Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Τραπέζι από Αγγελόπουλο


Το τραπέζι στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Εθνικού έκανε ο πρόεδρος του συλλόγου, Αλέξης Αγγελόπουλος.

Εθνικός: Τραπέζι από Αγγελόπουλο | onsports.gr





Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ομάδας:
«Σε μία πολύ όμορφη βραδιά που έλαβε χώρα στο μαγαζί "Θέα και Θάλασσα" στο Μικρολίμανο , ο Πρόεδρος της ομάδας ,κύριος Αλέξης Αγγελόπουλος έκανε το τραπέζι στο ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου, σε μία βραδιά καθαρά με στυλ.... Εθνικό.

Το παρών έδωσε σύσσωμη η διοίκηση και όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην του Χατζημαρινάκη που είχε ανειλημμένη υποχρέωση με το κλίμα να είναι εξαιρετικό. To παρών έδωσε και ο "Εθνικάρας" Γιάννης Μαντζουράνης που με το μπήκε στο μαγαζί έβγαλε τη γνωστή ιαχή ..."Εθνικάααρρραααααα" και έγινε ο σχετικός χαμός. Άλλωστε, ο χαρακτήρας της οικογένειας στο "Κυανόλευκο" στρατόπεδο είναι κάτι παραπάνω από εμφανής και μπορεί εύκολα να το καταλάβει κανείς αν περάσει μία βόλτα από την προπόνηση η και μέσα στους αγώνες.
Τα χαμόγελα έδιναν και έπαιρναν ,εν μέσω λευκού οίνου και εξαιρετικών θαλασσινών εδεσμάτων, οι κουβέντες καθαρά ποδοσφαιρικές με το επιμύθιο να έχει να κάνει με το ματς του Σαββάτου απέναντι στην ΑΕ Νίκαιας να είναι από αυτά που λέμε must win.
Μάλιστα, ο Πρόεδρος Αλέξης Αγγελόπουλος και ο προπονητής Μαργαρίτης Χατζηαλέξης είχαν ένα μικρό τετ α τετ για θέματα που άπτονται του ποδοσφαιρικού τμήματος κάτι όχι σπάνιο καθώς νυχθημερόν αμφότεροι ασχολούνται με την ομάδα προκειμένου αυτή να πετύχει τον στόχο της.
Ακόμα λοιπόν μία απόδειξη ότι ο Εθνικός είναι ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ,όσο και το επαναλαμβάνουμε αυτό πονάει μερικούς...»

Πηγή:onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου