Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Στην οικογένεια του Εθνικού και πάλι ο Δημητρίου







Από την Παρασκευή 18/12/2015 ο Γιάννης Δημητρίου ανήκει και πάλι στην οικογένεια  του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. volley


Ο αθλητής που αγωνίστηκε με τον Εθνικό την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 αποφάσισε να επιστρέψει στα γήπεδα και για την φετινή αγωνιστική περίοδο.
Η εμπειρία του θα είναι πολύτιμη στην ομάδα μας για την υπόλοιπη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά.


Πηγή

Καλές γιορτές!





Ο ισχυρός άνδρας του τμήματος Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ Βασίλης Δέρβος, ο πρόεδρος Δημήτρης Καραφαντής, ο αντιπρόεδρος Μάνος Παγώνης και όλα τα μέλη της διοικούσας επιτροπής εύχονται τους αθλητές, στο τεχνικό τιμ και σε όλους τους φίλους του Εθνικού ανά την υφήλιο, Καλά Χριστούγεννα, Καλή Χρονιά με Yγεία, Eυημερία & Eυτυχία. Το 2016 να είναι ακόμα πιο δημιουργικό και να φέρει περισσότερες επιτυχίες σε όλα τα τμήματα του συλλόγου μας.

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Ανακοίνωση




Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εθνικού μας.

  Παρακολουθήσαμε ένα ακόμα  επεισόδιο στο ατέλειωτο σήριαλ με μεγάλο πρωταγωνιστή την Περιφέρεια Πειραιά.

 Μετά τις πρόσφατες τοποθετήσεις του κυρίου Γαβρίλη, αναρωτιόμαστε.

  Τώρα ανακαλύψαμε την δικαιολογία του Δασαρχείου στο γνωστό δάσος του ΣΕΦ και της Πολεοδομίας Πειραιά(στην οποία προΐσταται ο ίδιος ο Δήμος).
  
Αφού στην Περιφέρεια εργάζονται καθημερινά  15 μήνες για εμάς γιατί άραγε δεν καλούν επίσημα τον Εθνικό, προκειμένου να  πραγματοποιηθεί  μία επίσκεψη  στο Δασάρχη Πειραιά και τον Υπεύθυνο Πολεοδομίας μαζί με τον Κύριο Μώραλη;

  Γιατί γίνονται συναντήσεις ερήμην; Kαι γιατί ακυρώθηκε η συνάντηση που μία μέρα πριν ενημέρωνε τον κόσμο με επίσημο Δελτίο τύπου;
  
 Επίσης, στο ΤΑΙΠΕΔ και  τη χρηματοδότηση ποιος είχε βρεί άραγε τη λύση;
   
Xρήματα που  υπάρχουν στον προϋπολογισμό και λιμνάζουν EΠΙΤΕΛΟΥΣ πρέπει να πέσουν  στην αγορά να γίνουν κάποια έργα και να δουλέψει  κόσμος και όχι να μείνουμε σε ευχολόγια ανάπτυξης που θα έρθει ως Μάννα εξ ουρανού.
   Δεν μας τα λέτε καλά Κύριε Γαβρίλη. Εμείς θέλουμε σπίτι  για την ομάδα μας και όχι εμπορικά κέντρα και καφετέριες. Θέλουμε αθλητικό πνεύμονα - εν κατακλείδι –β για τον αρχαιότερο ποδοσφαιρικό σύλλογο του Πειραιά.

   Αν εσείς, ή κάποιοι κύκλοι, θέλουν μία ψεύτικη κόντρα με τον Ολυμπιακό  σε σχέση με αποφάσεις που πάρθηκαν πριν 15 χρόνια, σας απαντάμε ως  διοίκηση ότι κάτι τέτοιο δεν μας ενδιαφέρει και κοιτάμε ΜΟΝΟ τα του οίκου μας.

                                                                                         Η Διοίκηση του Ποδοσφαιρικού τμήματος

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Εθνικάρα και στον Άλιμο

Με το «διπλό» από την έδρα της Ηλιούπολης έφυγε το Σάββατο ο Εθνικός, με την ομάδα του Φάνη Κουντουδιού να επικρατεί 9-5, παραμένοντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.
Παρά το δυναμικό ξεκίνημα των γηπεδούχων με 2-0, ο Εθνικός βρήκε τις λύσεις και μετά το πέρας του πρώτου ημιχρόνου έβγαλε στο νερό την προπόνηση που κάνουν οι παίκτες του, με τον Νικήτα Κόχειλα και τον Στέλιο Αργυρόπουλο να εκτελούν χρέη φουνταριστού, καθώς ο Χάρης Χαραλαμπόπουλος είναι τιμωρημένος και αυτό δεν άλλαξε τελικά πριν τον αγώνα.
Οι πιο νεαροί παίκτες της ομάδας του Φ. Κουντουδιού πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής, πιάνοντας πολύ καλή απόδοση, ενώ σκόραραν αρκετά (Τζώρτζης 2, Αργυρόπουλος 2, Χονδροκούκης 1).
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΟΕ:
Οκτάλεπτα: 2-2, 1-2, 1-3, 1-2.
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΕκιντζόγλουΤζωρτζάτος
ΚαστανάκηςΤζώρτζης 2
Κοντονής 3Θαλασσινός
ΓεωργιάδηςΚόχειλας Ν. 2
ΛύκαρηςΧατζηκυριακάκης 1
Φαναριώτογλου 1Μίσιτς
ΠετρόχειλοςΒουνισέας
ΛάζαρηςΧονδροκούκης 1
ΖώρζοςΦούτρης
ΑθυμαρίτηςΞανθόπουλος
Κολυβάς 1Μπεριστιάνος 1
ΣπυρόπουλοςΑϊβαλιώτης
ΣαλτερήςΑργυρόπουλος Στ. 2
Κάρμαλης
Χρυσανθακόπουλος
Προπονητής: Νίκος ΚαραμάνηςΠροπονητής: Φάνης Κουντουδιός
Διαιτητές: Κουρέτας, Μπουδραμής

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις ο Εθνικός




Ο Εθνικός επικράτησε της Ολυμπιάδας Πατρών με 3-0 σετ στον Πειραιά.
Ο Εθνικός δεν είχε εύκολο απόγευμα καθώς η Ολυμπιάδα αντιστάθηκε πάρα πολύ ιδίως στα 2 πρώτα σετ αλλά η αποτελεσματικότητα των κεντρικών του Εθνικού έφερε σε πέρας το παιχνίδι υπέρ του.
Στο πρώτο σετ με καλό μπλοκ και αποτελεσματική υποδοχή ο Εθνικός πήρε διαφορά μετά το 16-8 αλλά η Ολυμπιάδα δε το έβαλε κάτω και πλησίασε στο 21-19 για να πάρει το σετ ο Εθνικός 25-23.
Στο δεύτερο σετ η υποδοχή του Εθνικού πιέστηκε πάρα πολύ από την επίθεση της Ολυμπιάδας  αλλά ο Εθνικός δεν έχασε ποτέ το προβάδισμα και τελείωσε το σετ 25-21.
Στο τρίτο σετ τα πράγματα ήταν πιο ξεκάθαρα καθώς η υποδοχή της γηπεδούχου ομάδας βελτιώθηκε κατακόρυφα, πίεσε περισσότερο στο σερβίς ενώ η Ολυμπιάδα αντιμετώπισε μεγάλο πρόβλημα στην επίθεση κι έτσι το 25-15 ήρθε πολύ εύκολα.
 Η διακύμανση των σετ:
Α ΣΕΤ: 8-5, 16-8, 21-19, 25-23
Β ΣΕΤ: 8-6, 16-10, 21-16, 25-21
Γ ΣΕΤ: 8-4, 16-8, 21-12, 25-15
Πρώτος σκόρερ ο Μπάσης με 14 πόντους , ακολούθησε ο Παπακυριάκου με 12 και ο Τουρνάκης με 9.
Για την Ολυμπιάδα 17 πόντους ο Φιλίππου.
Εθνικός ΟΦΠΦ - ΑΕΠ Ολυμπιάς 3-0 (25-23, 25-21, 25-15)
Εθνικός (Κλαρούδας) : Τουρνάκης 9 (1 μπλοκ), Τοκάνης 2 - 67% υπ-44%, Ψάρρας 2 (1 μπλοκ), Μπάσης 14 (2 άσοι - 1 μπλοκ), Σιώπης 6 - 67% υπ-22%,, Παπακυριάκου 12 (2 μπλοκ), Βολουδάκης (λ) 92% υπ-77%,  / Αδαμόπουλος (λ) 67% υπ-50%,, Μαμάης, Αλεξίου 4 (1 μπλοκ) 56% υπ-44%, , Λιόντας
ΑΕΠ Ολυμπιάς (Δαρείος): Χασάπης, Γεράνιος, Ντόντης 5 (2 μπλοκ)- 41% υπ-12%,, Φιλίππου 17 (2 άσοι, 2 μπλοκ), Γεωργάτος 3 (1 μπλοκ),, Ράπτης 5 (1 μπλοκ) - 42% υπ-19%, Κόζης -λ - 42% υπ-25%, / Χριστόπουλος 4 (3 μπλοκ), Δημησιάνος, Παπαεμμανουήλ - 20% υπ-20%

Μοιρασιά στην Κηφισιά

.



Το μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο ανάμεσα στην Κηφισιά και τον Εθνικό Πειραιά δεν ανέδειξε νικητή αφού οι δυο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 1-1.
Με αυτό το βαθμό η Κηφισιά έχασε έδαφος όσον αφορά την πρώτη θέση αφού μετά τις νίκες των Φωστήρα και Τριγλίας, οι κυανολευκοι βρίσκονται μακριά από την 1η και την 2η θέση εννέα και επτά βαθμούς αντίστοιχα. Όσον αφορά τον Εθνικό που βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ο βαθμός αυτός γκρέμισε το συγκρότημα του Θύμιου Γεωργούλη από την 5η θέση, με τους Πειραιώτες να υποχωρούν στην 7η θέση έχοντας 17 βαθμούς όσους δηλαδή και ο Ερμής Ζωνιανών.
Στο α΄μέρος, οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στον αγώνα και κατάφεραν στο 21′ να προηγηθούν με κοντινό σουτ του Δημήτρη Βέρμπη. Στα επόμενα λεπτά, οι παίκτες του Δημήτρη Παπασπύρου είχαν κάποιες ευκαιρίες για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους με κυριότερη όλων εκείνη του 74′ όταν ο Βέρμπης με κοντινό πλασέ σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Βουτσινά. Ένα λεπτό αργότερα, επιβεβαιώθηκε ο… άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου όταν η χρυσή αλλαγή του Θύμιου Γεωργούλη, Αλέξανδρος Σούφλας, που είχε περάσει αλλαγή στο 43′ με κοντινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Στα τελευταία λεπτά, η Κηφισιά προσπάθησε όμως το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους.
Διαιτητές: Ανούσος, Παλαμίδας (Λακωνίας)-Χαραλαμπόπουλος (Αρκαδίας)
ΚΗΦΙΣΙΑ (Δημήτρης Παπασπύρου): Γουμάγιας, Γκίκας, Έσλερ, Οσμανάι, Μουσταφίδης, Γεωργίου, Παληαρούτας, Καραδέμητρος, Βέρμπης, Γκέζος, Χαϊκάλης (46′ Παναγιωτόπουλος)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θύμιος Γεωργούλης): Βουτσινάς, Στασινός, Γερόλυμος, Μαντζώρος, Τερζής, Λεωνιδόπουλος, Παυλάκης (43′ Σούφλας), Ντάλλας (62′ Αργυρίου), Μάναλης, Στρατάκης, Σουλελές (85′ Κατίδης).