Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Nίκησε παρέα με... αστυνομία



Την 6η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα του Α΄ ομίλου της Β΄ Εθνικής Ανδρών σημείωσε η Αργυρούπολη και μάλιστα με 3-1 σετ στην έδρα του Εθνικού μετά από επεισοδιακό αγώνα που διακόπηκε περίπου 20΄στο 3ο σετ. Η ομάδα του Γιάννη Φάκα...
κλείνει δύο μήνες αήττητη (21/1 έχαε από τα Χανιά 3-1) και μάλιστα στους τελευταίους έξι αγώνες έχει παίξει τρία τάι μπρέικ με ισάριθμες νίκες.

Ο αγώνας διακόπηκε ενώ το σκορ ήταν 14-13 υπέρ του Εθνικού στο 4ο σετ. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στους Μάλφα, Τσάκα και οπαδοί του Εθνικού πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο νερά. Ο αγώνας διακόπηκε για 20΄λεπτά προκειμένου να σκουπιστεί το τερέν και να έρθει στο γήπεδο αστυνομία ενώ έντονα παράπονα είχαν οι γηπεδούχοι και στο φινάλε του 4ου σετ με αποτέλεσμα ο Μάλφας να σημειώσει τους γηπεδούχους στο φύλλο αγώνα.

Ο Εθνικός μετά από αυτή την ήττα έχασε κάθε ελπίδα για την πρώτη θέση.

Διαιτητές: Μάλφας, Τσάκας.

Τα σετ: 1-3 (25-23, 13-25, 17-25, 23-25) 

ΕΘΝΙΚΟΣ (Παναγιωτούνης): Βαβάτσης, Ξενάκης, Σιώπης, Κατσανεβάκης, Μήτσης, Χαλδαίος / Κουβουτσάκης (λ), Παντόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Oνουφριάδης.

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ (Φάκας): Αρχοντής, Ποθητάκης,Τερζής, Φλωρονίκος, Παγουλάτος, Παπασπύρου / Ρούσσος (λ), Μπηλιώνης (λ), Μιτσκίδης, Ζώης.
Πηγή:volleynews.gr

Σημ.Ο διαιτητής ήταν προκλητικότατος,έπαιζε 90-10 υπέρ της Αργυρούπολης και κατά την γνώμη μας είχε έρθει με σκοπό να χάσει ο Εθνικός!!Oπότε είναι δικαιολογημένοι οι φίλαθλοι του ΕΘΝΙΚΟΥ!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου