Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Ανακοίνωση




Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εθνικού μας.

  Παρακολουθήσαμε ένα ακόμα  επεισόδιο στο ατέλειωτο σήριαλ με μεγάλο πρωταγωνιστή την Περιφέρεια Πειραιά.

 Μετά τις πρόσφατες τοποθετήσεις του κυρίου Γαβρίλη, αναρωτιόμαστε.

  Τώρα ανακαλύψαμε την δικαιολογία του Δασαρχείου στο γνωστό δάσος του ΣΕΦ και της Πολεοδομίας Πειραιά(στην οποία προΐσταται ο ίδιος ο Δήμος).
  
Αφού στην Περιφέρεια εργάζονται καθημερινά  15 μήνες για εμάς γιατί άραγε δεν καλούν επίσημα τον Εθνικό, προκειμένου να  πραγματοποιηθεί  μία επίσκεψη  στο Δασάρχη Πειραιά και τον Υπεύθυνο Πολεοδομίας μαζί με τον Κύριο Μώραλη;

  Γιατί γίνονται συναντήσεις ερήμην; Kαι γιατί ακυρώθηκε η συνάντηση που μία μέρα πριν ενημέρωνε τον κόσμο με επίσημο Δελτίο τύπου;
  
 Επίσης, στο ΤΑΙΠΕΔ και  τη χρηματοδότηση ποιος είχε βρεί άραγε τη λύση;
   
Xρήματα που  υπάρχουν στον προϋπολογισμό και λιμνάζουν EΠΙΤΕΛΟΥΣ πρέπει να πέσουν  στην αγορά να γίνουν κάποια έργα και να δουλέψει  κόσμος και όχι να μείνουμε σε ευχολόγια ανάπτυξης που θα έρθει ως Μάννα εξ ουρανού.
   Δεν μας τα λέτε καλά Κύριε Γαβρίλη. Εμείς θέλουμε σπίτι  για την ομάδα μας και όχι εμπορικά κέντρα και καφετέριες. Θέλουμε αθλητικό πνεύμονα - εν κατακλείδι –β για τον αρχαιότερο ποδοσφαιρικό σύλλογο του Πειραιά.

   Αν εσείς, ή κάποιοι κύκλοι, θέλουν μία ψεύτικη κόντρα με τον Ολυμπιακό  σε σχέση με αποφάσεις που πάρθηκαν πριν 15 χρόνια, σας απαντάμε ως  διοίκηση ότι κάτι τέτοιο δεν μας ενδιαφέρει και κοιτάμε ΜΟΝΟ τα του οίκου μας.

                                                                                         Η Διοίκηση του Ποδοσφαιρικού τμήματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου