Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

H ομάδα από το μεγάλο λιμάνι τα δίνει όλα! (VIDEO)



Συνεχίζει τις προπονήσεις ο Εθνικός Πειραιώς στο βοηθητικό γήπεδο του ΣΕΦ.

Η ομάδα του Γιώργου Κλαρούδα δουλεύει αρκετά για να χτυπήσει την κορυφή και την άνοδο μέσω των μπαράζ. Έχουν γίνει πολλές αλλαγές στην φετινή ομάδα καθώς ενισχύθηκε σε όλες τις θέσεις με παίκτες που έχουν αγωνιστεί στην Α1.
Το μενού της προπόνηση περιλαμβάνει βάρη και στη συνέχεια σάλα με έμφαση στο μπλοκ για αρχή, ακολουθούν ασκήσεις για την υποδοχή, ασκήσεις επίθεσης και τέλος διπλό παιχνίδι. Στην ομάδα επικρατεί πολύ καλό κλίμα και όρεξη για δουλειά και κυρίως ανυπομονησία να ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις σε ένα πραγματικά πολύ δύσκολο όμιλο με ακόμα 3 ομάδες να θέλουν την άνοδο (Ηρακλής Χαλκίδας, Κύζικος Ν. Περάμου, ΑΕΚ) με το πρωτάθλημα της Α2 κατά γενική ομολογία να αναμένεται συναρπαστικό!
Από το περσινό ρόστερ έμειναν οι Δημήτρης Σιώπης, ακραίος, Γιάννης Μαμάης ακραίος, Θύμιος Αδαμόπουλος ακραίος - λίμπερο, ήρθαν οι Αλέξανδρος Τουρνάκης από το Μίλωνα, Τάσος Παπακυριάκου από τον Πανερυθραϊκό, Γεράσιμος Πουλής από τα Χανιά, Γιάννης Αλεξίου από την ΑΕΚ, Γιάννης Τοκάνης και Αχιλλέας Μπάσης (που φέτος θα αγωνιστεί ως διαγώνιος), από τον Πανελλήνιο, Βαγγέλης Λουκάς από τον Παναθηναϊκό, Χρήστος Βολουδάκης από τον Ολυμπιακό, Ανέστης Δημητριάδης από το Μαρκόπουλο και Μιχάλης Λιόντας από την Παλλήνη

O Γιώργος Κλαρούδας έχει ήδη κάνει το πλάνο των φιλικών της ομάδας που είναι το εξής:
16/9 Εθνικός Πειραιώς - Πανιώνιος (υπό συζήτηση)
19/9 Παναθηναϊκός - Εθνικός Πειραιώς
26/9 Παλλήνη - Εθνικός Πειραιώς
3-4/10 Τουρνουά «Στέλιος Καλαϊτζής» (υπό συζήτηση)
6/10 Παναθηναϊκός - Εθνικός Πειραιώς

Ο Εθνικός Πειραιώς όπως θα δείτε κι από τα αποκλειστικά στιγμιότυπα του Greekvolley, προπονείται με εντατικούς ρυθμούς λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος δίνοντας τον καλύτερο εαυτό της.



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου