Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Αγγελόπουλος: «Ο Εθνικός δεν θα γίνει παραμάγαζο κανενός»





Με παρέμβαση του, μέσα από τον προσωπικό  του λογαριασμό  στο Facebook, ο Πρόεδρος του Εθνικού, Αλέξης Αγγελόπουλος, πήρε θέση αναφορικά με τη συνέντευξη τύπου, που έγινε αναφορικά με την εκδήλωση ενδιαφέροντος για τον Ερασιτέχνη Εθνικό από τους κ.κ Κολοβό και Κολλάρο. Στη συγκεκριμένη συνέντευξη τύπου, μάλιστα, έγινε
και αναφορά  για το ποδοσφαιρικό τμήμα και την επιστροφή του στον Ερασιτέχνη κάτι για το οποίο η διοίκηση Αγγελόπουλου, παλεύει εδώ και πολύ καιρό και για το οποίο πολύ σύντομα αναμένεται η απόφαση της ΕΠΟ. Παράλληλα ,καλεί τη διοίκηση του Ερασιτέχνη να πάρει θέση για όλα όσα ακούστηκαν.

Αναλυτικά το ποστάρισμα του διοικητικού ηγέτη της ομάδας αναφέρει τα εξής.:

Πέρα από την όποια πλακουλα … Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους . Eμφανίστηκαν 2 άτομα περιορισμένων δυνατοτήτων να ζητήσουν τον ερασιτέχνη Εθνικό ,παραδεχόμενοι ότι είναι μπροστινοί αγνώστων και εμφάνισαν και δυο ποδοσφαιριστές που δηλώνουν δεξιά και αριστερά την αγάπη τους για την ΑΕΚ. Οχι με θεσμικό τρόπο αλλά μέσα από μια καφετέρια . Ο ένας ‘επενδυτής’ διέλυσε πέρυσι το τμήμα χόκεϊ του συλλόγου μέσα σε λίγους μήνες (πρωταθλήτρια Ελλάδας για να μην ξεχνιόμαστε) και μετά έγινε παράγοντας σε ερασιτεχνική ποδοσφαιρική ομάδα της Νίκαιας από όπου επίσης αποχώρησε ή τον αποχώρησαν… μέσα σε 3 μήνες .. Πρώην πολίστας του ΟΦΠΦ που συμμετέχει στην κίνηση, απέστειλε κατασχετήριο προς το σύλλογο πριν λίγους μήνες . Για να πούμε λοιπόν τα πράγματα με το όνομα τους . Τα παιδιά στον Ερασιτέχνη έχουν κάνει μια τίμια, αξιοπρεπή και μεγάλη προσπάθεια . Το πόλο σε άνδρες και γυναίκες δουλεύοντας σωστά και με συνέπεια είναι μέσα στις 3/4 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. ,το μπάσκετ έχει υπερβάλλει εαυτό με αξιοθαύμαστη πορεία ,το βόλεϊ είναι στην Α2 χωρίς καμία ουσιαστική βοήθεια από κανένα ,στην κολύμβηση η ομάδα έχει στις τάξεις της ολυμπιονίκες και είναι δεύτερη στην Ελλάδα και το παγκράτιο φέρνει επίσης τίτλους στο σύλλογο . Και όλα αυτά χωρίς καμία βοήθεια από την πολιτεία, απλά και μόνο από το μεράκι και την αγάπη συγκεκριμένων ατόμων για το σύλλογο (Πρίντεζης , Δέρβος, Μιχαλόπουλοι ,Ιωαννίδου ,Αναγνώστου , Πολλάτος , Καραφαντής , Παγώνης , Νικολινάκος ,Χατζηαλέξης ,Κοτσαμπασης,Σκαραμαγκάς ,συγγνώμη αν ξεχνώ κάποιους) . Οποιος θέλει τσάμπα χαιλίκια (στιλ Μοριδη) είναι απλά εκτός τόπου και χρόνου .Δεν θα πω πολλά για το ποδόσφαιρο γιατί όταν το κάνω θα πρέπει να κρυφτούν και οι πέτρες . Θα πω μόνο ,ότι μετά από τεράστιες προσπάθειες περιμένουμε μέσα στον Ιούνιο η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ να επικυρώσει την αίτηση μας για επανένωση με τον ερασιτέχνη ΟΦΠΦ . Αυτό όμως δε σημαίνει λευκή επιταγή και ότι θα αφήσουμε τον ΟΦΠΦ να γίνει παραμάγαζο της ΑΕΚ ή μαγαζάκι για στοιχημα και ακαδημιουλες . Ας πάρει θέση ο Ερασιτέχνης γιατί μερικές φορές η σιωπή δείχνει αδυναμία και this is not the case !!



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου