίγο πριν τη λήξη να κλέψει το “τρίποντο” με τον Τερζή να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση και να νικάει με εύστοχο σουτ τον Γκουτζέλα με το 1-2 να μένει μέχρι και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην έναρξη του αγώνα, ο ΑΟ Επισκοπής τίμησε τον γνωστό φίλαθλο του Εθνικού, Γιάννη Ματζουράνη. Την τιμητική πλακέτα απένειμαν ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου, Ιωάννης Τσάλαγκας και ο Διευθύνων οικονομικός σύμβουλος Στέλιος Γαβαλάς.
Επισκοπή: Γκουτζέλας, Παπαδήμας, Γεωργιάδης, Νίκου, Λένγκα, Χαλκιαδάκης (82’ Λαδιανός), Φοβάκης (48’ Πάτας), Μπάτσι, Βελονάκης, Νινιωτάκης, Γούλας.
Εθνικός Πειραιώς: Βουτσινάς, Στασινός, Παυλάκης (46’ Σούφλας), Μαντζώρος, Τερζής, Μαρτίνος, Λενιδόπουλος, Στρατάκης, Μάναλης (61’ Κατίδης), Αργυρίου, Σουλελές


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου