Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

"Ακόμα ένα βήμα για την πρωτιά


Η νίκη ...αγχωτική...Οι τρείς πόντοι όμως μετράνε .Ο Εθνικός δυσκολεύτηκε απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα της Νίκαιας ,αλλά δύο γκολ πραγματικά απο άλλο πλανήτη έφεραν το 0-2 στο τέλος .Η χρονιά έκλεισε θετικά και στην κορυφή αλλά και με +3 απο τον Ερμή..
 "Ηταν ένα δύσκολο ματς  απέναντι σε μία καλή ομάδα που έπαιξε κλειστά  για να πάρει βαθμούς απο εμάς αλλά εμείς είμαστε Εθνικός και τα παιδιά παλεύοντας μέχρι το τέλος σκληρά και δυνατά πήραμε μία πολύ μεγάλη νίκη. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο που ήρθε κοντά μας. και μας στήριξε..Ηρεμούμε τώρα εν όψει του ερχομού της νέας χρονιάς αλλά παράλληλα μαζεύουμε δυνάμεις γιατί δεν κάναμε και σήμερα,τίποτα παραπάνω απο ένα βήμα για την πρώτη θέση, ήταν τα  λόγια του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη μετά το τέλος του αγώνα..

Απο την άλλη, ο Γιάννης Αθανασόπουλος  που σκόραρε ένα φανταστικό γκολ σχεδόν απο τη σέντρα, ανέφερε χαρακτηριστικά: "Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε σε μία πολύ δύσκολη έδρα και κόντρα  σε μία ομάδα  που έπαιξε  με σκοπό να μη χάσει." Οσο για το γκολ που πέτυχε, ο νεαρός άσος τόνισε: "Δεν το πολυσκέφτηκα και βλέποντας  τον τερματοφύλακα λίγο έξω αποφάσισα να σουτάρω και πέτυχα το γκολ...Εκπληκτικό όμως ήταν και το γκολ του Ξενιτόπουλου που μας άνοιξε το δρόμο για το τρίποντο και μας έδιωξε όλο το άγχος..




Πηγή:ethnikos-fc.blogspot.gr

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Τραπέζι από Αγγελόπουλο


Το τραπέζι στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Εθνικού έκανε ο πρόεδρος του συλλόγου, Αλέξης Αγγελόπουλος.

Εθνικός: Τραπέζι από Αγγελόπουλο | onsports.gr





Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ομάδας:
«Σε μία πολύ όμορφη βραδιά που έλαβε χώρα στο μαγαζί "Θέα και Θάλασσα" στο Μικρολίμανο , ο Πρόεδρος της ομάδας ,κύριος Αλέξης Αγγελόπουλος έκανε το τραπέζι στο ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου, σε μία βραδιά καθαρά με στυλ.... Εθνικό.

Το παρών έδωσε σύσσωμη η διοίκηση και όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην του Χατζημαρινάκη που είχε ανειλημμένη υποχρέωση με το κλίμα να είναι εξαιρετικό. To παρών έδωσε και ο "Εθνικάρας" Γιάννης Μαντζουράνης που με το μπήκε στο μαγαζί έβγαλε τη γνωστή ιαχή ..."Εθνικάααρρραααααα" και έγινε ο σχετικός χαμός. Άλλωστε, ο χαρακτήρας της οικογένειας στο "Κυανόλευκο" στρατόπεδο είναι κάτι παραπάνω από εμφανής και μπορεί εύκολα να το καταλάβει κανείς αν περάσει μία βόλτα από την προπόνηση η και μέσα στους αγώνες.
Τα χαμόγελα έδιναν και έπαιρναν ,εν μέσω λευκού οίνου και εξαιρετικών θαλασσινών εδεσμάτων, οι κουβέντες καθαρά ποδοσφαιρικές με το επιμύθιο να έχει να κάνει με το ματς του Σαββάτου απέναντι στην ΑΕ Νίκαιας να είναι από αυτά που λέμε must win.
Μάλιστα, ο Πρόεδρος Αλέξης Αγγελόπουλος και ο προπονητής Μαργαρίτης Χατζηαλέξης είχαν ένα μικρό τετ α τετ για θέματα που άπτονται του ποδοσφαιρικού τμήματος κάτι όχι σπάνιο καθώς νυχθημερόν αμφότεροι ασχολούνται με την ομάδα προκειμένου αυτή να πετύχει τον στόχο της.
Ακόμα λοιπόν μία απόδειξη ότι ο Εθνικός είναι ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ,όσο και το επαναλαμβάνουμε αυτό πονάει μερικούς...»

Πηγή:onsports.gr

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Χατζηαλέξης: "Σχέση εμπιστοσύνης και αλληλοσεβασμού με τη διοίκηση"


Η επόμενη ημέρα στο στρατόπεδο του Εθνικού μετά το 3-0 επι του Αμπελακιακού επέφερε ρεπό για τους παίκτες του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη που μίλησε εφ όλης της ύλης μετά το τέλος του αγώνα.
  Αυτό που είχε αναφέρει ο προπονητής, όσον αφορά στο  προηγούμενο παιχνίδι με τον Πολυκράτη, είχε να κάνει με την έλλειψη σοβαρότητας στο πρώτο ημίχρονο το οποίο είχε αποδειχτεί κομβικό στο να μην έρθει η νίκη σε αυτό το ματς δεν έκανε την  εμφάνιση του στο γήπεδο του Ελληνικού.
 Απο το ξεκίνημα της αναμέτρησης μέχρι  και το τέλος αυτής  οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού ήταν εξαιρετικοί και δεν έδωσαν δικαιώματα στην ομάδα της Σαλαμίνας να ελπίζει ότι μπορεί να πάρει κάτι καλό.
 Αυτό ήταν κάτι που τόνισε και ο προπονητής της ομάδας στις δηλώσεις του: "Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος απο την  εμφάνιση των παικτών που επέδειξαν χαρακτήρα στο παιχνίδι με τον Αμπελακιακό.Μετά  τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα ,δείξαμε ότι δεν
είμαστε τυχαία στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Αν και όπως έχουμε πεί υπάρχει κούραση στην ομάδα όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν έδειξαν τον καλύτερο τους εαυτό και οδήγησαν την ομάδα στη νίκη σε ένα ματς που εμείς το κάναμε εύκολο."
Στην ομάδα το χαμηλό προφίλ και η σοβαρότητα αλλά και η προσεκτική προσέγγιση  σε κάθε αντίπαλο αποτελεί must στο προφίλ του συλλόγου που έχει ως αποκλειστικό στόχο την άνοδο, όπως τόνισε στην συνέχεια των δηλώσεων του ο έμπειρος κόουτς..
"Απο κει και πέρα όμως, όπως έχουμε ξαναπεί, δεν κάναμε τίποτα παρα μόνο  ένα ακόμα βήμα για την πρώτη θέση. Αρα μέχρι την επόμενη προπόνηση και την προετοιμασία  για το παιχνίδι με την ΑΕ Νίκαιας  έχουμε δικαιώμα να είμαστε χαρούμενοι. Μετά τα Χριστούγεννα μπαίνουμε σε διαδικασία σκληρής δουλειάς μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τον στόχο μας."

 Για να μπορέσει μία ομάδα να πετύχει τους στόχους της χρειάζεται και μία ισχυρή διοίκηση. Η αγαστή συνεργασία και η σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτιστεί μεταξύ προπονητή και Προέδρου είναι ένα ακόμα συστατικό της επιτυχίας κάτι που ανέφερε ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης μετά το τέλος του αγώνα του Σαββάτου.
. "Εδώ θα ήθελα να πω και κάτι πολύ σημαντικό που αφορά στη λειτουργία του συλλόγου. Ο Πρόεδρος του συλλόγου ,κύριος Αγγελόπουλος, είναι κοντά μας σε ότι και αν χρειαστούμε και η συνεργασία μας μέχρι τώρα είναι άριστη. Οτι χρειαστούμε είναι κοντά μας με την σχέση μας να εμπεριέχει τεράστιο σεβασμό και εμπιστοσύνη κάτι που δύσκολα βλέπεις ακόμα και σε ομάδες της Σούπερλιγκα.." 

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΕΘΝΙΚΟΣ-ΝΑΠΑΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 3-3


Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι παίκτες του Εθνικού στον φιλικό αγώνα που έλαβε χώρα την Κυριακή 16/12 στο Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά, απέναντι στον βελτιωμένο και κατά πολύ ενισχυμένο φέτος Ναπαίο Απόλλωνα,με το τελικό score να διαμορφώνεται στο 3-3. Συμπληρώνοντας μόλις 1 μήνα στον πάγκο της ομάδος μας, ο προπονητής μας Ηλία Διαμαντόπουλος δήλωσε: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών.Το να παίζουμε 70 λεπτά σε ένα άθλημα όπως το χόκεϊ με 9 παίκτες δεν είναι κάτι το εύκολο.Λίγο η κούραση και η έλλειψη καθαρού μυαλού μας στέρησαν την νίκη. »
Εν αναμονή των μεταγραφικών μας αποκτημάτων από το εξωτερικό και με δικαιολογημένες απουσίες, οι παίκτες μας έβγαλαν εις πέρας το έργο τους αγωνιζόμενοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα  υστερώντας αριθμητικά έναντι του Ν.Α. κατά δύο παίκτες (!), το κενό των οποίων αν και αντικειμενικά δυσαναπλήρωτο, μειώθηκε στο ελάχιστο, αφού οι παίκτες μας έδωσαν το 100% των δυνάμεών τους. Η συμβολή του νέου μας προπονητή είναι ήδη φανερή στην φυσική κατάσταση και την εν γένει αγωνιστική απόδοση των παικτών μας, οι οποίοι ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του και υπερνικώντας την κούραση-αφού βρίσκονται σε περίοδο εντατικής προετοιμασίας-επέδειξαν τη δέουσα, σε Πρωταθλητές, σοβαρότητα και έδειξαν βελτιωμένη σε σχέση με πέρυσι αγωνιστική εικόνα.


Ο Γιάννης Τσιριμώκος και ο Γιώργος Φούφλιας ήταν οι scores μας, με 2 και 1 γκολ αντίστοιχα. Ο Φούφλιας με ατομική προσπάθεια άνοιξε το score για την ομάδα μας.Ο Τσιριμώκος με drag flick σε penalty corner έκανε το 2-0 όπως και το 3-1 με εκτέλεση penalty stroke.Το α’ ημίχρονο έληξε 3-1 υπέρ ημών, το 3-2 πραγματοποιήθηκε στα 30 πρώτα δευτερόλεπτα του β’ ημιχρόνου αιφνιδιαστικά λόγω αντικειμενικού κενού στην άμυνά μας ενώ το τελικό 3-3 πραγματοποιήθηκε 10’ πριν τη λήξη του αγώνα.
Ευχαριστούμε θερμά τον διεθνή διαιτητή κ. Γιώργο Μακρή, ο οποίος προσφέρθηκε αφιλοκερδώς να διαιτητεύσει του αγώνα μας.
Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την «παλικαρίσια» παρουσία τους. Στο εξής,και μέχρι την έναρξη του Πρωταθλήματος η ομάδα μας θα πραγματοποιεί φιλικά παιχνίδια. Η περίοδος των εορτών θα αποτελέσει ευκαιρία για σκληρή προπόνηση, αφού η ομάδα μας έχει ξεκινήσει να μετράει αντίστροφα για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.


Φιλικά
Γραφείο Τύπου

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Έχουν γνώσιν οι φύλακες....


Το 0-0 με τον Πολυκράτη είναι δεδομένο ότι προβλημάτισε σε μεγάλο βαθμό τον κόσμο του συλλόγου, ωστόσο υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να ειπωθούν για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Ο Εθνικός ξεπέρασε  κάθε προσδοκία με την μέχρι τώρα πορεία του ξεκινώντας με το εντυπωσιακό 8 στα 8 σύν δύο νίκες στο Κύπελλο εκεί όπου περιμένοντας την επόμενη κλήρωση τα πράγματα δυσκολεύουν όλο και περισσότερο.
 Σε άλλα παιχνίδια η ομάδα έπαιξε καλά και σε άλλα όχι , με την προσεκτική διαχείριση  της τεχνικής ηγεσίας και την ποιότητα των παικτών της ομάδας να παίζει σημαντικό ρόλο στα καλά αποτελέσματα.
 Ωστόσο είναι απόλυτα φυσιολογικό ,σιγά- σιγά, να βγαίνει η κούραση μιας και η ομάδα έχει κάνει λιγοστή  προετοιμασία ενώ και οι επιλογές στο έμψυχο δυναμικό δεν είναι πολλές.
 Ακόμα και έτσι-όμως- όλα τα παιδιά έβγαλαν όχι μόνο το 100 αλλά το 1000% για να υπερκεράσουν  τις δυσκολίες και να καταφέρουν να οδηγήσουν την ομάδα εκεί που της αξίζει. Στις επαγγελματικές κατηγορίες και πάρα όλες τις δυσκολίες που είχαν να αντιμετωπίσουν που γίνονται ακόμα μεγαλύτερες απο την στιγμή κατά την οποία δεν θα υπάρξει διακοπή  για την περίοδο των εορτών.
Διοίκηση όμως και τεχνική ηγεσία δεν ηρεμούν ούτε λεπτό.  Η συνεργασία τους, είναι απόλυτα αγαστή για το καλό του συλλόγου και ήδη ,εν όψει του Ιανουαρίου, θα γίνουν αυτές οι κινήσεις που θα είναι ιδιαιτέρως προσεκτικές ούτως ώστε  να επέλθει η ενίσχυση της ομάδας προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή.
 Οπότε λοιπόν χρειάζεται υπομονή και καθαρό μυαλό  και τα καλύτερα θα έρθουν..

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Χατζηαλέξης: "Είμαστε ακόμα πρώτοι"


Μπορεί ο Εθνικός να μην κατάφερε να νικήσει τον Πολυκράτη ,αλλά αυτό δεν μπορεί και δεν επιτρέπται να σημαίνει τίποτα. Μην ξεχνάμε ότι η ομάδα είναι με λιγοστή προετοιμασία, κάτι που βγαίνει μέσα στο γήπεδο, ενώ ως γνωστόν ο Γολγοθάς θα συνεχιστεί με αγώνες μέχρι και το τέλος του 2012.

Ο κόουτςτης ομάδας ,Μαργαρίτης Χατζηαλέξης όπως δεν πέταγε στα σύννεφα μετά το σερί νικών έτσι και δεν απογοητευεται απο τις δύο "κολλητές" ισοπαλίες εκτός έδρας." Κλειδί της ισοπαλίας ήταν το γεγονός ότι χάσαμε το πρώτο ημίχρονο  της αναμέτρησης με τον Πολυκράτη ,ενώ ελέω της πολύ καλής αμυντικής λειτουργίας  των αντιπάλων μας ,δεν είχαμε τους διαδρόμους για να μπορέσουμε να σκοράρουμε. Είχαμε την ευκαιρία σε δύο φάσεις να σκοράρουμε αλ,λά απο τη στιγμή που σε ένα τέτοιο ματς δεν βάζεις γκολ  ,τότε το 0-0 μοιάζει ως θετικό αποτέλεσμα. Είμαστε πρώτοι, σίγουρα το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του 2012 είναι κουραστικό ,αλλά η διοίκηση ,η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να πετύχουμε τον στόχο μας. Οπως όταν κάναμε σερί νίκες ,δεν πετάγαμε στα σύννεφα έτσι και τώρα δεν απογοητευόμαστε με το 0-0. Απο Δευτέρα δουλειά για το επόμενο ματς


Πηγή:http://ethnikos-fc.blogspot.gr

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Παυλόπουλος : «Κίνητρο για μας ο ανταγωνισμός»


Ένα από τα «κανόνια» της ομάδας του Εθνικού την φετινή περίοδο , ο λόγος για τον Παναγιώτη Παυλόπουλο, φιλοξενήθηκε στην κάμερα του Εθνικός Tv  και μίλησε για το δύσκολο παιχνίδι της ομάδας του με αντίπαλο τον Πολυκράτη. Τη συνέντευξη μπορείτε να παρακολούθησετε και από το επίσημο κανάλι της ομάδας στοYoutube.


Aναλυτικά οι δηλώσεις του Παυλόπουλου:

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ: Τα παιχνίδια όλα τα βλέπουμε με την ίδια σοβαρότητα. Όπως με τον Ερμή έτσι και με τον Πολυκράτη  θα μπούμε  μέσα δυνατά και σοβαρά για να πάρουμε τη νίκη .

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΜΗ: Δεν μας επηρεάζει κανένα γεγονός και όλα όσα συνέβησαν .Ισοφαριστήκαμε στο 98   και ουσιαστικά δεν απειληθήκαμε παρά μόνο από στημένες φάσεις.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ: Είναι καλό και για εμάς που έχουμε ανταγωνιστικότητα στο φουλ και μας βλέπουν όλοι σαν πρωτοπόρους στην βαθμολογία. Κάτι που μας δίνει κίνητρο  να μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι και να αποδεικνύουμε ότι είμαστε καλύτεροι.

ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ  ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ: Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα και βέβαια γεγονός. Η θέση του επιθετικού  επιβάλλει να είσαι πρώτος σκόρερ. Αν ήμουν αμυντικός θα προσπαθούσα να μην βάλουν οι αντίπαλοι γκολ. Τα σέντερ φορ βάζουν τα γκολ.


Πηγή:ethnikos-fc.blogspot.gr

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟ 1ο ΤΕΣΤ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ

Αυτή την Κυριακή 16/12 και ώρα 20.00 στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά θα διεξαχθεί ο πρώτος φιλικός αγώνας της ομάδας μας με αντίπαλο την ομάδα του Α.Ο.Χ. ΝΑΠΑΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ.Ο αγώνας εντάσσεται μέσα στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας μας για τοΠανελλήνιο Πρωτάθλημα και το Eurohockey Men's Club Champions Challenge II.

Φιλικά

Γραφείο Τύπου


Πηγή:ethnikoshc.blogspot.gr


Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Περιμένουν απαντήσεις απο τους ανθρώπους της ΕΠΣΠ οι διοικούντες του Εθνικού


Τις αποφάσεις των θεσμικών οργάνων σχετικά με τα όσα έλαβαν χώρα στην αναμέτρηση με τον Ερμή Κορυδαλλού περιμένουν οι διοικούντες του Εθνικού, που παράλληλα θέτουν και τέσσερα ερωτήματα προς τους ανθρώπους της ΕΠΣΠ. Χαρακτηριστικά αναφέρουν:
«Περιμένοντας με τεράστιο ενδιαφέρον τις τοποθετήσεις των αρμοδίων αναφορικά με τα γεγονότα του Σαββάτου έχουμε να θέσουμε κάποια ερωτήματα.
1) Τα στελέχη και το Προεδρείο της Ένωσης που βρέθηκαν στο γήπεδο έχοντας ιδία άποψη για το τι συνέβη θα εκφράσουν την άποψη τους για το ποίοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί των επεισοδίων η’ απλά θα περιοριστούμε σε ένα γενικόλογο ευχολόγιο κατά της βίας ;
2) Το ελλιπέστατο και με εικασίες γραμμένο Φύλλο Αγώνα που ως γνωστόν «κλείστηκε» στο Αστυνομικό τμήμα και βρίσκεται στα χέρια των ανθρώπων της Ένωσης δεν θα έπρεπε να απασχολήσει τους ιθύνοντες αναφορικά με το ποίοι ήταν αυτοί που προκάλεσαν τα επεισόδιαμετά την επίτευξη του γκολ του Ερμή ,κάνοντας διάφορες προκλητικές κινήσεις προς τους φίλους του Εθνικού; (video και φωτογραφίες υπάρχουν)
3) Oι κακές διαιτησίες τύπου Καρυοφύλλη δεν θα έπρεπε να απασχολήσουν την ΕΠΣΠ;
4) Υπάρχει σχέδιο κατά του Εθνικού ? θα έχουμε και αλλά επεισόδια σε αυτό το έργο ?
Απλά ερωτήματα που ζητούν απάντηση..
Καλούμε τους φίλους του Εθνικού να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας και να δώσουν το παρών στο παιχνίδι με την αξιόμαχη ομάδα τουΠολυκράτη την Κυριακή στις 15.00 στο γήπεδο του Μοσχάτου. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ».


Πηγή:sport5.gr

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Πάει στην ΕΠΟ!





Αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα, για τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον Ερμή Κορυδαλλού, εμφανίζεται ο κ. Αγγελόπουλος.
Ο πρόεδρος του Εθνικού έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να μην περάσουν απαρατήρητα τα όσα έγιναν την Κυριακή (09/12) στον Κορυδαλλό. Σύμφωνα μάλιστα με την επίσημη ενημέρωση που υπάρχει από το σωματείο του Πειραιά, έχει σταλεί ήδη επιστολή διαμαρτυρίας στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ενώ έχει ζητηθεί ακρόαση τόσο από την ΕΠΟ όσο και από τους υπεύθυνους της διαιτησίας έτσι ώστε να γίνει σαφές ποιοι ήταν οι υπεύθυνοι και οι ηθικοί αυτουργοί των επεισοδίων στον αγώνα με τον Ερμή

Πηγή:onsports.gr

Φιλικό και θεραπεία....


Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στο γήπεδο του Ελληνικού με την Γλυφάδα έδωσε η ομάδα του Εθνικού .
Η αναμέτρηση κράτησε 70 λεπτά  και δεν κρατήθηκε σκορ ,μιας και η εν λόγω αναμέτρηση ήταν προπονητικού χαρακτήρα με τον Μαργαρίτη Χατζηαλέξη να χρησιμοποιεί -κυρίως -ποδοσφαιριστές  με μικρό χρόνο συμμετοχής. Οσοι αγωνίστηκαν το 90 λεπτο στο παιχνίδι με τον Ερμή έκαναν προπόνηση. Θεραπεία ακολούθησαν οι Παυλόπουλος,Γαλάνης ,Μπαλαλής,Mιχαήλ ,Μπενάς που υποφέρουν απο διαστρέμματα στον αστράγαλο. 


Πηγή:http://ethnikos-fc.blogspot.gr

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Τριάδα προβλημάτων..


Το παιχνίδι με τον Ερμή Κορυδαλλού, αποτελεί πλέον τον στόχο για την ομάδα του Εθνικού στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΕΠΣΠ. Ωστόσο, η εβδομάδα ξεκίνησε με προβλήματα.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές που δεν μπόρεσαν να δώσουν το παρών  στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο Κερατσινίου (Χατζημαρινάκης, Αθανασόπουλος και Τσαραούσης) δεν προπονήθηκαν ούτε σήμερα και οι επόμενες ημέρες θα καταδείξουν τι μέλλει γενέσθαι. Ο κίπερ των "Κυανόλευκων"  έχει ενοχλήσεις στη μέση, όπως και ο Αθανασόπουλος, ενώ ο Τσαραούσης έχει πρόβλημα στον προσαγωγό.
Και οι τρείς έκαναν θεραπεία και αυτό αναμένεται να γίνει και αύριο ,ενώ απο Πέμπτη θα δοκιμάσουν να μπούν με την υπόλοιπη ομάδα.
Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί με προπόνηση στο Ελληνικό στις 4 το απόγευμα .


Πηγή:ethnikos-fc.blogspot.gr

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Μήνυση κατά Λάκη Μερτίκα


Μήνυση εναντίον του Λάκη Μερτίκα

Μήνυση εναντίον του Λάκη Μερτίκα κατατέθηκε απο τον Πρόεδρο του Εθνικού Πειραιώς 1923 για συκοφαντική δυσφήμηση και προσπάθεια εκβιασμού όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση που εκδόθηκε.
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:



Ο Πρόεδρος του Εθνικού Πειραιώς 1923 εκπροσωπώντας και την διοίκηση της ομάδας κατέθεσε μήνυση στην Εισαγγελία Πειραιώς η οποία έχει είδη προωθηθεί στον 27η Πταισματοδίκη Αθηνών ,εναντίον του αυτοαποκαλουμένου πρόεδρου των Παλαιμάχων Ευάγγελου (Λάκη) Μερτικα για κατ’ εξακολούθηση συκοφαντική δυσφήμηση και προσπάθεια εκβιασμού.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Εθνικού , είμαστε σίγουροι και ο Εθνικός ΟΦΠΦ υπό τη σημερινή διοίκηση , θα ξεκαθαρίσει από άτομα και καταστάσεις που οδηγούν στην εσωστρέφεια και παρακμή ορμώμενοι από προσωπικά συμφέροντα και μικρότητες .


Γραφείο Τύπου




Πηγή:ethnikos-fc.blogspot.gr