Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Έντονη διαμαρτυρία Εθνικού για το «Π. Καπαγέρωφ»!(Παπαστράτειο)




Ανακοίνωση, με την οποία διαμαρτύρεται έντονα σχετικά με την απαγόρευση των τμημάτων του υδατοσφαίρισης να προπονηθούν στο κολυμβητήριο «Π. Καπαγέρωφ», εξέδωσε πριν από λίγο ο Εθνικός.
Πιο συγκεκριμένα, η διοίκηση των «κυανολεύκων» κάνει λόγο για σαφή διάκριση μεταξύ του Εθνικού και του Ολυμπιακού από την πλευρά των αρμόδιων φορέων και προειδοποιεί ότι θα λάβει όλα τα νόμιμα μέτρα, ώστε να αποκατασταθεί άμεσα η αδικία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Εθνικού είναι η ακόλουθη:
«Κύριοι,
Με την παρούσα, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκεια του Δ.Σ. του ΕΘΝΙΚΟΥ Ο.Φ.Π.Φ. για το συνεχόμενο εμπαιγμό που υφιστάμεθα ως ομάδα επί 3 εβδομάδες, αναφορικά με την χρήση του κολυμβητηρίου «Π. Καπαγέρωφ».
Ειδικότερα:
Ενώ καμία ομάδα μας (ανδρικό και γυναικείο πόλο) δεν προπονείται στο εν λόγω κολυμβητήριο, λόγω «απαγόρευσης» (sic), οι αντίστοιχες ομάδες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΦΠ, προπονούνται κανονικά. Και ναι μεν, η ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού, έχει άμεσες ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και πρέπει να προπονείται για να ανταπεξέλθει, αλλά από την άλλη δεν μπορεί να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά και μάλιστα σε τόσο έντονο βαθμό απαξίας εις βάρος του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΦΠΦ.
Αν και έχουμε ήδη θίξει έντονα το όλο θέμα στον κ. Γκώνη και λάβαμε διαβεβαιώσεις πως η κατάσταση θα ισορροπήσει και η «αδικία» αυτή δεν θα συνεχιστεί, εν τούτοις στις 8 και 9 Οκτωβρίου 2012 το φαινόμενο επαναλήφθηκε, κάτι που αποδεικνύει, δυστυχώς περίτρανα την προνομιακή θέση και διάκριση μεταξύ των δύο σωματείων του Πειραιά, υπέρ του Ολυμπιακού ΣΦΠ, από την πλευρά των αρμοδίων φορέων.
Εν κατακλείδι:
Εάν, ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ δεν «τυγχάνει της αρεσκείας» των αρμοδίων φορέων και με πλαγίους τρόπους μεθοδεύεται η απαξίωσή του, με την αναστολή ουσιαστικά των αθλητικών δραστηριοτήτων του, προτιμούμε να μας ειπωθεί ευθέως.
Ειλικρινά όμως δεν αντιλαμβανόμαστε γιατί συμβαίνει αυτό, από πλευράς τρίτων, όταν σε διασυλλογικό επίπεδο, οι σχέσεις μας με τον ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΦΠ είναι πολύ καλές, και αυτό ενδεικτικά και όχι περιοριστικά αποδεικνύεται με την πρόσφατη συνεννόηση που είχαμε μεταξύ μας, σχετικά με την αλλαγή του προγράμματος των ακαδημιών στην πισίνα στα Βοτσαλάκια, προκειμένου να διευκολυνθεί η προπόνηση της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού, γεγονός που πράξαμε σε συνεργασία με τον κ. Άκη Λογοθέτη.
Επειδή όμως η καλή μας πίστη και διάθεση, δεν μπορεί να λαμβάνεται ως ενδοτικότητα και απεμπόληση των δικαιωμάτων μας, ως ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ  με την παρούσα ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ εντόνως, επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματος για την άδικη στάση των αρμοδίων φορέων κατά της ομάδας μας αναφορικά με τη χρήση του κολυμβητηρίου «Π. Καπαγέρωφ» ΑΙΤΟΥΜΕΝΟΙ την άμεση αποκατάσταση της εις βάρος μας αδικίας.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ  Δ.Σ.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ»



                                                                                      Πηγή:aquaticsnews.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου