Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Την Παρασκευή (21/8) το ξεκίνημα του Εθνικού








Ο Εθνικός ενισχύθηκε στον μέγιστο δυνατό βαθμό κατά την μεταγραφική περίοδο και πλέον η προσοχή του κόουτς Βαγγέλη Βλάχου και της διοίκησης στρέφεται στην έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της δεύτερης χρονιάς της ομάδας στην Α2. Η "πρώτη" είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Παρασκευή 21/8, στο κλειστό του Εσπέρου και οι φίλαθλοι των Πειραιωτών θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να γνωρίσουν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Ο Γεράσιμος Πουλής θα μπλοκάρει για τον Εθνικό







Ο Γεράσιμος Πουλής είναι ο νέος κεντρικός του Εθνικού Πειραιώς και ο παίκτης με τον οποίο έκλεισε το ρόστερ της η ομάδα του Πειραιά σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες.
Ο πολύπειρος κεντρικός την σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε με τον ΣΦΠ Χανίων με τον οποίο διεκδίκησε την άνοδο στην Α1 μέσω των μπαράζ.
Ο Γεράσιμος έχει μια πλούσια καριέρα που ξεκινάει από την ΑΕ Νίκαιας και κορυφώνεται με τον Φοίνικα Σύρου στην Α1.

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ








ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ                                                        

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ / 12.8.2015

Οι δρομολογημένες εξελίξεις της επανένωσης του ποδοσφαιρικού τμήματος στον ερασιτέχνη ΕΘΝΙΚΟ έφθασαν στο τέλος τους και από τυπικής απόψεως, όπως αναλυτικά εξήγησε με χθεσινή ανακοίνωση του ο πρόεδρος του τμήματος κος Αλέξης Αγγελόπουλος. Οι μέρες είναι σαφώς ιστορικές. Η εκπεφρασμένη βούληση του συνόλου των φιλάθλων και των διοικούντων  τον Εθνικό, πήρε σάρκα και οστά μέσα από ατέρμονες προσπάθειες ανθρώπων που είχαν την θέληση να υπερβούν κάθε εμπόδιο που βρισκόταν απέναντι στον σκοπό αυτό. Η δέσμευση του προέδρου κου Αγγελόπουλου και η θέληση του ερασιτέχνη και της διοίκησής του περί τούτου κατέστησαν σαφές ότι ο Εθνικός πορεύεται στο μέλλον ενωμένος και ενιαίος.
Το επόμενο βήμα που διεμήνυσε ο κος Αγγελόπουλος, αυτό της απόκτησης γηπέδου, που οφείλει η Πειραϊκή πολιτεία και η Αθλητική ηγεσία στον Εθνικό μας, είναι πλέον ακόμα πιο κοντά.
Όλοι μαζί προχωράμε στον κοινό μας σκοπό της επαναφοράς του Εθνικού μας εκεί που του αξίζει.  


Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος
Αντώνης Πρίντεζης

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Ιστορική ημέρα για τον Εθνικό μας




Iστορική είναι η σημερινή ημέρα για τον Εθνικό, μιας και τυπικά σφραγίστηκε οριστικά η επιστροφή  του ποδοσφαιρικού τμήματος στον Ερασιτέχνη (Εθνικό ΟΦΠΦ).

 Το Δ.Σ  της ΕΠΟ επικύρωσε και τυπικά την απόο 25/6/2015 απόφασή της, η κοινοποιήση στην ΄Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων του Πειραιά έγινε σήμερα. ,και

 Το όνειρο χιλιάδων φίλων του Εθνικού είνε γεγονός ,καθώς  το ποδοσφαιρικό τμήμα επέστρεψε στο «σπίτι» του.

Για την ιστορικής αυτή εξέλιξη ο Πρόεδρος τουΠοδοσφαιρικού  Εθνικού,  Αλέξης Αγγελόπουλος έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Σήμερα  είναι μία απόλυτα ιστορική ημέρα για τον Εθνικό μας, ο οποίος επιστρέφει στο σπίτι του. Στον Εθνικό ΟΦΠΦ.  Αισθάνομαι απόλυτα δικαιωμένος και ιδιαιτέρως χαρούμενος μιας και το συγκεκριμένο γεγονός ήταν από τις πρώτες μου δεσμεύσεις όταν  ανέλαβα την ομάδα. Ως διοίκηση, προσπαθούμε το καλύτερο για το ποδοσφαιρικό τμήμα και εδώ θα ήθελα να τονίσω και να υπογραμμίσω πως  θέλουμε κοντά μας τον κόσμο , γνωρίζοντας πολύ καλά βεβαίως, τις δύσκολες ημέρες που βιώνει ο τόπος μας. Ελπίζουμε να τριτώσει το καλό και σύντομα να έχουμε καλά νέα για το γήπεδο.»




Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Πάλι αφήνουν… «στην απέξω» τον Εθνικό Πειραιώς! Καμία δέσμευση για το γήπεδο στο ΣΕΦ




Αναστάτωση και δυσαρέσκεια υπάρχει πλέον στις τάξεις του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, από την αδυναμία εξεύρεσης λύσης στο μείζον ζήτημα του γηπέδου στο ΣΕΦ, την θετική εξέλιξη του οποίου περιμένουν χρόνια.