Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΙ ΓΙΑ ΦΙΛΗΜΑ!




Σε μία συνδιοργάνωση που θα τη ζήλευαν πολλοί διοργανωτές, ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ και το ΑΟΠΕ ΜΟΣΧΑΤΟ έδειξαν το δρόμο για όλους το πώς δύο σύλλογοι μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα για το άθλημα που αγαπούν.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ σε αυτήν την γιορτή ήταν τα κορίτσια του Εθνικού Πειραιά που, έκτος από πανάξιες πρωταθλήτριες νικώντας 3-0 σετ και τον ημιτελικό με τον Αστέρα Νίκαιας και τον τελικό με το ΑΟΠΕ Μοσχάτου, σάρωσαν τα πάντα στο πέρασμά τους.
Κατόρθωσαν με ομαδική και οργανωμένη δουλειά το ακατόρθωτο!!! φτιάχνοντας με πολύ μεράκι μια ομάδα ολοκαίνουργια κατάφεραν σε έξι μήνες να πρωταγωνιστούν παίρνοντας πρωτάθλημα και ανεβαίνοντας αμέσως κατηγορία στις Κορασίδες.

Αξίζουν αμέτρητα συγχαρητήρια στο κόσμο του Εθνικού που αγκάλιασε τη διοργάνωση με μεγάλη αγάπη, γεμίζοντας και τις δύο μέρες το Δημοτικό Γυμναστήριο Μοσχάτου με συνέπεια να γίνει το έργο των κοριτσιών πιο εύκολο. Πολλά συγχαρητήρια σε προπονητή και αθλήτριες που μας έκαναν περήφανους και έγραψαν με χρυσά γράμματα το όνομά τους κατακτώντας το πρώτο πρωτάθλημα και την πρώτη άνοδο σε κατηγορία στο γυναικείο volley στο σύλλογό μας.

Συγχαρητήρια τέλος στους συντελεστές και σε αυτούς που πίστεψαν σε αυτό το εγχείρημα :
• τον Πρόεδρο της Επιτροπής Volley και Πρόεδρο του ΤΑΑ, κ. Νίκο Νικολινάκο
• τον Γεν. Γραμματέα του ΤΑΑ και Δ/ντή Αναπτυξιακών Τμημάτων, κ. Σπύρο Κουτούβαλη
• το μέλος της Επιτροπής Volley, κ. Βασίλη Βάσκα
• τον πρωτεργάτη της μεγάλης ανόδου, τον προπονητή, κ. Χάρη Κουβουτσάκη
• την βοηθό προπονητή, κα Διαλεκτή Παρασκευή
• και τον πρώην προπονητή των κοριτσιών μας, κ. Γιάννη Μπογιατζόγλου

Εκτός από το κύπελο του πρωταθλητή, ο Εθνικός είχε:
• την MVP της διοργάνωσης και αρχηγό της ομάδας μας, Μαριάνθη Κουτούβαλη
• την καλύτερη πασαδόρο της διοργάνωσης, Κωνσταντίνα Καλογεροπούλου
• και την καλύτερη επιθετικό, Ουρανία Καλογεροπούλου

Για τον Εθνικό, και η Έφη Καραφαντή, και η Ιωάννα Λάβδα και η Κατερίνα Ζούπα και η Πασχαλίνα Κατσάρα και η Γεωργία Μπούτσιου και η Κατερίνα Χαιρετάκη και η Μαργαρίτα Μπογιατζόγλου και η Ανδριάνα Σφυγκάκη είναι οι MVP της φετινής πετυχημένης χρονιάς για το σύλλογό μας.

Επόμενη συνάντηση για τα κορίτσια μας είναι γύρω στα τέλη Απριλίου που θα αντιμετωπίσουν σε νοκ αουτ αγώνα την πρωταθλήτρια ομάδα της Α’ κατηγορίας της ΕΣΠΕΔΑ για την είσοδό της στην οχτάδα της γενικής κατάταξης.

Θα είμαστε όλοι και όλες δίπλα τους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου