Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Ανακοίνωση έναρξης συνεργασίας με Νίκο Νεντίδη





Η Διοίκηση του Εθνικού Πειραιώς ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον κ. Νίκο Νεντίδη ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδος.

Ο κ. Νεντίδης, γεννημένος στην Θεσσαλονίκη (7/6/1966), ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα απο τον ΠΑΟ Κουφαλίων, ενώ εν συνεχεία αγωνίστηκε σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ολυμπιακό, Ηρακλή, Αγροτικό Αστέρα και Ναυπακτιακό Αστέρα. Παράλληλα, υπήρξε μέλος της Εθνικής Ελπίδων, συμμετέχοντας στην ομάδα που έφτασε μέχρι και τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εθνικών Ομάδων Ελπίδων, το 1988. 

Ξεκίνησε την προπονητική του σταδιοδρομία στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού ‎(2002-2004) και στη συνέχεια ανέλαβε προπονητής στον ΠΑΟ Κουφαλίων και στον Καμπανιακό. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η ομάδα Κ17 του Ολυμπιακού και εν συνεχεία το τμήμα scouting μαζί με Νινιάδη και Μπάντοβιτς επι θητείας Ερνέστο Βαλβέρδε ‎(2007-2009). Διετέλεσε επίσης βοηθός του Όλεγκ Προτάσοφ στον Ηρακλή ενω στη συνέχεια ανέλαβε βοηθός προπονητή στην Κέρκυρα, δίπλα στον Μπόζινταρ Παντοβιτς. Το 2011 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Α.Ο. Χανίων ενώ για 4 χρόνια διετέλεσε βοηθός προπονητή στην Ξάνθη, όπως επίσης και πρώτος προπονητής . Τελευταίος σταθμός στην μέχρι τώρα προπονητική του καριέρα ήταν ο Αγροτικός Αστέρας.


Ο νέος τεχνικός του Εθνικού, κ. Νίκος Νεντίδης, λίγο μετά την έναρξη της συνεργασίας του με την ομάδα μας προτίμησε να αποφύγει τα πολλά λόγια και δήλωσε λακωνικά: " Ο Εθνικός αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για εμένα. Το όνομα και η ιστορία του Εθνικού σε συνδυασμό με την οργάνωση και τα πλαίσια λειτουργίας του συλλόγου κάνουν υποχρέωση την επιστροφή της ομάδας στη Super League. Κι εγώ απο την πλευρά μου οφείλω να είμαι ένας εξ αυτών που θα βοηθήσουν στην επιστροφή του Εθνικού Πειραιά στην φυσική του θέση, τα σαλόνια της Super League."


Πηγή:http://www.ethnikosfc.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου