Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Έκτακτη ανακοίνωση ερασιτέχνη Εθνικού




Το Δ.Σ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΦΠΦ, στη συνεδρίαση της 1ης Αυγούστου 2012, αποφάσισε ομοφώνως όπως από 1η Σεπτεμβρίου 2012 η ετήσια συνδρομή των μελών διαμορφωθεί στα 50,00 ευρώ , ενώ η εγγραφή των νέων μελών θα είναι 10,00 ευρώ συν 50,00 η ετήσια συνδρομή τους. Αυτή η απόφαση κρίθηκε αναγκαία λόγω της οικονομικής ύφεσης.
Περαιτέρω, μετά τη θετική έκβαση που είχε η έκτακτη Γ.Σ της 2ας Αυγούστου 2012, αναφορικά με την επαναδραστηριοποίηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΦΠΦ, με την συγχώνευση της ομάδας της Γλυφάδας και του ΕΘΝΙΚΟΥ 1923, άλλος ένας φίλος «ανώνυμος/ επώνυμος» ΕΘΝΙΚΟΣ , εξεδήλωσε την επιθυμία να καλύψει ως χορηγός τα οδοιπορικά και ετήσια έξοδα ενός παίκτη του ανδρικού πόλο.
Η κίνηση αυτή, - δεύτερη μέσα σε λίγες ημέρες - , και ειδικά λόγω της ανωνυμίας της, εκτός από συγκινητική και φίλαθλη Εθνική, αποτελεί μεγάλη ανάσα στην προσπάθεια της ομάδας αφενός να σταθεί σε αξιοπρεπές και αξιόμαχο επίπεδο στην Α2, αφετέρου να της δώσει ώθηση για άμεση επανάκαμψη σε όλους τους τομείς, ειδικά μετά την ανέχεια που την κατάντησαν οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι…!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου