Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Με έδρα το Μοσχάτο η ομάδα του Εθνικού Πειραιώς για την προσεχή σεζόν (2015-2016) μετά από απόφαση του Δ.Σ. Μοσχάτου - Ταύρου.




Στο Μοσχάτο και στην αίθουσα συνεδριάσεων ∆ηµοτικού Συµβουλίου, 24 Ιουνίου 2015 ηµέρα Τετάρτη, συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση το ∆ηµοτικό Συµβούλιο Μοσχάτου - Ταύρου, με θέμα : Λήψη απόφασης επί του υπ΄αριθµ. πρωτ. 14478/10-6-2015 αιτήµατος του Ποδοσφαιρικού Συλλόγου «ΕΘΝΙΚΟΣ Πειραιώς» που αφορά στην παραχώρηση του ∆ηµοτικού Γηπέδου Μοσχάτου για τη σεζόν 2015-2016. Στη συνεδρίαση ήταν παρών ο ∆ήµαρχος κ. Ανδρέας Γ. Ευθυµίου.


ΤΟ Δ.Σ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ
Εγκρίνει την παραχώρηση του δηµοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου Μοσχάτου για την νέα αγωνιστική σεζόν 2015 - 2016, σύµφωνα µε την µε αριθ. πρωτ: 14478/10.06.2015 αίτηση του αθλητικού συλλόγου «ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ», για τις προπονήσεις και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ανδρικής οµάδας,

Δείτε την εισήγηση του Τµήµατος Αθλητισµού & Νέας Γενιάς, η οποία έχει ως εξής:

Κύριε Πρόεδρε,
Παρακαλούµε εσάς & τα µέλη του ∆ηµοτικού Συµβουλίου να εξετάσετε το παρακάτω προς έγκριση αίτηµα: Σύµφωνα µε την αίτηση µε αριθ. πρωτ: 14478/10.06.2015 του αθλητικού συλλόγου «ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ», ζητείται να παραχωρηθεί το δηµοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου Μοσχάτου για την νέα αγωνιστική σεζόν 2015-2016, για τις προπονήσεις και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ανδρικής οµάδας, σε ώρες που δεν θα επηρεάζουν τις προπονήσεις των οµάδων του Μοσχάτου.

Εντεταλµένος Σύµβουλος Αθλητισµού
∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΛΛΙΑΣ



Σύνδεσμος

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Ανοιξε ο δρόμος





Πέρασε η πολυπόθητη αλλαγή στον ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (Κ. Α.Π. , Άρθρο 27 , β) και ανοίγει ο δρόμος για την επανένωση του ποδοσφαιρικού τμήματος με τον ερασιτέχνη Εθνικό ΟΦΠΦ.


Σύμφωνα με την καινούργια διάταξη, ο Εθνικός ΟΦΠΦ μπορεί να πάρει την θέση του Εθνικού Πειραιώς 1923 στην Γ Εθνική και όχι να ξεκινήσει από την κατώτερη ερασιτεχνική κατηγορία (Γ Πειραιά) όπως ίσχυε μέχρι σήμερα .

 Μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα και με την επίσημη ανάρτηση του νέου ΚΑΠ αναμένεται (και με την συνδρομή της ΕΠΣ Πειραιά που έχει ήδη επικυρώσει το αίτημα του Εθνικού) να τελειώσουν τα διαδικαστικά ώστε στο επερχόμενο πρωτάθλημα για την αγωνιστική περίοδο 2015/16 η ομάδα να λάβει μέρος υπό την σκέπη του ιδρυτικού σωματείου





Πηγή

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Ανανεώθηκε η συνεργασία με τον ορθοπεδικό Γιώργο Καραχάλιο





Η ομάδα Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της για ακόμα έναν χρόνο με τον Ορθοπεδικό Γιώργο Γρηγόρη Καραχάλιο - εξειδικευμένο στην αρθροσκοπική χειρουργική, στις αθλητικές κακώσεις και τη χειρουργική ώμου - και το νοσοκομείο ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κύριος Καραχάλιος είναι πλέον και επισήμως Αθλητίατρος αφού κατέχει το Sports Medicine Diploma της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΙΟC).

Βιογραφικό:

Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικεύτηκε στην Ορθοπεδική στην Πανεπιστημιακή Ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου ΚΑΤ. Μετεκπαιδεύτηκε στις αθλητικές κακώσεις - αρθροσκοπική χειρουργική και στην χειρουργική αγκώνος - ώμου (Gateshead - Reading U.K.), τα οποία είναι και το ειδικό του αντικείμενο. Επιπλέον τα τελευταία χρόνια αναπτύσσει την χειρουργική υποβοηθούμενη με υπολογιστή (navigator - CAOS), ειδικά στις αρθροπλαστικές γόνατος. 'Ηταν επί 11 έτη Αν. Διευθυντής στο νοσοκομείο Ε. Ντυνάν. Στην συνέχεια επί 3,5 έτη ήταν Διευθυντής Ορθοπεδικής - Τμήματος Αρθροσκοπικής χειρουργικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών - Κλινικής Π. Φαλήρου. Από τον Φεβρουάριο 2015 είναι Διευθυντής Ορθοπεδικής - Αρθροσκοπικής χειρουργικής και αθλητικών κακώσεων στο Νοσοκομείο Metropolitan.  


Πηγή

Πινέζες: «Προτάσεις ουσίας και βοήθειας στην παρούσα διοίκηση»




Θέση, μέσω ανακοίνωσης,  εν όψει  της επερχόμενης Γενικής συνέλευσης του Ερασιτέχνη Εθνικού, πήρε ο οργανωμένος σύνδεσμος «Πίνεζες». Στην ανακοίνωση τους ,τονίζουν την πλήρη στήριξη τους στην διοίκηση του συλλόγου κάνοντας ένα μικρό απολογισμό, ξεκαθαρίζοντας ότι δεκτή θα γίνει οποιαδήποτε πρόταση  που θα προσφέρει βοήθεια ουσίας στους ανθρώπους που έχουν τα ηνία της ομάδας τη δεδομένη στιγμή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «Πινεζών»

Δηλώνουμε ότι  σαν σύνδεσμος στηρίζουμε απόλυτα την παρούσα διοίκηση του Ερασιτέχνη Εθνικού Πειραιώς και είναι το  λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε μετά από 3 χρόνια επιτυχημένων κινήσεων και προσπαθειών από μέρους της.

Οι Κύριοι Αντώνης Πρίντεζης,Ζαχαρίας Μιχαλόπουλος,Γιάννης Μιχαλόπουλος, Βαγγέλης Αναγνώστου ,οι Κυρίες Μαρία Ζώτου,Δώρα Ιωαννίδου και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ κατάφεραν μέσα σε αυτά τα χρόνια να καθαρίσουν από τα χρέη  την ομάδα μας.

Χρέη που είχαν αφήσει οι προηγούμενες διοικήσεις(Τσάλτας,Μπουκουβάλας και λοιποί).

Κατάφεραν να ξαναφέρουν τον «Αυτοκράτορα» στην ελίτ του Ελληνικού Πόλο( τον «Αυτοκράτορα» που οι προηγούμενες διοικήσεις τον ρίξανε στην Α2),κατάφεραν επιτυχίες  σε όλα τα ερασιτεχνικά αθλήματα(Κολύμβηση, Παγκράτιο) και τέλος το κυριότερο ότι έχουν τον Εθνικό μας, ψηλά στη συνείδηση όλων και ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΚΑΘΑΡΟ ΑΠΟ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ.

Τις μόνες προτάσεις που θα δεχτούμε από τον οποιοδήποτε  παρουσιαστεί τη Δευτέρα (29-6)στην Εκτακτη Γενική Συνέλευση στα γραφεία του Ερασιτέχνη θα είναι προτάσεις ουσίας και βοήθειας προς την παρούσα διοίκηση .

Ανθρώπους που θα μπούνε ως απλά μέλη στο Δ.Σ και θα βοηθήσουν έμπρακτα  και όχι με λόγια.

Θέλουμε ανθρώπους που αγαπάνε τον Εθνικό και όχι λαμόγια που θέλουν να κονομήσουν.

ΤΕΛΟΣ, ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ! ,

Υ.Γ. ΑΡΜΟΔΩΡΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ «ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ» ΣΟΥ.

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Περηφάνια για τους μικρούς!





Την πρώτη θέση κατέλαβε η ομάδα junior στο τουρνουά ΟΙΤΗ CUP που διεξήχθη στο Πλατύστομο Λαμίας με μικτές ομάδες από τους Νομούς Φθιώτιδας και Ευρυτανίας. Mπράβο στα παιδιά μας και τους προπονητές τους!!


Πηγή

Πειραιώτης ο Αντώνης Μάντζαρης




Η ομάδα Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ ανακοινώνει την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Αντώνη Μάντζαρη. Ο 29χρονος παίκτης συναντήθηκε την Τρίτη 23/06 με τον ισχυρό άνδρα του τμήματος Βασίλη Δέρβο και τον πρόεδρο Δημήτρη Καραφαντή και συμφώνησε ο επόμενος σταθμός της καριέρας του να είναι ο Εθνικός. 

Ο έμπειρος σούτινγκ γκάρντ γεννημένος στις 20/06/1986 και με ύψος 1,90 έχει περάσει σχεδόν όλη του την καριέρα στο Περιστέρι τόσο στην Α2 (2005-2008) όσο και στην Α1 (2009-2011) όπου σε 26 παιχνίδια είχε 8.7 πόντους με 2.5 ριμπάουντ και 1.1 ασσίστ ανά αγώνα, με διάλειμμα μιας σεζόν (2011-2012) που έπαιξε με τη φανέλα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Α2. Αμέσως μετά μετακόμισε στο Θριάσιο Πεδίο αγωνιζόμενο με τα χρώματα του Πανελευσινιακού ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο Ψυχικό με την ομώνυμη ομάδα όπου σε 22 αγώνες που πήρε μέρος είχε κατά μέσο όρο 22,7 λεπτά συμμετοχής και 9,4 πόντους ανά αγώνα



Πηγή                                                                                  

Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ-Ανακοίνωση








Φίλοι & φίλαθλοι της ιστορικής μας ομάδας.

Μετά τις προσπάθειες τριών ετών κατορθώσαμε να νοικοκυρέψουμε τον Σύλλογο έχοντας περάσει από πολύ δύσκολες καταστάσεις.
Με αξιοπρέπεια πλέον πετυχαίνουμε νίκες σε όλα τα επίπεδα, μικρές αλλά σημαντικές.
Όχι μόνο κάναμε αλλά συνεχίζουμε να κάνουμε αγώνα ώστε να κρατήσουμε αυτή την ανοδική πορεία και βλέπουμε με αισιοδοξία το μέλλον έστω και συγκρατημένη.
Γι' αυτό κρίνουμε σημαντική τη Γενική Συνέλευση στις 29/6/2015, ημέρα όπου θα συζητηθεί μεταξύ των άλλων και το θέμα του ποδοσφαίρου. Ευχόμαστε μέχρι τότε να έχουμε καλά νέα και σχετικά με την επάνοδο του ποδοσφαίρου στον ερασιτέχνη.
Στη Γ.Σ αυτή καλούμε να παρευρεθείτε όλοι σας για να συζητήσουμε από κοντά τι σημαίνει να είναι Ενωμένος ο Εθνικός μας.
Όσο για το πρόσφατο θέμα, της συνέντευξης τύπου εκπροσώπων επενδυτών που θέλουν να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας μας, έχουμε να πούμε ότι ακόμα δεν έχουμε λάβει απαντήσεις στα ερωτήματα που τους έχουμε θέσει εγγράφως, όπως ποιοι είναι οι επενδυτές και τι πλάνα έχουν. Αντ’  αυτού ακούσαμε για πολλοστή φορά για μεγάλα σχέδια και βέβαια από πράξεις τίποτα εκτός κι αν το κατασχετήριο από πρώην αθλητή μας που εμφανίστηκε στο πάνελ της συνέντευξης, γόνο γνωστής οικογένειας Εθνικών, θεωρείται ενδεικτικό των πράξεων τους.
Ευχόμαστε στη Γ.Σ να παρουσιαστούν ενωτικοί, ως διαλαλούν, και να μιλήσουν επιτέλους ξεκάθαρα για τις προθέσεις τους  και τα πρόσωπα που εκπροσωπούν και σκοπεύουν ν' αναλάβουν τα τμήματα του συλλόγου μας.
Ένα πράγμα θέλουμε όμως να διαβεβαιώσουμε προς όλες τις κατευθύνσεις. Δεν θ' αφήσουμε τους κόπους, τις θυσίες και τις αγωνίες των φιλάθλων μας και όσων αγωνίζονται αφιλοκερδώς για τα αθλήματα να πάνε χαμένες. Δεν επιθυμούμε πισωγύρισμα αλλά πρόοδο. Η βοήθεια όλων είναι απαραίτητη αρκεί να γίνεται με θεσμικά αποδεκτούς όρους κι οι πράξεις να χαρακτηρίζονται από ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ κι όχι ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ!!!!

Σας περιμένουμε.

O Πρόεδρος
Αντώνης Πρίντεζης

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Παίκτης του Εθνικού ο Αλέξης Ράπτης





Η διοίκηση της ομάδας Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ ανακοινώνει την απόκτηση του 34χρονου καλαθοσφαιριστή Αλέξη Ράπτη.

Ο έμπειρος Power Forward με καταγωγή από την Κατερίνη, ξεκίνησε την καριέρα του στον Αρχέλαο, στην συνέχεια μεταπήδησε στον Πιερικό ενώ συμμετείχε και όταν οι δυο ομάδας αποφάσισαν να πορευτούν μαζί ως Πιερικός Αρχέλαος. Τη σεζόν 2010-2011 αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΑΕΚ 'Αργους, σε μια σεζόν ορόσημο για τον ίδιο καθώς είχε πολύ καλή πορεία με 6,6 πόντους, 4,4 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ. Αυτό που τον απογείωσε ήταν η συμμετοχή του στο All Star Game του Πύργου και στον διαγωνισμό καρφωμάτων στον οποίο εντυπωσίασε κερδίζοντας την 2η θέση.

Την περίοδο 2011-2012 πήγε για πρώτη φορά στο Παγκράτι ενώ χαρακτηριστικό είναι πως συνέβαλε τα μέγιστα στην παραμονή της ομάδας του καθώς σε 30 παιχνίδια είχε 9,8 πόντους κατά μέσο όρο και 4 ριμπάουντ. Την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στην Β' Εθνική με τον Φίλιππο Βέροιας και ήταν από τους παίκτες που συνέβαλαν στην άνοδο της ομάδας της Ημαθίας για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α2.

Την σεζόν 2103-2014 ήταν για μια ακόμα φορά από τους στυλοβάτες της πολύ καλής πορείας του Παγκρατίου αφού σε 26 παιχνίδια είχε 8,9 πόντους κατά μέσο όρο και 4,2 ριμπάουντ». Τη χρονιά που μας πέρασε αγωνιζόμενος ξανά με την φανέλα του Παγκρατίου συνέβαλε τα μέγιστα στην πολύ καλή πορεία της ομάδας των Αθηνών αφού σε 24 συμμετοχές είχε 11,2 πόντους κατά μέσο όρο ενώ βγήκε και δεύτερος στην Α2 στα ριμπάουντ (μέσος όρος ανά παιχνίδι: 7).



Πηγή