Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Εθνικός-ΑΟ Ζευγολατιό 4-0





Mε το «δεξί» ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Εθνικός για το πρωτάθλημα της ΓΈθνικής νικώντας μπροστά σε 1.000 περίπου οπαδούς του που έδωσαν δυναμικά το παρών στο γήπεδο της Καλλιθέας τον ΑΟ Ζευγολατιού με 4-0.
Η ομάδα μας ήταν σοβαρή καθ΄όλην την διάρκεια του αγώνα,δημιούργησε  απο το ξεκίνημα του παιχνιδιού αρκετές ευκαρίες παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και κατάφερε να προηγηθεί στο 41΄με 1-0 μετά απο αριστοτεχνικά εκτελεσμένο φάουλ του Ρομάνο.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός συνέχιζε να ελέγχει τον χώρο του κέντρου,να δημιουργεί ευκαιρίες και σε μια απο αυτές ο Μάναλης στο 60΄ με κοντινή προβολή έκανε το 2-0,ο Μάκης Παυλάκης λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 73΄χρίστηκε και αυτός σκόρερ κάνοντας το 3-0,ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 90΄ο Μακρυγιάννης με σούτ μέσα απο την περιοχή.
Την αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής διηύθηνε ο Ωραιόπουλος του Συνδέσμου Δωδεκανήσου,με βοηθούς τους Κυριάκο Βιντσεντζάκο και την Αικατερίνη Γκόντα απο τον Σύνδεσμο Ανατολικής Αττικής.

Εθνικός:Σικαλιάς,Στασινός,Γερόλυμος,Ρούσσης,Κρητικός,Μισέλ(65΄Λεωνιδόπουλος),Κωνσταντίνου(67΄Κατίδης),Μάναλης(77΄Μακρυγιάννης),ΚατσικοκέρηςΡομάνο και Παυλάκης (77΄Χατζησάββας).


Τα άλλα αποτελέσματα του 6ου Ομίλου:

Προοδευτική- Ιωνικός Νίκαιας 1-0
Πέλοψ Κιάτου-ΑΟ Λουτράκι 0-5
Ένωση Πανασπροπυργιακού/Δόξα-ΑΣ Ρόδος 1-0
ΑΠΟ Κερατσίνι-Ιάλυσος 1-1
ΡΕΠΟ: Διαγόρας Ρόδου
Πηγή:http://www.ethnikosfc.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου