Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Εθνικός Ο.Φ.Π.Φ. Ανακοίνωση





Ο Εθνικός ΟΦΠΦ σε συνεργασία με τον Παιδικό Σταθμό "Οι Μύθοι του Αισώπου" του φίλου της ομάδας μας κ. Αυγουστή Παπαποστόλου (Στρατήγη 35, Πειραιάς) ανακοινώνει μια νέα προσφορά για τους κατόχους εισητηρίων διαρκείας των τμημάτων της ομάδας μας. Συγκεκριμένα, οι αριθμοί διαρκείας που θα διατεθούν για τη αγωνιστική περίοδο 2015-16 στα τμήματα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϋ και υδατοσφαίρισης θα μπουν σε χωριστή για κάθε τμήμα κληρωτίδα και ο νικητής της κάθε κλήρωσης (τέσσερεις συνολικά κληρώσεις) θα μπορεί να εγγράψει ΔΩΡΕΑΝ για τη σχολική χρονιά 2015-16 ένα παιδάκι στον Παιδικό Σταθμό "Οι Μύθοι του Αισώπου". Οι κληρώσεις θα λάβουν χώρα εντός του μήνα Σεπτεμβρίου και τα αποτελέσματα (νικητές αριθμοί) θα ανακοινωθούν στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου αλλά και στις σελίδες που τυχόν διατηρεί το κάθε τμήμα.
Ο σύλλογος θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του στον κ. Παπαποστόλου για την προσφορά του ειδικά στις δύσκολες σημερινές συγκυρίες και ελπίζει να βρεθούν και άλλες ανάλογες προσφορές στο μέλλον.



Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Τα διαρκείας της ομάδας μας







Aπό σήμερα Δευτέρα τίθενται στη διάθεση των φιλάθλων της ομάδας μας, τα εισιτήρια διαρκείας για την περίοδο 2015-2016 .


Θυμίζουμε πως όσοι προμηθευτούν  διαρκείας θα μπορέσουν να παρακολουθούν τα εντός έδρας ματς  του Πρωταθλήματος της Γ Εθνικής, τους εντός έδρας αγώνες κυπέλλου και τα φιλικά παιχνίδια.


Οι τιμές που έχουν καθοριστεί  αφορούν :

1)      Τους ανέργους και τους οργανωμένους (πέταλο)  με το ποσό να ανέρχεται  στα 50 Ευρώ.
2)      Τα VIP με ειδικά διαμορφωμένο χώρο και   πλαστικά καθίσματα με το ποσό να ανέρχεται στα 200 Ευρώ.
3)      Τα απλά διαρκείας ανέρχονται στο ποσό των 100 Ευρώ.

Παράλληλα, οι παλαίμαχοι της ομάδας μας δικαιούνται ένα δωρεάν εισιτήριο διαρκείας,και για την εξυπηρέτηση τους μπορούν να αποτανθούν είτε στα γραφεία του Ερασιτέχνη ,είτε στο mail.ethnikosfc@mail.com.

* Aξίζει να σημειώσουμε ότι οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα παραλαμβάνουν μία εκπτωτική κάρτα από τα Intersport και θα  δικαιούνται 15% έκπτωση σε όλα τα ποδοσφαιρικά είδη.

ΤΡΟΠΟΙ  ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ (Μέχρι 17-8):

A: Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6932300104 (Κύριος Δημήτρης Αυχούδιας)

Β : Ηλεκτρονική διεύθυνση : ethnikosfc@mail.com



Τα εισιτήρια διαρκείας  βάσει του κανονισμού της ΕΠΟ είναι ονομαστικά  και είναι απαραίτητη η προσκόμιση αντιγράφου ταυτότητας για την παραλαβή τους.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ.2104170439.

Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Η τελευταία σεζόν του Βασίλη Δέρβου‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏




Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός είναι άλλο ένα θύμα της ιδιαίτερης οικονομικής κατάστασης στην Ελλάδα, γεγονός που αναγκάζει ανθρώπους με διάθεση για προσφορά, να ετοιμάζουν την έξοδό τους.

'Αλλοι το πράττουν άμεσα, άλλοι αποδεικνύονται συνεπείς των λόγων τους και δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν το καράβι τους ακυβέρνητο.

'Ενας απ' αυτούς είναι ο Βασίλης Δέρβος, επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού από τη σεζόν 2010-11... Επί ημερών του, ο Εθνικός έφτασε από την Α' ΕΣΚΑΝΑ στην Α2 και μάλιστα την περασμένη σεζόν κατέλαβε την 4η θέση στην κατάταξη.

Ο Βασίλης Δέρβος, λοιπόν, ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο του μπάσκετ και κυρίως του Εθνικού, ότι η αγωνιστική περίοδος 2015-16 θα είναι και η τελευταία του στην ομάδα και γενικότερα στον αθλητισμό. Η ανιδιοτελής του προσφορά δεν μπορεί να συνεχιστεί για πάντα, ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις στη χώρα μας. Θα παραμείνει κανονικά στο διοικητικό τιμόνι για ακόμα μία σεζόν και από τον Μάιο του 2016, θα επιστρέψει - αναγκαστικά - στη φυσική του θέση... Στην εξέδρα, μαζί με τους υπόλοιπους οπαδούς του Εθνικού


Πηγή

Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Μπαμ του Εθνικού με Παπακυριάκου






Μεταγραφή - έκπληξη έκανε ο Εθνικός Πειραιώς καθώς απέκτησε τον Τάσο Παπακυριάκου.
Μετά από αρκετές μέρες συζητήσεων ο κεντρικός που ήρθε από τον Πανερυθραϊκό αλλά έχει πολλές εμπειρίες από ομάδες της Α1 συμφώνησε να συνεχίσει στον Εθνικό Πειραιώς απορρίπτοντας τελικά πρόταση της ΑΕΚ καθώς όπως είχε αναφέρει ο ίδιος σε συνέντευξη του δεν είχε εμπιστοσύνη στην ομάδα εξαιτίας οφειλών στο πρόσωπό του όταν η ομάδα ήταν από άλλη διοίκηση στην Α1.

Ο Νίκος Νικολινάκος που είναι ο πρόεδρος του Εθνικού έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια φέτος απ’ ότι φαίνεται από τις μεταγραφές που έχει κλείσει για να δημιουργήσει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί στην κατηγορία της και γιατί όχι να διεκδικήσει για πρώτη φορά την άνοδο.
Στην φερεγγυότητα του κ. Νικολινάκου φαίνεται πως βασίστηκε και ο Παπακυριάκου αλλά και στην πείρα του προπονητή Γιώργου Κλαρούδα και συμφώνησε να αγωνιστεί με την ομάδα του Πειραιά

Πηγή



Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Τζόλος και Παλαιοχωρίτης στον Εθνικό‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏





Η ομάδα Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ ανακοινώνει την απόκτηση των αθλητών Βαγγέλη Τζόλου και Βαγγέλη Παλαιοχωρίτη. Ο Βαγγέλης Τζόλος (γεννημένος στις 30/11/1991 και ύψος 1.92) ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ΑΕΚ από όπου του δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστεί στην αντρική ομάδα στην Α1. Επόμενος σταθμός του ήταν ο Φιλαθλητικός έχοντας μια πολύ καλή χρονιά ως ατομική παρουσία με την ομάδα του Ζωγράφου, η οποία όμως δεν κατάφερε να παραμείνει στην Α2 ενώ την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στον Ίκαρο Καλλιθέας έχοντας πολύ καλές εμφανίσεις.

Ο 20χρονος σούτινγκ γκαρντ Βαγγέλης Παλαιοχωρίτης με ύψος 1,90 αγωνίστηκε τα προηγούμενα δύο χρόνια στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με τη φανέλα του Ιωνικού ενώ τη σεζόν 2012-13 αγωνίσθηκε για τον ΑΣΕ Δούκα, τόσο στην εφηβική ομάδα όσο και στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής ενώ παλιότερα είχε παίξει και στο Λαύριο.

Εκτός από τις δύο παραπάνω περιπτώσεις οι «κυανόλευκοι» θα προχωρήσουν σε ακόμα μία επένδυση για το μέλλον. Αυτή τη φορά όμως δεν μιλάμε για μεταγραφή από άλλη ομάδα αλλά για προώθηση παίκτη του εφηβικού στην αντρική ομάδα. Ο Γιάννης Μονέος ηλικίας 19 ετών που αγωνιζόταν στην εφηβική ομάδα του Εθνικού θα ανέβει στην αντρική ώστε να πάρει πολύτιμες εμπειρίες στην Α2.




Πηγή

Πρωταγωνιστής των μεταγραφών ο Εθνικός





Μια σειρά από εξαιρετικές μεταγραφές ανακοίνωσε ο Εθνικός Πειραιώς.
Πρόκειται για τον πασαδόρο Μιχάλη Λιόντα (Παλλήνη), τον Κεντικό - διαγώνιο Αχιλλέα Μπάση (Πανελλήνιος), τον ακραίο Γιάννη Τοκάνη (Πανελλήνιος), τον ακραίο Γιάννη Αλεξίου (Λαμία), τον κεντρικό Αλέξανδρο Τουρνάκη (Μίλων), τον ακραίο Βαγγέλη Λουκά (Παναθηναϊκός) και τον πασαδόρο Ανέστη Δημητριάδη (Μαρκόπουλο)


Πρόκειται για αθλητές που επέλεξε ο προπονητής Γιώργος Κλαρούδας και αναμένεται να κάνουν τον Εθνικό πρωταγωνιστή στον Β όμιλο της Α2 ανδρών.


Η σχετική ανακοίνωση:
Καλωσορίζουμε τους νέους αθλητές στην ¨οικογένεια¨ του Εθνικού Πειραιά και τους ευχόμαστε να απολαύσουν το ταξίδι της αθλητικής χρονιάς, με υγεία και επιτυχίες.


                 Με εκτίμηση

            Νικολινάκος Νίκος





Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Κορυφαίος ο Κουντουδιός!





Ο προπονητής του «Αυτοκράτορα» Φάνης Κουντουδιός αναδείχτηκε ο Κορυφαίος προπονητής της Α1 Πόλο Ανδρών για την σεζόν 2014-15.
Αναμφισβήτητα είναι μια διάκριση για τον προπονητή της ομάδας μας αφού τον χαρακτηρίζει η σοβαρότητα, η συνέπεια και η εργατικότητα του.
Στην ψηφοφορία συμμετείχαν 13 προπονητές της Α1.
Αναλυτικά:
Φάνης Κουντουδιός (ΕΘΝΙΚΟΣ)                              3
Θόδωρος Βλάχος (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)                         2
Τεό Λοράντος (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ)                     2
Δημήτρης Μαυρωτάς (ΥΔΡΑΪΚΟΣ)                           2
Αλέξης Σταϊκόπουλος (ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ)             2
Μάκης Βολτυράκης (ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ)                   1
Κώστας Λούδης (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)                       1

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Δελτίο Τύπου.








  Το Δ.Σ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΦΠΦ σύσσωμο και ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας μας, εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους στον μεγάλο αθλητή και αρχηγό της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης, Μάνθο Βουλγαράκη, για την τεράστια προσφορά του στην ομάδα μας, την οποία στήριξε εκ νέου τα τελευταία δύο χρόνια.

   Ο Μάνθος με το αγωνιστικό και προσωπικό του ήθος, τις ηγετικές του ικανότητες και το σθένος του, στοιχεία του χαρακτήρα του που τυγχάνουν αναγνωρισμένα διεθνώς, αποτελεί αθλητή «κόσμημα» και εξαίρετο παράδειγμα για τον κόσμο του αθλητισμού αλλά και της κοινωνίας μας.

  Ευχόμαστε στον ίδιο ό,τι καλύτερο και για την συνέχεια της δόκιμης αθλητικής του καριέρας αλλά και ευημερία στην θαυμάσια οικογένειά του. Για όλους εμάς θα παραμείνει αθλητής «σύμβολο».



ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΤ. ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ