Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Λουτράκι-Εθνικός Πειραιά 1-2



Δυνατό τεστ έδωσε σήμερα ο Εθνικός Πειραιά στο Λουτράκι με την ομώνυμη ομάδα μετρώντας ουσιαστικά τις δυνάμεις του απέναντι σε ένα δυνατό σύνολο της Γ’ Εθνικής που θα αγωνιστεί σαφώς και σε διαφορετικό όμιλο.


Οι ‘κυανόλευκοι’ επικράτησαν με 2-1 χάρις σε γκολ των Κατσικοκέρη που σκόραρε για τέταρτο σερί φιλικό και του Μάναλη στα τελευταία λεπτά.

Ο Εθνικός εμφάνισε δυο προσωπα στον αγώνα, αφού στο α’ μέρος ήταν υποτονικός χωρίς ενέργεια στο παιχνίδι του, παρ’ όλα αυτά στην επανάληψη, το συγκρότημα του Θύμιου Γεωργούλη ήταν ανώτερο και έφτασε στη νίκη.

Από την άλλη, το συγκρότημα των Σωκράτη Πέτρου και κ. Νούλα είχε καλή παρουσία όντας στημένα εξαιρετικά αμυντικά παίζοντας στην αντεπίθεση πολύ σωστα και πετυχαίνοντας το 1-0 με τον Γωνιάδη.

ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Σωκράτης Πέτρου) Διασινός, Στασινόπουλοςς Δ., Τζορμπατζίδης, Τσώκος, Τσάκας, Στασινόπουλος Λ., Πετρίδης, Ζερβός, Γεωργούλιας, Γωνιάδης, Δαλκαφούκης. Έπαιξαν ακόμη οι Σαλοδημήτρης, Κανελέτης, Βοιδίλας, Γκουγκρής, Γεωργίου, Γούλας, Δερτιλής, Πέτσας.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Θύμιος Γεωργούλης): Σικαλιάς, Στασινός, Ρούσσης, Πεχλιβανίδης, Παυλάκης, Λεωνιδόπουλος, Μισέλ, Ρομάνο, Σωπάσης, Κομνηνός, Κατσικοκέρης.

Έπαιξαν ακομη

Βουτσινάς (60′ Ελθίνι), Γιαταγανάκης, Βενέτης, Κρητικός, Μπένα, Κωνσταντίνου, Πίσσας, Κατίδης, Χατζησάββας, Μάναλης, Μακρυγιάννης.

Του Κυριάκου Παντζαρίδη 

Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου