Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Στην Α2 ο Εθνικός!


Εθνικός Πειραιώς


Ο Εθνικός ζει τις σπουδαιότερες στιγμές στην ιστορία του, καθώς επιβλήθηκε με 63-59 της Λιβαδειάς στον αγώνα μπαράζ της Β” Εθνικής και πήρε για πρώτη φορά την άνοδο στην Α2.

Οι «μπλε» πανηγυρίζουν πλέον την τρίτη τους διαδοχική άνοδο τα τελευταία τρία χρόνια και πλέον ετοιμάζονται για την παρθενική τους συμμετοχή στην Α2.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο σε όλη την διάρκειά του, με τις ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ ενώ στο 19′ υπήρξε προσωρινή διακοπή λόγω έντασης που υπήρξε μεταξύ των οπαδών των ομάδων.

Ο Εθνικός, όμως, κατάφερε και πήρε τη νίκη έχοντας για κορυφαίο τον Γιώργο Κουκά, ο οποίος δεν έχασε την ψυχραιμία του στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, όταν και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην γραμμή των βολών.

Στο κλειστό της Κανήθου βρέθηκαν περίπου 1000 φίλαθλοι – με τους περισσότερους να είναι του Εθνικού – και το άκουσμα της κόρνας της λήξης βρήκε τους «μπλε» να πανηγυρίζουν, ενώ οι τυπικά φιλοξενούμενοι περιμένουν πλέον μήπως προκύψει κάποια κενή θέση στην Α2 της νέας σεζόν για να πάρουν την άνοδο.

superbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου