Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Έχουν γνώσιν οι φύλακες....


Το 0-0 με τον Πολυκράτη είναι δεδομένο ότι προβλημάτισε σε μεγάλο βαθμό τον κόσμο του συλλόγου, ωστόσο υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να ειπωθούν για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Ο Εθνικός ξεπέρασε  κάθε προσδοκία με την μέχρι τώρα πορεία του ξεκινώντας με το εντυπωσιακό 8 στα 8 σύν δύο νίκες στο Κύπελλο εκεί όπου περιμένοντας την επόμενη κλήρωση τα πράγματα δυσκολεύουν όλο και περισσότερο.
 Σε άλλα παιχνίδια η ομάδα έπαιξε καλά και σε άλλα όχι , με την προσεκτική διαχείριση  της τεχνικής ηγεσίας και την ποιότητα των παικτών της ομάδας να παίζει σημαντικό ρόλο στα καλά αποτελέσματα.
 Ωστόσο είναι απόλυτα φυσιολογικό ,σιγά- σιγά, να βγαίνει η κούραση μιας και η ομάδα έχει κάνει λιγοστή  προετοιμασία ενώ και οι επιλογές στο έμψυχο δυναμικό δεν είναι πολλές.
 Ακόμα και έτσι-όμως- όλα τα παιδιά έβγαλαν όχι μόνο το 100 αλλά το 1000% για να υπερκεράσουν  τις δυσκολίες και να καταφέρουν να οδηγήσουν την ομάδα εκεί που της αξίζει. Στις επαγγελματικές κατηγορίες και πάρα όλες τις δυσκολίες που είχαν να αντιμετωπίσουν που γίνονται ακόμα μεγαλύτερες απο την στιγμή κατά την οποία δεν θα υπάρξει διακοπή  για την περίοδο των εορτών.
Διοίκηση όμως και τεχνική ηγεσία δεν ηρεμούν ούτε λεπτό.  Η συνεργασία τους, είναι απόλυτα αγαστή για το καλό του συλλόγου και ήδη ,εν όψει του Ιανουαρίου, θα γίνουν αυτές οι κινήσεις που θα είναι ιδιαιτέρως προσεκτικές ούτως ώστε  να επέλθει η ενίσχυση της ομάδας προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή.
 Οπότε λοιπόν χρειάζεται υπομονή και καθαρό μυαλό  και τα καλύτερα θα έρθουν..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου