Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Οριστικά 2ος στην κανονική διάρκεια,νίκη «με την ψυχή στο στόμα» για τον Εθνικό (7-6 τον Υδραϊκό)




Το WaterPoloLive σας μετέφερε τις εξελίξεις στον αγώνα, που έριξε την αυλαία της 20ης αγωνιστικής στην Α1 των Ανδρών, ανάμεσα στον 2ο Εθνικό και στον πολύ ανεβασμένο (6ο της βαθμολογίας) Υδραϊκό ο οποίος απέκλεισε τη Βουλιαγμένη στο Κύπελλο.

Τελικά, αν κι ο «αυτοκράτορας» είχε δύο, τρία γκολ διαφορά μέχρι το ημίχρονο, το 3ο οκτάλεπτο έκλεισε με 7-6 υπέρ των γηπεδούχων, ένα σκορ που το κράτησαν μέχρι τέλος, με το 4ο οκτάλεπτο να είναι «στείρο» στο σκοράρισμα και να κερδίζει κατά κράτος η αμυντική λειτουργία και των δύο συλλόγων.

Μετά κι από αυτό το αποτέλεσμα ο Εθνικός είναι σίγουρα 2ος κι αποφεύγει, όπως κι ο πρώτος Ολυμπιακός την 1η φάση των πλέι οφ. Και το λέμε αυτό διότι έχει να παίξει με τον Νηρέα Λαμίας που θα τον κερδίσει και με τον ΠΑΟΚ, την τελευταία αγωνιστική όπου και να χάσει, θα είναι πάλι πάνω από Παναθηναϊκό και Βουλιαγμένη.



Α΄ ΟΚΤΑΛΕΠΤΟ ΕΘΝΙΚΟΣ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ 3-1

Ο Εθνικός δείχνει αποφασισμένος να μην χάσει την 2η θέση (της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, που ισοδυναμεί με επιπρόσθετη ξεκούραση αυτός κι ο Ολυμπιακός που περνάνε «μπάι» στη β΄ φάση των πλέι οφ) και γι΄ αυτό μπήκε πολύ δυνατός κι αποφασισμένος στο ματς με τον Υδραϊκό, έχοντας και προβάδισμα στο σκορ με 3-1.



B΄ ΟΚΤΑΛΕΠΤΟ ΕΘΝΙΚΟΣ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ 5-3

5-3 το ημίχρονο στον Πειραιά…


Γ΄ ΟΚΤΑΛΕΠΤΟ ΕΘΝΙΚΟΣ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ 7-6 

Οι φιλοξενούμενοι δεν το βάζουν κάτω και προσπαθούν να «σκοτώσουν» κι άλλον μεγάλο αντίπαλο, μετά τη Βουλιαγμένη στο Κύπελλο.



ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ: ΕΘΝΙΚΟΣ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ 7-6 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου