Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Πέρασε δεύτερος ο «αυτοκράτορας»!




Ο Εθνικός έκανε περίπατο με 6-14 επί του Πανιωνίου στην 12η αγωνιστική της Α1 και πέρασε στη δεύτερη θέση του πίνακα της βαθμολογίας εκμεταλλευόμενος την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό νωρίτερα.

Πέρσι επέστρεψε στην Α1 μετά από απουσία 1 έτους. Τερμάτισε στην 6η θέση της βαθμολογίας τη σεζόν 2013-2014 και φέτος, ενισχύθηκε και κοιτάζει ψηλά.

Ο «Αυτοκράτορας» είναι πλέον 2ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος μετά από 12 αγωνιστικές χάρη στην προσπάθεια της διοίκησης, της δουλειάς των παιχτών του, και της τεράστιας σφραγίδας που έβαλε ο προπονητής του.

Οι Πειραιώτες νίκησαν σήμερα τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη με σχετική άνεση, έφτασαν τους 30 βαθμούς στο πρωτάθλημα και βρίσκονται έστω και προσωρινά στη δεύτερη θέση.

Οι Πάνθηρες έμειναν στους 7 βαθμούς και βρίσκονται έτσι στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Πρώτοι σκόρερ για τους γηπεδούχους του Αλέκου Βάσσου ήταν ο Γιάννης Θωμάκος και ο Μιχάλης Δανούρδης που πέτυχαν από 3 γκολ, ενώ για τους φιλοξενούμενους του Φάνη Κουντουδιού 4 φορές βρήκε δίχτυα ο Χρήστος Κουτσιαλής και 3 ο Μάριος Χατζηκυριακάκης.


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 6-14

Τα οκτάλεπτα:  2-4, 1-4, 1-2, 2-4



Πανιώνιος (Α. Βάσσος): Παρασκευόπουλος, Κανελλόπουλος, Κοκκάλας, Φώσκολος, Θωμάκος 3, Δανούρδης 3, Ζώρζος, Γρηγορόπουλος, Λύκαρης, Βέκκος, Γαβαλάς Γ., Καρακατσάνης, Μιγόπουλος, Θεοδόσης – Παπαλουκάς, Αθυμαρίτης

Εθνικός (Φ. Κουντουδιός): Τζωρτζάτος, Τζώρτζης, Θαλασσινός 2, Κουτσιαλής 4, Χατζηκυριακάκης 3, Μπιλάλης 1, Βουλγαράκης 2, Καρούντζος, Τσαχειλίδης, Κόχειλας Γ., Μπεριστιάνος, Ξανθόπουλος, Αϊβαλιώτης, Αργυρόπουλος 2


Αλυτάρχης: Νίκος Λούτας

Διαιτητές: Σταυρόπουλος, Κραβαρίτης




 Πηγή                                                                                                                                                         




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου