Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

«Θέλουμε απλώς ένα σπίτι για την ομάδα μας»



«Θέλουμε απλώς ένα σπίτι για την ομάδα μας»


Ο Αλέξης Αγγελόπουλος ανέλυσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 το πώς έχει η κατάσταση στην προσπάθεια που γίνεται για ανέγερση γηπέδου του Εθνικού στον χώρο του ΣΕΦ.


Ο Αλέξης Αγγελόπουλος ανέλυσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 το πώς έχει η κατάσταση στην προσπάθεια που γίνεται για ανέγερση γηπέδου του Εθνικού στον χώρο του ΣΕΦ.

«Είναι δεδομένο ότι ο Εθνικός είναι αδικημένος. Δεν είμαστε πια στο Καραϊσκάκη. Είχε αγοραστεί μια έκταση στο Σελεπίτσαρι η οποία καταπατήθηκε. Έγιναν μηνύσεις τότε…. Είπαμε όμως να μην σταματήσουμε όμως την ανέγερση του γηπέδου για ήταν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τελικά έγινε γήπεδο.
Το Ελληνικό πάει για αποκρατικοποίηση και έτσι πάλι η ομάδα είναι... τσιγγάνος. Από την πρώτη μέρα λοιπόν θεωρήσαμε ότι είναι σωστό να δώσουμε ένα σπίτι στον Εθνικό. Τις πόρτες που χτυπήσαμε τις βρήκαμε ανοικτές… Με τον κ.Σγουρο, βγήκε μια επιχορήγηση των δύο εκατ. ευρώ. Για λόγους ηθικής δεν ήθελα ποτέ, να έρθουν χρήματα σε χέρια ανθρώπου της ομάδας. Για να μην πει ποτέ κανείς ότι φάγαμε εμείς χρήματα», τόνισε ο πρόεδρος του Εθνικού ο οποίος είχε μιλήσει και στο www.sport-fm.gr και συνέχισε:

«Αυτή την στιγμή υπάρχει ένα γήπεδο στο ΣΕΦ, το οποίο είναι η ντροπή του Πειραιά. Εκεί κάνουν προπονήσεις και κάποια παιδιά από τις ακαδημίες μας αλλά και παίζουν και άλλες τοπικές ομάδες. Η πρόταση που κάναμε είναι τα 2,5 εκατ. και άλλες 300 χιλ. από την περιφέρεια να γίνουν δύο γήπεδα. Το ένα για τον Εθνικό και το άλλο για τα άλλα σωματεία. Φυσικά με στόχο να βρουν στέγη και άλλες ομάδες. Δεν θέλουμε να διώξουμε κανέναν. Θέλουμε ο Εθνικός να αποκτήσει στέγη αλλά και άλλες ομάδες, να παίζουν αυτές εκεί αλλά και τα παιδιά να αθλούνται», τόνισε και συνέχισε:

«Δεν υπήρχε από την Πολιτεία κονδύλι για μελέτες. Εμείς λοιπόν κάναμε μια ολόκληρη μελέτη, η οποία αποδεικνύει πως όχι μόνο χωράνε δύο γήπεδα στον χώρο αυτόν αλλά πως πρόκειται για ένα έργο το οποίο θα αναβαθμίσει όλο το χώρο. Υπάρχει σύμπνοια με τον νυν αλλά και με τον νέο δήμαρχο και με όλα τα κόμματα. Υπάρχει ευαισθησία μέχρι και από το Μαξίμου. Υπάρχει η μελέτη, η βούληση και όλα όσα χρειάζονται, αλλά δυστυχώς έχουμε κολλήσει».

Ο πρόεδρος του Εθνικού κατέληξε…

«Αν εξαιρέσουμε τον Ολυμπιακό, βλέπουμε ότι το υπόλοιπο πειραϊκό ποδόσφαιρο έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα. Αν αγωνιστούμε όλοι οι σύλλογοι μαζί θα καταφέρουμε το αυτονόητο. Προφανώς επειδή κι εμείς νιώθουμε αδικημένοι δεν θέλουμε να αδικήσουμε κάποιο σωματείο. Δεν θέλουμε να φτιάξουμε κάποια ΑΕ για το γήπεδο, όπως και για εμάς δεν είναι αυτοσκοπός που αυτό θα ανήκει. Εμείς απλώς θέλουμε μια σύμβαση για να ξέρουμε ότι κάποια χρόνια θα έχουμε ένα σημείο αναφοράς. Θέλουμε απλώς ένα σπίτι για την ομάδα μας», κατέληξε.


http://www.sport-fm.gr/

Ο Πειραιάς καλεί Διονυσόπουλο

Ο Πειραιάς καλεί Διονυσόπουλο



Με τον Εθνικό Πειραιώς διαπραγματεύεται ο Δήμος Διονυσόπουλος σύμφωνα με πληροφορίες του Greekvolley.
H νεοφώτιστη ομάδα στη Α2 Ανδρών προσπαθεί να ενισχύσει το ρόστερ της ενόψιν της πολύ δύσκολης σεζόν που έχει μπροστά. Ένας από τους στόχους της είναι ο Δήμος Διονυσόπουλος που είναι πασαδόρος. Ο έμπειρος πασαδόρος αποτελεί εγγύηση στην πάσα καθώς έχει αγωνιστεί σε πάρα πολλές ομάδες και έχει βοηθήσει με την πείρα του να ανέβει Α2 η ομάδα του ΑΟ Ταταύλα το 2010, ενώ ανάμεσα στις άλλες ομάδες του περιλαμβάνεται κι ο Φοίνικας Σύρου.





greekvolley.com


Γιαννής η ....επιστροφή


 
Σε μία ακόμα σπουδαία ενίσχυση προχώρησε ο Εθνικός που έκανε δικό του τον Χρήστο Γιαννή.. Ουσιαστικά όμως πρόκειται για την επιστροφή ενός δικού του παιδιού που από το 2007 έως το 2010 βρισκόταν στις ακαδημίες της ομάδας με την οποία είχε κατακτήσει και το Πρωτάθλημα νέων της Β κατηγορίας, ενώ με προπονητή τον Μιχάλη Γρηγορίου ήταν και μέλος της πρώτης ομάδας για τέσσερις μήνες.Μία επιστροφή που αποτελεί δικαίωση για τον ίδιο και "διορθώνει" ένα παλιό λάθος ..


Ο 24 χρονος  μέσος αγωνιζόταν  μέχρι πρότινος στην Οδηγήτρια με την οποία μέτρησε  30 συμμετοχές και 12 γκολ στην κανονική περίοδο της Α Πειραιά, όντας εκ των  ηγετών  στην εξαιρετική πορεία της ομάδας του Πειραιά  που την έφτασε μέχρι και και τα μπαράζ ανόδου ,ενώ έχει αγωνιστεί σε Πάμισο και Ελευσίνα..
Στις πρώτες του δηλώσεις  ο Χρήστος Γιαννής τόνισε: "Είναι μεγάλη μου τιμή να αγωνιστώ με τη φανέλα του Εθνικού και πραγματικά όταν   έγινε το τηλέφωνο της προσέγγισης  ειλικρινά δεν το σκέφτηκα και πολύ.  Εχω βρεθεί και πρίν απο μία επταετία στην ομάδα παίζοντας στα μικρά της κλιμάκια για σχεδόν τρία χρόνια  και νιώθω πραγματικά όμορφα.. .Αυτό που θέλω να ευχηθώ είναι πρώτα από όλα υγεία και δύναμη σε όλους και βέβαια ένα μεγάλο ευχαριστώ τόσο στον Πρόεδρο κύριο Αγγελόπουλο όσο και στον κύριο Χατζηαλέξη  που με επέλεξαν.



ethnikos-fc.blogspot.gr




Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Ανανεώσεις στον Εθνικό!




Ποιοι παίκτες της α’ ομάδας παραμένουν σ’ αυτήν!        
                                                              
Τέσσερις βολεϊμπολίστες, οι οποίοι συνόδευσαν, φέτος, την παρουσία τους με την επιστροφή του Εθνικού Πειραιώς στην Α2 Εθνική Κατηγορία, πρόκειται να διατηρηθούν στο ρόστερ των «κυανόλευκων», εν όψει της επόμενης σεζόν! Ο λόγος για τον ακραίο, Μαμάη, τον ακραίο, Σιώπη, τον λίμπερο, Αδαμόπουλο και τον πασαδόρο, Γκάνια!


Παρελθόν ο Ταραμπίκος!     

                                                                                                                  Ο Κώστας Ταραμπίκος δε θα συνεχίσει την καριέρα του στον Εθνικό Πειραιώς, εν όψει της διεξαγωγής του επόμενου Πρωταθλήματος της Α2! Ο εν λόγω βολεϊμπολίστας βρίσκεται, αυτό το χρονικό διάστημα, σε αναζήτησε νέας ομάδας


volley24.gr  








Αγγελόπουλος: Πρωταρχικός στόχος η δημιουργία γηπέδου στο ΣΕΦ

Φωτογραφία: Η Προμελέτη της χωροθέτησης του ΣΕΦ


Τα πράγματα στη θέση τους, όσον αφορά  στο καυτό θέμα του γηπέδου  για τον Εθνικό , θέλησε να βάλει με προσωπική του δήλωση ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Αλέξης Αγγελόπουλος. Ο διοικητικός ηγέτης των «Κυανόλευκων», αναφέρθηκε  στις εξελίξεις που αφορούν στο θέμα της κατασκευής γηπέδου  δίνοντας μάλιστα στη δημοσιότητα για πρώτη  φορά την προμελέτη  για την χωροθέτηση  του  ΣΕΦ.  Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι ο Εθνικός δεν είναι επαίτης αλλά απαιτεί τα αυτονόητα υπογραμμίζοντας ότι όταν έρθει η ώρα θα αναφερθεί με περισσότερες λεπτομέρειες τόσο για την κατασκευή του γηπέδου όσο και για το φετινό σήριαλ, όπως έχει εξελιχθεί,  που αφορά στην έδρα της  επόμενης αγωνιστικής περιόδου στο Πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.Αναλυτικά η δήλωση του κ. Αγγελόπουλου:
«Με την αφορμή δημοσιευμάτων σχετικά με την έδρα της ομάδας μας τόσο για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του επερχομένου πρωταθλήματος όσο και για τις προσπάθειες για την τελική λύση με την δημιουργία νέου σταδίου ας ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.

Πρωταρχικός στόχος είναι η δημιουργία γηπέδου στο περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ . Ο Εθνικός είναι ίσως η πιο αδικημένη ομάδα ,αυτή που ξεσπιτώθηκε από την φυσική της έδρα εν μια νυκτί  , αυτή που το ίδιο το κράτος της καταπάτησε ιδιόκτητες εκτάσεις στο Σελεπιτσαρι (και έχει πρωτοδίκως δικαιωθεί)  ,αυτή που χάριν ‘ιδιωτικοποίησης και ‘ανάπλασης’ έφυγε και από το Ελληνικό όπου είχαν επενδυθεί σημαντικά κεφάλαια και τώρα η όλη περιοχή απλά ρημάζει όπως και τα υπόλοιπα ολυμπιακά ακίνητα.

Έχουν υπάρξει διαδοχικές συζητήσεις και συναντήσεις με το ΤΑΙΠΕΔ στο υψηλότερο επίπεδο . Για να μην ισοπεδώνουμε τα πάντα , γυρισμένες πλάτες από την πολιτεία ΔΕΝ έχουμε βρει .
Όταν έρθει η στιγμή θα αναφερθούμε λεπτομερέστατα . Υπάρχει κινητικότητα και ελπίζουμε το όνειρο μας αλλά και το όνειρο των σωματείων του κεντρικού Πειραιά να γίνει πραγματικότητα και οι όποιες δικαιολογίες που δημιουργούν ενστάσεις και καθυστερήσεις να προσπεραστούν. Eχουμε διαβεβαιώσεις  ότι το θέμα θα τεθεί στο επόμενο Δ.Σ. του ΤΑΙΠΕΔ και ελπίζουμε σε θετική έκβαση .

Να διευκρινίσουμε ότι στην ‘πρόταση’ ΤΑΙΠΕΔ για ένα γήπεδο (προεξάρχοντος για τον Εθνικό) απαντήσαμε αρνητικά .Δεν θέλουμε να ξεσπιτώσουμε άλλες ομάδες ,θέλουμε μόνιμη λύση/έδρα  για εμάς και το ίδιο –με (ανα)κατασκευή δευτέρου γηπέδου-  για τα σωματεία που παίζουν στο κατ’ ευφημισμόν γήπεδο του ΣΕΦ . Η απάντηση/πρόταση μας προς το ΤΑΙΠΕΔ έγινε με αρχιτεκτονική
μελέτη (που καλύφθηκε από προσωπικούς πόρους ) ,ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ .  Καλούμε ΚΑΙ την ΕΠΣΠ Πειραιά να κινητοποιηθεί ,να συστρατευθεί προς αυτή τη κατεύθυνση

Για πρώτη φορά και δημόσια παρουσιάζουμε αυτό το οποίο έχουμε προτείνει στο ΤΑΙΠΕΔ από τον Απρίλιο . Την προμελέτη για τη χωροθέτηση του ΣΕΦ . Είναι ενημερωμένα τα πολιτικά κόμματα , ο νυν και ο επερχόμενος Δήμαρχος Πειραιά ,η Κυβέρνηση στο υψηλότερο επίπεδο  και βέβαια η Περιφέρεια που είναι αρωγός σε όλη αυτή τη προσπάθεια .
 Για να προλάβουμε καλοθελητές και ο συμπολίτης μας Ολυμπιακός συναινεί στο αίτημα μας . Δεν πρέπει να αφήσουμε το τελευταίο αθλητικό πνεύμονα του Πειραιά να πάει χαμένος .Δεν πρέπει να αφήσουμε ένα έργο του οποίου η χρηματοδότηση είναι εξασφαλισμένη να χαθεί λόγο αγκυλώσεων του ΤΑΙΠΕΔ .

Ο Εθνικός όμως δεν είναι επαίτης ! Απαιτεί τα αυτονόητα . Και όταν έρθει η στιγμή θα μιλήσουμε για πρόσωπα και καταστάσεις . Τόσο για το θέμα του γηπέδου για την επόμενη αγωνιστική χρονιά (Μοσχάτο) όσο και για τη κατασκευή του νέου γηπέδου .Λίγο υπομονή ακόμα και όχι σενάρια και αφορισμοί γιατί οι φίλοι φαίνονται με πράξεις και όχι με προεκλογικές ατάκες .


Ο Πρόεδρος
Αλεξιος Αγγελοπουλος


ethnikos-fc.blogspot.gr





Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Μπαχάς και Μπερμπερίδης στον Εθνικό Πειραιώς




Δύο παιδιά του Ολυμπιακού αφήνουν την ομάδα των "ερυθρολεύκων" για μια άλλη ομάδα του Πειραιά, τον Εθνικό.
Ο Εθνικός που από φέτος θα "αρμενίζει" στην Α2 Ανδρών, θέλοντας να δώσει νέα πνοή στο ρόστερ του, πήρε στους κόλπους του δύο νεαρά παιδιά, από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, τους διαγώνιους Μιχάλη Μπαχά και Τάσο Μπερμπερίδη για ένα χρόνο.

Ο Μιχάλης Μπαχάς γεννήθηκε στις 12/11/1996 στον Πειραιά, έχει ύψος 192 εκ, ξεκίνησε το βόλεϊ πριν 6 χρόνια στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Ο Τάσος Μπερμπερίδης γεννήθηκε στις 4/10/1995 στην Αθήνα έχει ύψος 190 εκ. και ξεκίνησε το βόλεϊ από τον Ακάδημο το 2005, για να πάει στην Εφηβική του Ολυμπιακού το 2012.




greekvolley.com


• Αφήνει χωρίς «σπίτι» Εθνικό και ερασιτεχνικά σωματεία του Πειραιά



«Απαγορευτικό» στην κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ εξέδωσε το ΤΑΙΠΕΔ, που είναι τυπικά ιδιοκτήτης του χώρου. Συγκεκριμένα με 8 μήνες καθυστέρηση απάντησε στις 11 Ιουλίου σε έγγραφο αίτημα της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά
που είχε σταλεί από πέρυσι το Νοέμβριο με το οποίο ζητούσε να χρηματοδοτήσει ένα γήπεδο τριών με πέντε χιλιάδων θέσεων που θα προοριζόταν για έδρα του Εθνικού Πειραιώς και ένα ακόμη ανοικτό, χωρίς κερκίδες για χρήση από ερασιτεχνικά σωματεία της περιοχής.
Συγκεκριμένα στην αρνητική εισήγηση του τεχνικού συμβούλου του ΤΑΙΠΕΔ που εξέτασε το αίτημα αναφέρεται:
«Η δημιουργία οργανωμένων αθλητικών εγκαταστάσεων ποδοσφαίρου με την κατασκευή δύο γηπέδων, το ένα με κερκίδες 3.000 – 5.000 θεατών, που θα αποδοθεί σε σωματείο και το άλλο χωρίς κερκίδες ανοικτό, προκαλεί αρνητικές επιπτώσεις στο ακίνητο και σοβαρή κυκλοφοριακή φόρτιση στην ευρύτερη περιοχή, που θεωρείται ήδη βεβαρημένη, η δε αλλοίωση αυτή του χαρακτήρα του επιφέρει μείωση της αξίας και των ψυχαγωγικών και εμπορικών δραστηριοτήτων, με αποτέλεσμα τη μείωση του ενδιαφέροντος των επενδυτών και τη μείωση της αξίας του ακινήτου.»
Σε απαντητική του επιστολή προς τον Εντεταλμένο Σύμβουλο του ΤΑΙΠΕΔ Ταπραντζή Ανδρέα, ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Στέφανος Χρήστου, αντικρούει τις απόψεις του ΤΑΙΠΕΔ περί «σοβαρής κυκλοφοριακής φόρτισης της περιοχής» και «μείωσης της αξίας των ψυχαγωγικών και εμπορικών δραστηριοτήτων» από τη δημιουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων και ζητά την επανεξέταση του θέματος, το οποίο είναι ζωτικής σημασίας για τα ερασιτεχνικά σωματεία του Πειραιά.
Ενδιαφέρον πάντως έχει να παρακολουθήσει κανείς πως θα εξελιχθεί η συγκεκριμένη κόντρα με το ΤΑΙΠΕΔ και τη στάση που θα κρατήσει η πλευρά του νέου Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργου Γαβρίλη.

portnet.gr


Το ...πρώτο ραντεβού





Η πρώτη συνάντηση της ομάδας μας,εν όψει της νέας χρονιάς θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Μοσχάτου τη Δευτέρα 28 Ιουλίου  και ώρα 18:00.  


ethnikos-fc.blogspot.gr

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση στον Εθνικό Πειραιά






Σε εντατικούς ρυθμούς τρέχουν στον Εθνικό Πειραιά για να κάνουν τις τελευταίες απαραίτητες προσθήκες του ρόστερ ενόψει της σεζόν 2014-2015 πριν ξεκινήσει η ομάδα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας όπου θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι (7-14/8).

Πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ μέχρι και τη Δευτέρα 28/7 για να ξεκινήσουν οι αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις των παιχτών στις 4/8.

Να υπενθυμίσω ότι η αποστολή της ομάδας θα διαμένει στο ξενοδοχείο Aravis.

 Άμεσα θα λυθεί και το θέμα του γηπέδου-έδρα της ομάδας, προς αναζήτηση καλύτερης έδρας με μεγάλη χωρητικότητα, είναι ο πρόεδρος της ομάδας κ. Αγγελόπουλος.

Πρέπει να είναι μια δυνατή έδρα που θα βοηθάει την ομάδα στους αγώνες του πρωταθλήματος και του κυπέλλου όπου θα στεγάσει το μεγάλο φίλαθλο κοινό της ομάδας.

Την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 όπου η ομάδα έπαιζε στο τοπικό, χρησιμοποιούσε στο πρωτάθλημα την έδρα του Σταύρος Μελισσουργός ενώ στη διαδικασία των μπαράζ-ανόδου, είχε ως έδρα το γήπεδο της ΑΕ Μοσχάτου.

Ο γηπεδάκιας


sportactive.gr

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Στην Α2 ο Εθνικός



Τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών, ανακοίνωσε ο Εθνικός Πειραιώς, ο οποίος πέρσι κατέλαβε την υψηλότερη θέση μεταξύ των ομάδων που δεν πήραν την άνοδο. Η ομάδα του Πειραιά με αυτό τον τρόπο εκμεταλλεύεται την αποχώρηση του Κολλεγίου


H ανακοίνωση

Μετά τη γενική προκήρυξη πετοσφαίρισης αγωνιστικής περιόδου 2014 - 15 στις 18.07.2014, το τμήμα Πετοφαίρισης του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. ασκώντας το δικαίωμα της ομάδας που τερμάτισε στην υψηλότερη θέση μεταξύ των ομάδων που δεν προβιβάστηκαν στον Β’ όμιλο της Β’ Εθνικής 2013-2014, ανακοινώνει τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών


http://www.volleynews.gr/


Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Παίκτρια του Εθνικού η Βάσω Μαυρέλου

Παίκτρια του Εθνικού η Βάσω Μαυρέλου!




Σε γνώριμα λημέρια επιστρέφει η Βάσω Μαυρέλου, καθώς ύστερα από τη μονοετή θητεία της στον Τρίτωνα Αμαρουσίου συμφώνησε με τον Εθνικό.

Έτσι, το «Παπαστράτειο» θα είναι εκ νέου το σπίτι της 29χρονης περιφερειακής, ύστερα από έντεκα χρόνια που πέρασε εκεί, φορώντας το σκουφάκι του Ολυμπιακού.

Ο Εθνικός ενισχύεται σημαντικά με απόκτηση της Μαυρέλου, ενώ στο σύνολο που θα δημιουργήσει ο νέος προπονητής, Γιώργος Τσόκας, θα συμπεριληφθούν αρκετές νεαρές παίκτριες, με ορισμένες από αυτές να έχουν συμφωνήσει ήδη την παραμονή τους, όπως η Αντωνία Βάσιλα, η Σταυρούλα Χυδηριώτη και όχι μόνο.

Σε εκκρεμότητα παραμένει για τη γυναικεία ομάδα του Εθνικού ο δανεισμός της Βίρνας Νιαρχάκου από τον Ολυμπιακό.

waterpololive.gr

Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

«Τα πάντα για την άνοδο του Εθνικού»!

cfoot2


Μ’ ένα στόμα, μια φωνή, οι δύο νεοπαοκτηθέντες τερματοφύλακες του Εθνικού, Ανδρέας Ντούσης και Μανόλης Ντόντα δίνουν το στίγμα για τη νέα τους ομάδα.

Αναλυτικά οι συνεντεύξεις τους στην ιστοσελίδα του συλλόγου:
Ανδρέας Ντούσης: «Καταρχήν αυτό που πρέπει να πω και το λέω μέσα από την καρδιά μου είναι ότι η φανέλα του Εθνικού είναι βαριά με τεράστια ιστορία, άρα η τιμή του να φοράς  το έμβλημα της ομάδας είναι μεγάλη. O τρόπος προσέγγισης από τον Πρόεδρο και τον προπονητή που μου ανέλυσαν τα σχέδια τους για την ομάδα και μου έδωσαν να καταλάβω ότι η δουλειά και η οργάνωση που υπάρχει στον σύλλογο είναι άκρως επαγγελματική, με έπεισαν να έρθω. Από εκεί και πέρα έχω μιλήσει και με παλιούς μου συμπαίκτες, παρακολούθησα και την πορεία της ομάδας και ξέρω ότι υπάρχει ένα άριστο κλίμα κάτι που δεν  βρίσκεις εύκολα».
Ερωτηθείς για την... μάχη κάτω απ’ την εστία, είπε: «Ο υγιής ανταγωνισμός κάνει καλό σε όλους και βοηθάει στη βελτίωση. Πιστεύω ότι θα έχουμε το καλύτερο τρίο τερματοφυλάκων στην κατηγορία και με πολύ δουλειά θα δώσουμε το καλύτερο για την ομάδα».
Μανόλης Ντόντα: «Είμαι χαρούμενος γιατί ένα όνειρο μου έγινε πραγματικότητα. Είμαστε φίλοι με τον Γιάννη τον Ελ Κάντι από την εποχή  του Αργοναύτη και συζητούσαμε το όνειρο μας να παίξουμε κάποια στιγμή στον Εθνικό.. Και να που έγινε πραγματικότητα και μάλιστα στο ίδιο χρονικό σημείο. Η φανέλα και η ιστορία της ομάδας είναι μεγάλη και ελπίζω και εύχομαι να είμαι μέλος της προσπάθειας για άνοδο στις μεγαλύτερες κατηγορίες».
Εν συνεχεία ο Ντόντα αναφέρθηκε στους λόγους που είπε το «ναι» στην ομάδα: «Είπα πρίν για το όνειρο μου οπότε όταν  χτυπάει το τηλέφωνο και σου λένε "σε θέλουμε στον Εθνικό" δεν σκέφτεσαι και πολλά. Ήξερα από πριν κάποια πράγματα για την ομάδα και την έχω παρακολουθήσει, γνωρίζω το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει μέσα στα αποδυτήρια και βέβαια το πλάνο που υπάρχει και μου έδωσε να καταλάβω ο κύριος Αγγελόπουλος τον οποίο και ευχαριστώ, όπως και τον κύριο Χατζηαλέξη για την επιλογή τους στο να μου κάνουν πρόταση να έρθω στον Εθνικό. Υπόσχομαι πολυ δουλειά, ξέρω ότι υπάρχουν δύο έμπειροι τερματοφύλακες όπως ο Βασίλης και ο Ανδρέας στην ομάδα και ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζον»


mikriliga.com


Στον Εθνικό ο Καρούντζος!

Στον Εθνικό ο Καρούντζος!




Μόλις μια μέρα από το «διαζύγιο» του με τη Βουλιαγμένη, ο Διονύσης Καρούντζος συμφώνησε με διοίκηση του Εθνικού, για να φορέσει το σκουφάκι της ιστορικής ομάδας του Πειραιά την επόμενη σεζόν.

Εκτός της αγωνιστικής σημασίας αυτής της μεταγραφής, η απόκτηση του Καρούντζου είναι και σημειολογική, καθώς το 2006, με τον ίδιο στο ρόστερ, ο Εθνικός κατέκτησε το πιο πρόσφατο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Αναμφίβολα, η διοίκηση του Εθνικού κινείται εξαιρετικά στο μεταγραφικό παζάρι, με πολλούς παίκτες να επιλέγουν το σωματείο του Πειραιά ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους, λόγω της φερεγγυότητας των ανθρώπων της διοίκησης.

Η θετική απάντηση του Διονύση Καρούντζου στον Εθνικό ήρθε το πρωί του Σαββάτου και πλέον ο «Αυτοκράτορας» έχει ελάχιστες «τρύπες» στο ρόστερ, ενόψει της νέας χρονιάς, ενώ ο προπονητής, Φάνης Κουντουδιός, έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από τις μεταγραφές και τις ανανεώσεις, αφού βλέπει ότι ρόστερ γεμίζει με παίκτες εγνωσμένης αξίας.



waterpololive.gr

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Τρία φιλικά για τον Εθνικό






Τρία φιλικά εν όψει της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν ανακοίνωσε ο Εθνικός... Το πρώτο  φιλικό χρονικά θα είναι στις 6-8  με την Κ20 του Παναθηναϊκού στις εγκαταστάσεις του Κορωπίου, ενώ εν συνεχεία και από τη στιγμή που η ομάδα θα βρίσκεται στο Καρπενήσι θα υπάρξει φιλικό με τους Τράχωνες στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου ,στις 12-8 ..Επίσης, 8 ημέρες αργότερα θα διεξαχθεί φιλικό  με τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι .

http://ethnikos-fc.blogspot.gr/


Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Συνεργασία με καταξιωμένους επιστήμονες ξεκινάει ο Εθνικός




Μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15/07 μεταξύ της διοίκησης της ομάδας Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ και του τεχνικού τιμ, αποφασίστηκε από κοινού η συνεργασία με καταξιωμένους επιστήμονες διαφόρων ιατρικών ειδικοτήτων για την παρακολούθηση και φροντίδα των αθλητών, με επικεφαλή τον Γιώργο Καραχάλιο του Ιατρικού Κέντρου Π. Φαλήρου, εξειδικευμένο στην αρθροσκοπική χειρουργική, στις αθλητικές κακώσεις και τη χειρουργική ώμου.

Επίσης στη σύσκεψη επικυρώθηκε και η έναρξη της συνεργασίας με το Κέντρο Αποκατάστασης & Αποθεραπείας "ΛΑΕΡΤΕΙΟΝ" το οποίο ιδρύθηκε στον Πειραιά, το 1997 από τον κο. Λευτέρη Παυλίδη. Αξίζει να τονίσουμε ότι τα εργομετρικά και οι αιματολογικές εξετάσεις των παικτών θα γίνουν στο συγκεκριμένο κέντρο το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου.


ethnikos-bc.gr

Πιστός στον Εθνικό ο Κουτσιαλής

Πιστός στον Εθνικό ο Κουτσιαλής



Το σκουφάκι του Εθνικού θα φορά και την επόμενη αγωνιστική σεζόν ο Χρήστος Κουτσιαλής, με τον παίκτη να υπογράφει το νέο συμφωνητικό με την ομάδα του Πειραιά.

Η διοίκηση του Εθνικού και ο πρόεδρος, Αντώνης Πρίντεζης, έδειξαν εγρήγορση και προσέγγισαν τον Κουτσιαλή πριν ηχήσουν δυνατότερα οι σειρήνες άλλων ομάδων της Α1 που είχαν στα πλάνα τους τον αμυντικό της ομάδας.

Η ομάδα του Πειραιά αποδεικνύει ότι έχει σαφές μεταγραφικό πλάνο, ώστε να στελεχώσει το ρόστερ της νέας σεζόν και κινείται πολύ δυναμικά, με στόχο να παρουσιαστεί ο Εθνικός πιο δυνατός τον Νοέμβριο.

O Χρήστος Κουτσιαλής σχολίασε στο WaterPoloLive την ανανέωση του με τον Εθνικό:

«Η διοίκηση έδειξε συνέπεια, για ακόμη μια φορά, αλλά και θέληση να με κρατήσει στην ομάδα. Είχα πει εξ αρχής ότι προτεραιότητα μου είναι ο Εθνικός. Η σχέση της διοίκησης με τους παίκτες είναι άριστη και όταν μου εκδήλωσαν την επιθυμία τους να παραμείνω στην ομάδα δεν το σκέφτηκα καθόλου. Μεγάλο ρόλο στην απόφαση μου έπαιξε ο προπονητής της ομάδας, Φάνης Κουντουδιός, που διατηρώ άριστες σχέσεις επίσης».


WaterPoloLive

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Πήρε Ελ Κάντι ο Εθνικός!

cfoot2


Στην απόκτηση του 24χρονου επιθετικού προχώρησε η ομάδα του Πειραιά συνεχίζοντας το πλάνο ενίσχυσής της!

Η ανακοίνωση: «Ο Εθνικός Πειραιά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 24χρονο επιθετικό Γιάννη Ελ Κάντι. Ο νεαρός αγωνιζόταν- μέχρι πρότινος- στον Αο Σύρου, ενώ η προηγούμενη του ομάδα ήταν ο Αργοναύτης».

http://www.mikriliga.com/

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Ο Εθνικός έκλεισε 6, πάει για Καραμπέτσο – Μπλάνη



Ο Εθνικός έκλεισε 6, πάει για Καραμπέτσο – Μπλάνη



Ο Εθνικός και συγκεκριμένα το ανδρικό τμήματα του, είναι από τις ομάδες της Α1 που ξεκαθαρίζουν από νωρίς τις εκκρεμότητές τους… Για παράδειγμα έμεινε ο Φάνης Κουντουδιός στη θέση του προπονητή ανανέωσαν (ή αυτό θα γίνει πολύ άμεσα) έξι βασικοί του παίκτες, Βουλγαράκης, Χατζηκυριακάκης, Κουτσιαλής, Θαλασσινός, Βιτέλας και Αϊβαλιώτης και… χτυπάει τους πολύπειρους Φίλιππο Καραμπέτσο (τερματοφύλακας) και Φώτη Μπλάνη



waterpololive.gr










Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Ο Γιάννης Κόχειλας αποκαλύπτει στο WaterPoloLive τους λόγους που «ψήφισε» Εθνικό

Ο Γιάννης Κόχειλας αποκαλύπτει στο WaterPoloLive τους λόγους που «ψήφισε» Εθνικό


Ο έμπειρος περιφερειακός, Γιάννης Κόχειλας, επέστρεψε στον Εθνικό από τον οποίο ξεκίνησε την καριέρα του κι εξηγεί στο WaterPoloLive τους λόγους για τους οποίους υπέγραψε συμβόλαιο με τον «αυτοκράτορα».



- Γιάννη άλλαξες σελίδα στην καριέρα σου… Πώς πήρες αυτήν την απόφαση;

«Υπέγραψα μονοετές συμβόλαιο με τον Εθνικό, αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Είμαι πλήρως ικανοποιημένος από τα όσα έζησα στον ΠΑΟΚ, από τον προπονητή μου Παναγιώτη Βέργο, από τον μάνατζερ της ομάδας Τάσο Πετρίδη, από τους συμπαίκτες μου, ήμασταν όλοι μια οικογένεια κι η διοίκηση ήταν απολύτως συνεπής μαζί μας, μας πλήρωσε στην ώρα κάτι που δε συμβαίνει πλέον. Ομως επειδή δουλεύω και στο τελωνείο στην Αθήνα, δεν μπορούσα να συνεχίσω τα «πάνε – έλα« Αθήνα – Θεσσαλονίκη. Επίσης θέλω να πάρω και το πτυχίο μου (Δημόσια Διοίκηση) στο Πάντειο, επομένως ήταν αναγκαίο να παίξω σε σύλλογο της Αθήνας».

- Και κάπως έτσι ήρθε η πρόταση από τους ανθρώπους του Εθνικού;

«Ναι και την δέχτηκα αμέσως, γιατί πρόκειται για μια αξιόπιστη διοίκηση. Ο, τι σου λένε, αυτά γίνονται κι αυτό παίζει ρόλο πλέον στον χώρο μας. Επιπροσθέτως επέστρεψα στην ομάδα από την οποία ξεκίνησα το πόλο κι έπαιξα σε αυτήν για πρώτη φορά στην Α1. Μετά ήρθε το Π. Φάληρο, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η Χίος, ο ΠΑΟΚ».

- Ο Εθνικός, αν δεν κάνω λάθος, είναι κι η ομάδα που υποστηρίζεις;

«Ετσι, έτσι… Είμαι Εθνικός και δεν το έκρυψα ποτέ αυτό σητν καριέρα μου, ήταν όνειρό μου να επιστρέψω στο σπίτι μου. Χωρίς, βέβαια, να σημαίνει αυτό ότι στις ομάδες που αγωνίστηκαν δεν ήμουν 100% συγκεντρωμένος για το συμφέρον τους και τα καλά αποτελέσματα. Πάντως ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε κι ότι οι άνθρωποι της ομάδας έδειξαν πώς με θέλουν πολύ και με προσέγγισαν με πολύ όμορφο τρόπο».

- Ποιος θα είναι ο φετινός σας στόχος;

«Καταρχάς να είμαστε ανταγωνιστικοί κι αφού γυρίσουν κι άλλα παιδιά που έμαθαν πόλο στον Εθνικό και μετά αποχώρησαν, να κάνε ό, τι καλύτερο μπορούμε στο πρωτάθλημα».



waterpololive.gr

Στις 30 Ιουλίου η πρώτη συνάντηση




Στις 30 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση  εν όψει της νέας χρονιάς  που θα σημάνει και το ξεκίνημα της προετοιμασίας που θα βρεί την  ομάδα  μας στην  Γ Εθνική.


ethnikos-fc.blogspot.gr