Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Μοιρασιά στην Κηφισιά

.



Το μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο ανάμεσα στην Κηφισιά και τον Εθνικό Πειραιά δεν ανέδειξε νικητή αφού οι δυο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 1-1.
Με αυτό το βαθμό η Κηφισιά έχασε έδαφος όσον αφορά την πρώτη θέση αφού μετά τις νίκες των Φωστήρα και Τριγλίας, οι κυανολευκοι βρίσκονται μακριά από την 1η και την 2η θέση εννέα και επτά βαθμούς αντίστοιχα. Όσον αφορά τον Εθνικό που βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ο βαθμός αυτός γκρέμισε το συγκρότημα του Θύμιου Γεωργούλη από την 5η θέση, με τους Πειραιώτες να υποχωρούν στην 7η θέση έχοντας 17 βαθμούς όσους δηλαδή και ο Ερμής Ζωνιανών.
Στο α΄μέρος, οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στον αγώνα και κατάφεραν στο 21′ να προηγηθούν με κοντινό σουτ του Δημήτρη Βέρμπη. Στα επόμενα λεπτά, οι παίκτες του Δημήτρη Παπασπύρου είχαν κάποιες ευκαιρίες για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους με κυριότερη όλων εκείνη του 74′ όταν ο Βέρμπης με κοντινό πλασέ σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Βουτσινά. Ένα λεπτό αργότερα, επιβεβαιώθηκε ο… άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου όταν η χρυσή αλλαγή του Θύμιου Γεωργούλη, Αλέξανδρος Σούφλας, που είχε περάσει αλλαγή στο 43′ με κοντινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Στα τελευταία λεπτά, η Κηφισιά προσπάθησε όμως το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους.
Διαιτητές: Ανούσος, Παλαμίδας (Λακωνίας)-Χαραλαμπόπουλος (Αρκαδίας)
ΚΗΦΙΣΙΑ (Δημήτρης Παπασπύρου): Γουμάγιας, Γκίκας, Έσλερ, Οσμανάι, Μουσταφίδης, Γεωργίου, Παληαρούτας, Καραδέμητρος, Βέρμπης, Γκέζος, Χαϊκάλης (46′ Παναγιωτόπουλος)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θύμιος Γεωργούλης): Βουτσινάς, Στασινός, Γερόλυμος, Μαντζώρος, Τερζής, Λεωνιδόπουλος, Παυλάκης (43′ Σούφλας), Ντάλλας (62′ Αργυρίου), Μάναλης, Στρατάκης, Σουλελές (85′ Κατίδης).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου