Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Πρόσκληση σε έκτακτη γενική συνέλευση o ερασιτέχνης Εθνικός ΟΦΠΦ


Καλούνται τα μέλη του ΕΘΝΙΚΟΥ Ο.Φ.Π.Φ. σε έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του συλλόγου μας Ακτή Πρωτοψάλτη 1α Μικρολίμανο την Τετάρτη 04 Ιουλίου 2012 και ώρα 18:30.
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1)    Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γ.Σ.
2)    Ανάγνωση και επικύρωση πρακτικών προηγούμενης Γ.Σ.
3)    Έγκριση διοικητικού και οικονομικού απολογισμού από 01/11/2011 έως και 29/02/2012
4)    Απαλλαγή μελών της Δ.Ε. και ελεγκτικής επιτροπής πάσης ευθύνης
5)    Απορρόφηση του τμήματος χόκευ επί χόρτου του σωματείου Α.Σ. Πυγμής
6)    Διάφορα θέματα- Ανακοινώσεις

Δικαίωμα συμμετοχής στη Γ.Σ. έχουν όλα τα μέλη του συλλόγου, που τηρούν τις σχετικές προϋποθέσεις που προβλέπονται από το νόμο και το Καταστατικό και όσοι είναι ταμειακώς εντάξει. Τα μέλη που έχουν να πληρώσουν πάνω από 2 έτη θεωρούνται ταμειακώς ενήμερα εφόσον καταβάλλουν το ποσό των 100€

Η εξόφληση των οφειλομένων συνδρομών θα γίνονται στα γραφεία μας από ώρα 11:00-19:00 (πλην Σαββατοκύριακου) καθώς επίσης και προ της ενάρξεως της Γ.Σ. στον τόπο διεξαγωγής της.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ Ο.Φ.Π.Φ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ            ΒΑΠΟΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ







Το νεοσύστατο Δ.Σ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΦΠΦ, στις πρώτες 90 ημέρες από την ανάληψη των καθηκόντων του , ενημερώνει τα μέλη , τους αθλητές , τους φίλους της ομάδας μας, καθώς και τους γονείς των αθλητών, πώς έχουν ρυθμιστεί και ρυθμίζονται οι καθημερινές οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους, διεκδικούνται τα οφειλόμενα, ενώ υπάρχει αγαστή συνεργασία και πλήρης συμφωνία με τις Εφορίες των τμημάτων της ομάδας στα πλαίσια ανοικοδόμησης της ομάδας που θα πάρει σάρκα και οστά τις επόμενες ημέρες, ούτως ώστε η νέα σαιζόν να μας βρει πανέτοιμους σε όλους τους τομείς.
Με μεγάλη επιτυχία και την 2η θέση στην γενική κατάταξη κατέλαβε ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης ανδρών – γυναικών που διεξήχθη στην Τρίπολη, γεγονός που μας δίνει κουράγιο και ελπίδες για το μέλλον.
Μετά την παραμονή του γυναικείου πόλο στην Α1 κατηγορία, γίνεται ήδη προσπάθεια ανανέωσης και ενίσχυσης της ομάδας για καλές διακρίσεις στη νέα περίοδο.
Δυστυχώς δεν συνέβη το ίδιο με το ανδρικό πόλο, το οποίο λόγω παθογενειών παρελθόντων σαιζόν, που προϋπήρχαν της αναλήψεως των καθηκόντων μας , στη νέα περίοδο θα αγωνιστεί στην Α2 κατηγορία. Επειδή σκοπός μας είναι η σε κάθε περίπτωση διάκριση της ομάδας στην Α2 κατηγορία και η σύντομη ισχυρή επαναπαρουσία της στην μεγάλη κατηγορία , γίνονται έκτακτες συνεδριάσεις του Δ.Σ, ενώ το θέμα θα τεθεί και στη Γ.Σ των αρχών Ιουλίου 2012, προκειμένου η αγαπημένη μας ομάδα να εξεύρει τους οικονομικούς πόρους, αλλά και το έμψυχο υλικό που θα την στηρίξει . Μην ξεχνάμε όλοι πώς ο ΕΘΝΙΚΟΣ έγινε παγκοσμίως γνωστός, χάρις στο πόλο του.
Αρωγούς στην προσπάθεια αυτή, επανεκκίνησης του ανδρικού πόλο, θέλουμε όλους τους φίλους του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΦΠΦ , ειδικά αυτούς που μπορούν με το θεσμό της χορηγίας να ενισχύσουν την ομάδα και φυσικά τους γονείς των αθλητών μας, τους αθλητές και τους προσφέροντας έργο και τεχνική υποστήριξη.
Μόνο με αγάπη και συνδρομή ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ, η αγαπημένη μας ιστορική ομάδα θα ξαναγίνει αυτό που της αξίζει, και αξίζει πολλά !!

Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος
Αντώνης Πρίντεζης


Πηγή:ethnikos.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου