Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Ο γηπεδούχος Εθνικός και η ηθική τάξη


Ο γηπεδούχος Εθνικός και η ηθική τάξη

  Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των δύο φιναλίστ του Κυπέλλου της Ενωσης Ποδoσφαιρικών Σωματείων Πειραιά. Ο Εθνικός θα είναι γηπεδούχος στην επιστροφή του στο "Καραϊσκάκη",ωστόσο υπάρχουν θέματα που θα πρέπει να σκεφτούν οι ιθύνοντες.


 Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό ξεκίνησε ,λοιπόν, με το ραντεβού των δύο ομάδων να δίνεται για τις 16 Μαρτίου στο "Καραισκάκη". Το κλίμα πάνω στο οποίο έγιναν οι συζητήσεις μεταξύ  των  δύο ομάδων ήταν πολύ καλό ενώ η κλήρωση για τον γηπεδούχο έφερε "νικητή" την ομάδα μας.  Και αν μιλάμε για γούρια ,οι οιωνοί μοιάζουν καλοί ,καθώς μέχρι τώρα όλα τα παιχνίδια που έδωσε η ομάδα μας για τον θεσμό ήταν εντός. Απο κει και πέρα όμως, προκύπτει ένα θέμα ηθικής τάξης.
Και αυτό έχει να κάνει με τον ορισμό της ημερομηνίας του τελικού που φέρνει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον Εθνικό.
  Οι "Κυανόλευκοι" μέσα σε τρεις μέρες παίζουν τα πάντα..Την Τετάρτη 13 Μαρτίου, ο Εθνικός δίνει τον "τελικό" της πρώτης θέσης, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, με τον Ερμή Κορυδαλλού στο Ελληνικό σε εμβόλιμη αγωνιστική, και σχεδόν σε κάτι περισσότερο απο ένα 48ωρο θα πρέπει να δώσει ένα ακόμα αγώνα που θα κρίνει τίτλο.
 Κάτι που είναι σαφέστατα ενάντια στην ομάδα μας, η οποία θα κληθεί να ανέβει ένα απίστευτο γολγοθά. Οσες φορές  η ομάδα μας αγωνίστηκε στο Κύπελλο Τετάρτη , ο επόμενος αγώνας Πρωταθλήματος είχε οριστεί για την Κυριακή. Αρα εδώ υπάρχει ηθικό θέμα στο οποίο ο Εθνικός έχει σύμμαχο και το Μοσχατο,γιατί αυτά δεν συμβαίνουν ούτε στην Αγγλία.. .Και όπως έχουμε αναφέρει και άλλες φορές, η ομάδα δεν ζητάει να ευνοηθεί ..Ζητά το αυτονόητο που δυστυχώς μερικές φορές στη χώρα μας αδυνατούμε να το βρούμε.. 


Πηγή:ethnikos-fc.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου