Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ




Ηταν ένας αγώνας - διαφήμιση, γι αυτό και ο επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού Βασίλης Δέρβος θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές.

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο, η ατμόσφαιρα ήταν αθλητική από κάθε άποψη. Το χειροκρότημα των φιλάθλων της Μάνδρας μας έδωσε ακόμα περισσότερη ικανοποιήση για τη νίκη μας, που ίσως να μην ερχόταν ποτέ αν ο κόσμος του Εθνικού δεν ήταν ο 6ος παίκτης μας. Αισθανθήκαμε σαν να παίζουμε στην έδρα μας και αυτή η βοήθεια, μας κράτησε ζωντανούς στις πιο δύσκολες στιγμές. 

Η φιλοξενία από πλευράς Μανδραϊκού ήταν άψογη, η αστυνομία συνέβαλλε τα μέγιστα για να διεξαχθεί ένα ματς σε κατάμεστο γήπεδο παρουσία φίλων και των δύο ομάδων, δίχως να δημιουργηθεί το παραμικρό επεισόδιο.

Το μπάσκετ και η ΕΣΚΑΝΑ κέρδισαν πολλά από αυτό το παιχνίδι. Οταν θέλουν οι πρωταγωνιστές και ο κόσμος, όλα γίνονται πιο εύκολα.




Πηγή:ethnikos.org

Λαρόζας: «Με σεβασμό, για την άνοδο»

Στην κορυφή του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ Ανδρών φιγουράρει ο Εθνικός μετά τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη του επί του Μανδραϊκού.
Ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, Στέφανος Λαρόζας, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για το «διπλό» στη Μάνδρα, τους φετινούς στόχους, αλλά και το πρωτάθλημα που είναι άκρως ανταγωνιστικό. Αναλυτικά τα όσα είπε…
Για το «διπλό» στη Μάνδρα, επί του Μανδραϊκού: «Πήγαμε αποφασισμένοι να παίξουμε αυτό το παιχνίδι. Το καλό είναι ότι σταδιακά έχουμε σημαντική βελτίωση στον τομέα της άμυνας, αλλά και στον τομέα της ψυχολογίας απέναντι σε οποιαδήποτε κατάσταση άμυνας. Έχοντας αυτό το αβαντάζ σε κάποια κομβικά σημεία στρατηγικής αντεπεξήλθαμε.  Ειδικά στο 4ο δεκάλεπτο, που το ματς ήταν κοντά, θεωρώ ότι μέτρησε και η κακή ψυχολογία που είχε η Μάνδρα, καθώς προερχόταν από οριακή ήττα από το Φάρο. Σε συνδυασμό με τις άμυνες ματς απ που παίξαμε και δεν βρήκαν λύσεις είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν το ρυθμό τους. Ειδικά όταν περάσαμε μπροστά στο σκορ η ψυχολογία τους φορτώθηκε περισσότερο. Βέβαια, πρέπει να τονίσω ότι σε αυτό το κομμάτι στρατηγικής βοήθησε πολύ όλο το προπονητικό επιτελείο που είμαστε μαζί. Τόσο ο Κώστας Παπαδόπουλος όσο και ο Άγγελος Γεωργάκης βοήθησαν πολύ. Πάντα τρία μυαλά είναι καλύτερα από ένα».
Για τους στόχους του Εθνικού: «Ο στόχος έχει τεθεί από την αρχή της σεζόν και δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα. Δεν είναι εύκολο, καθώς υπάρχουν πολύ δύσκολα παιχνίδια, όμως εμείς πρέπει να αντεπεξέλθουμε. Έχουμε τα ντέρμπι με Φάρο και Ιωνικό εκτός έδρας, όμως όλα τα παιχνίδια θέλουν προσοχή και πρέπει να αντιμετωπιστούν με το δέοντα σεβασμό».
Για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ, που φέτος έχει πολλές δυνατές ομάδες: «Έχουν ξεχωρίσει τέσσερις ομάδες που διεκδικούν άνοδο, όμως και οι υπόλοιπες είναι αξιόμαχες  με καλούς παίκτες. Ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να έρθει μια νίκη που πολλοί θα τη θεωρήσουν έκπληξη, όμως δεν είναι στημ πραγματικότητα, καθώς όλες έχουν καλό υλικό. Αυτό που λέω επιβεβαιώνεται από τα αποτελέσματα, καθώς αν παρατηρήσετε δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Για παράδειγμα, το Παλαιό Φάληρο παραλίγο να κερδίσει το Φάρο, ενώ κι εμείς επικρατήσαμε πολύ δύσκολα».

Πηγή:onsprts.gr

10η μεταγγραφή ο Εθνικός Πειραιώς





Τελευταία μέρα των μεταγραφών και ο Εθνικός Πειραιώς ολοκλήρωσε τις μεταγραφές του με την απόκτηση του Ντίνου Κρητικού ( 20 χρ. , πλάγιος αμυντικός, βασικός στις Εθνικές ομάδες παμπαιδων και παίδων ) από τον ΑΟ Γλυφάδας.

Στο σύνολο πραγματοποιήθηκαν 10 μεταγραφές ( 4 προερχόμενοι από ομάδες B’ Εθνικής και 4 από ομάδες Γ’ Εθνικής).Ο Εθνικός ευχαριστεί για την έως τώρα προσφορά στην ομάδα και παραχωρεί ως δανεικούς τους Ρούστα (ΑΟ Περιστερίου) Σαλιμπασα (Περαμαϊκος) , Φακιόλι (Παλαιό Φάληρο) , Γκορογια (Ερμής Κορυδαλλού), Καλογερογιαννης , Παναγιωτου και Γκρεμος (Οδηγήτρια) καθώς και με ελευθέρας τον Γκιόκα ο οποίος θα αγωνιστεί στον Ιωνικό . Είναι αυτονόητο ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές θα παρακολουθούνται από το τεχνικό team και την Διοίκηση του συλλόγου μέχρι το πέρας του πρωταθλήματος.

φιλικά
Γραφείο Τύπου  

Πηγή:ethnikos.org

Mόνος πρώτος ο Εθνικός



Ο Εθνικός κέρδισε μέσα στην Μάνδρα με 67-76 ,και πέρασε μόνος πρώτος στην βαθμολογία.Συνοπτικά τα αποτελέσματα:


Α΄ ΕΣΚΑΝΑ ΑΝΔΡΩΝ 16η Αγωνιστική



Πρωτέας Βούλας - ΔΑΣ Δραπετσώνας 66-60 , 
Μανδραϊκός - Εθνικός Πειρ. 67-76 , 
Ευρυάλη - Φάρος Κερ. 69-60 , 
Φοίνικας Πειρ. - Ίκαρος Ν. Σμ.  44-74, 
ΑΛΦ Αλίμου –Βουλιαγμένη 91-63 , 
Άρης Νικαίας  - Ελευθερία Μοσχ. 59-54 , 
Π. Φάληρο -  Ιωνικός Νικ.  50-69

Η επόμενη αγωνιστική (06/02/12) :  
ΔΑΣ Δραπετσώνας - Μανδραϊκός ,  
Εθνικός Πειρ. – Ευρυάλη ,  
Φάρος Κερ. -Φοίνικας Πειρ. ,  
Ίκαρος Ν. Σμ. -ΑΛΦ Αλίμου , 
Βουλιαγμένη - Άρης Νικαίας  , 
Ιωνικός Νικ. - Ελευθερία Μοσχ. , 
Π. Φάληρο – Πρωτέας Βούλας  


 Βαθμολογία
1              ΕΘΝΙΚΟΣ                            30           16            14            2              1242       1008
----------------------------------------------------------------------------------------------
2              ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ 29           16            13            3              1175       957        
2              ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ                 29            16            13            3              1061       895
3              ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ          29           16            13            3              1204       961
5              Δ.Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 25           16            9              7              990         971
6              ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜΥΡ.             25           16            9              7              1049       1016
7              ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ                 24           16            8             8             999         1074
8             ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ        23           16            7              9              936         999
9              Α.Λ.Φ. ΑΛΙΜΟΥ               23           16            7              9              1102       1086
10           ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ              22           16            6              10           1033       1106
11            ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧ.      21            16            5              11            941         1096
-------------------------------------------------------------------------------------------------
12            ΕΥΡΥΑΛΗ ΓΛΥΦ.            19            16            3              13            961         1162
13            ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ      19            16            3              13            723         819
14            Π.ΦΑΛΗΡΟ                       18            16            2              14            927         1116
 
 
 
 

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Δελτίο τύπου Εθνικού Πειραιώς

Θεωρούμε επιβεβαίωση της μεγάλης προσπάθειας που κάνουμε την επιτυχία της εκδήλωσης του Σαββάτου 28ης Ιανουαρίου .Θέλουμε να ευχαριστήσουμε εκτός από τους φίλαθλους ,αθλητές ,δημοσιογράφους και παλαιμάχους της ομάδας που έδωσαν το παρών, τον Αν. Υπουργό Παιδείας Κο Αρβανιτοπουλο τον Υφυπουργό Ναυτιλίας Κο Γεωργιάδη , τον Αντιπρόεδρο της Βουλής Κο Νιωτη , τον Δήμαρχο Πειραιά Κο Μιχαλολιακο μαζί με τους Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους, τον Αντιπεριφερειαρχη κο Χρήστου ,τους Βουλευτές Κο Καρύδη ,Μελά , Νεράτζη ,Δριτσα τον τ.Περιφερειαρχη Δυτικής Ελλάδος Κο Σπυρίδων και τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Πειραιά Κο Μπρατσολη .

Στα αγωνιστικά  συνεχίζεται η ενδυνάμωση του έμψυχου δυναμικού του Εθνικού Πειραιώς όπως έχει δεσμευτεί ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. με την απόκτηση του Βαγγέλη Γαλάνη από τον Ηλυσιακό . Ο 22χρονος ταλαντούχος αριστερός μπακ/χαφ (07-09-1989) έχει συμμετοχές στην Εθνική παίδων και νέων καθώς και στην Μεσογειακή ομάδα . Ο Γαλάνης αποτελεί το ένατο -κατά σειρά- μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου μας μετά τους Σκαφτούρο, Μιχελή, Μακρόπουλο, Μακρή, Κοσμά, Παντελή, Ρούσσο και Χώνο. Μέχρι και τον Δεκέμβρη, ο Γαλάνης αγωνιζόταν στον Ηλυσιακό, ενώ έχει θητεία ακόμη σε Πανιώνιο, Καβάλα, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Παναργειακό και Ασπρόπυργο.
Πηγή:ethnikos.org


Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Ελλάς Ποντίων – Εθνικός Πειραιά 1-3



Ο Εθνικός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι του Πειραιά, καθώς επικράτησε εκτός έδρας με 3-1 της Ελλάδας Ποντίων


Οι Πειραιώτες πήραν μια σημαντική νίκη που τους δίνει την ευκαιρία να… ανασάνουν βαθμολογικά, στην προσπάθεια που κάνουν για να βγουν από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.
Η ομάδα του Θαλή Τσιριμώκου προηγήθηκε στο 14’ με τον Μιχελή και τρία λεπτά αργότερα στάθηκε… τυχερή, καθώς η προσπάθεια του Δρυμούση σταμάτησε στο δοκάρι.
Στο 32’ ο Σκαφτούρος διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, ωστόσο έξι λεπτά αργότερα, η Ελλάς μπήκε και πάλι στην διεκδίκηση της αναμέτρησης, με τον Τσοπανά να μειώνει σε 2-1. Μάλιστα, δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έχασε μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια, καθώς το σουτ που έκανε σταμάτησε στο δοκάρι.
Και σα να μην έφτανε αυτό, στο 43’ ο Σκαφτούρος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στον Εθνικό, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1
ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ: Ευσταθίου, Τζανάκης (63' Αγγελωνίτης), Τσοπανάς, Καφαλίδης, Γρηγοριάδης, Κακκαβάς, Αθανασιάδης (74' Κολοφώτης), Φλέγκας, Μαυράκης, Σιδηρόπουλος Χ., Δρυμούσης (57' λ. τρ. Ταμπάκης).
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Μακρής, Μακρόπουλος, Σιούμας, Ρούσσος Θ., Ιατρού, Σαμιώτης, Μιχελής, Παντελής (53' Κυριακάκης), Σκαφτούρος (87' Ντούνης), Κοσμάς, Ρούσσος Α. (74' Κατσιγιάννης)


Πηγή:onsports.gr








Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

O Εθνικός Πειραιώς 1923 κόβει την πίτα του





Πειραιεύς 25/01/2012

Θα είναι μεγάλη μας τιμή να παραβρεθείτε στην ετήσια εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ποδοσφαιρικής ομάδας του Εθνικού Πειραιώς καθώς και των ακαδημιών του.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην αίθουσα του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς (Μικρολίμανο) το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 11.00 π.μ.


Για το Δ.Σ. του Εθνικού Πειραιώς 1923

Ο Πρόεδρος 
Αλέξιος Αγγελόπουλος

Ο Γεν. Γραμματέας
Κατσαμπάνης Γεώργιος


Πηγή:ethnikos.gr

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Παγκράτιο άθλημα:Έναρξη προπονήσεων

Ένα νέο τμήμα ξεκίνησε να λειτουργεί στον Εθνικό Πειραιώς το οποίο δραστηριοποιείται στο Παγκράτιο Άθλημα.
Σας ενημερώνουμε ότι το νέο τμήμα του Εθνικού ΟΦΠΦ ξεκίνησε εγγραφές και προπονήσεις
Οι προπονήσεις διεξάγονται στον Πύργο του Πειραιά(Ακτή Ποσειδώνοςκαι Δημοσθένους 2)
Ώρες προπονήσεων Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη-Παρασκευή 19:00-20:30.
Κάθε Σάββατο 12:00-13:00  τμήμα αυτοάμυνας
Κοστός εγγραφής 10 Ευρώ
Μηνιαία συνδρομή 15 Ευρώ



Ο έφορος του τμήματος
Πολλάτος Μ.

Oι ''Πινέζες'' κόβουν την πίτα τους


Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΙΝΕΖΕΣ ΘΥΡΑ 14 ΕΞΕΔΩΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ:



Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ "ΠΙΝΕΖΕΣ ΘΥΡΑ 14" ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 19:00, ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ,ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ,ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΤΟΥ ΒΟΛΛΕΫ, ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΠΟΛΟ, ΤΟΥ ΧΟΚΕΫ ΕΠΙ ΧΟΡΤΟΥ, ΤΟΥ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ, ΤΟΥ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΠΟΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΕΛΛΑ, ΤΖΑΒΕΛΛΑ 15-17.ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ "ΠΙΝΕΖΕΣ ΘΥΡΑ 14" - 25 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ Σ'ΑΦΗΣΑΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΤΕ.
 
 
ΦΙΛΙΚΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Νίκη- οξυγόνο για Εθνικό





Νικη -βαθμολογικη ανασα πηρε ο Εθνικος Πειραια σε ματς ανατροπη με τον Αηττητο Σπατων στο γηπεδο Ελληνικου με σκορ 3-2 στο τελος ενος ματς διαφημιση του ποδοσφαιρου.Γκολ απο τα αποδυτηρια στο 4 λεπτο με σουτ του Μιχελη,και ισοφαριση στο 13 λεπτο με τον Παπαδα σε κοντρα επιθεση για σεμιναριο.Δευτερο τερμα απο τον ιδιο παικτη στο 21 λεπτο και προβληματισμος για τους γηπεδουχους.Το δευτερο ημιχρονο ανηκει ολοκληρωτικα στον Εθνικο που αρχικα ισοφαριζει στο 50 λεπτο με εκτελεση πεναλτι του Παντελη(ανατροπη του Ρουσσου Αλ.),και με κεφαλια ποιημα του Σκαφτουρου στο 88 λεπτο,παιρνοντας την νικη που κυνηγουσε καιρο. Ο διαιτητης του αγωνα Αστερης ηταν δικαιος στις αποφασεις του αν και ελεγχεται για μια φαση – ανατροπη στο πρωτο ημιχρονο.
ΕΘΝΙΚΟΣ.Μακρης(46 λ.τρ Μειμαρογλου),Τσαραουσης(31 Κυριακακης), Μακροπουλος, Ντουνης(70 Σκαφτουρος), Τσιουμας, Ιατρου, Σαμιωτης, Μιχελης, Παντελης, Κοσμας, Ρουσσος Αλ.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ.Γαροζης ,Σχιζας, Μαρωνακης, Μανουσακης, Μπλιαμπλιας, Τουντας, Καδιτης, Αλεξιαδης, Παπαδοπουλος(69 Βογιατζογλου),Παπαδας,Ανδρεαδακης(48 Μπαμπουνης,87 Σταυρου).



Πηγή:stoplekto.gr

Γ.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-3(ΣΕΤ)


Σημαντική νίκη πέτυχε ο  Εθνικός μέσα στο Ηράκλειο με 3-1 σετ (30-28, 20-25, 17-25, 13-25)Η νίκη αυτή είναι η πρώτη εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα και την φέρνει πιο κοντά στην άνοδο στην Α2 κατηγορία.Ακολουθεί ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι με την ΓΑΣ Λέσβου.ΓΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 




(Ματαλιωτάκης): Παντελάκης, Δρυμισκιανάκης, Θεοδώρου, Δρουγκάκης, Χατζηδημητρίου, Καλαϊτζής / Τεφτσής Μ.(λ), Αντωνάκης(λ), Πετρουλάκης, Λάις, Χατζηδάκης, Δρουγκάκης.
ΕΘΝΙΚΟΣ (Παναγιωτούνης): Βαβάτσης, Ξενάκης, Σιώπης, Κατσανεβάκης, Μήτσης, Χαλδαίος / Κουβουτσάκης (λ), Χριστοδουλάκης, Τσουμελέας.




ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 9 αγώνες)
1.Ιωνικός Ν.Φ. 20 (21-9)
2.ΑΕΚ 19 (20-8)
3.Εθνικός 18 (21-11)
4.ΣΦΠ Χανίων 15 (19-14)
5.Απόλλων 11 (14-14)
6.ΓΑΣ Λέσβου 7 (12-21)

7.ΓΕ Ηρακλείου 7 (12-19)
8.Αργυρούπολη 7 (13-21)
9.Πανιώνιος 4 (8-23

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Το Καζακστάν κατέκτησε το τουρνουά γυναικών. Ο Εθνικός πήρε τη Δεύτερη θέση!





Την πρώτη θέση του διεθνούς τουρνουά που διοργάνωσε η Βουλιαγμένη στο κολυμβητήριο του Λαιμού το τριήμερο 13-15 Ιανουαρίου κατέκτησε η Εθνική ομάδα του Καζακστάν.
Οι Καζάκες, που προετοίμαζονται ενόψει του Ασιατικού Προολυμπιακού τουρνουά, σημείωσαν τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες και πήραν την πρώτη θέση του προπονητικού χαρακτήρα τουρνουά.
Καλές εντυππώσεις άφησε η ομάδα του Εθνικού, ενώ να σημειωθεί ότι η Βουλιαγμένη και ο Ολυμπιακός αγωνίστηκαν χωρίς τις διεθνείς παίκτριές τους.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα του τουρνουά είναι τα εξής:
Ολυμπιακός-Εθνικός 6-11
ΝΟΒ-Καζακστάν 8-10
Καζακστάν-Τρίτωνας 11-7
ΝΟΒ-Ολυμπιακός 7-7
Καζακστάν-Ολυμπιακός 10-3
Εθνικός-Τρίτωνας 9-6
Ολυμπιακός-Τρίτωνας 6-9
ΝΟΒ-Εθνικός 6-7
Καζακστάν-Εθνικός 10-9
ΝΟΒ-Τρίτωνας 6-12
Αναλυτικά η τελική κατάταξη του τουρνουά είναι η εξής:
1. Εθνική ομάδα Καζακστάν 12
2. Εθνικός 9
3. Τρίτωνας Αμαρουσίου 6
4. ΝΟ Βουλιαγμένης 1
5. Ολυμπιακός 1



Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Μεταγραφών συνέχεια για Εθνικό!




Νέες μεταγραφές με στόχο την όσο καλύτερη ενδυνάμωση του ρόστερ του ανακοίνωσε ο Εθνικός Πειραιώς αφού μετά την απόκτηση των Σκαφτούρου, Μιχελή, Παντελή , Μακρόπουλου, Μακρή και Κοσμά στον Εθνικό θα αγωνίζεται και ο Αλέξανδρος Ρούσσος.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός (08-05-1989), τα τελευταία χρόνια ήταν από τα βασικά στελέχη της ομάδας του Βύζαντα Μεγάρων, και από την οποία έλυσε πρόσφατα το συμβόλαιο του λόγο οικονομικών προβλημάτων .

Στην ομάδα του Πειραιά επίσης θα αγωνίζεται και ο Λάμπρος Χώνος. Ο 29χρονος μέσος έχει μεγάλη εμπειρία στη Β’ Εθνική (117 συμμετοχές), ενώ για μία χρονιά (με τη φανέλα του Αιγάλεω) έπαιξε και στην Α’ Εθνική .

Ο έμπειρος μέσος ξεκίνησε την καριέρα του στην Καλαμάτα, έκανε το άλμα για το Αιγάλεω, για να συνεχίσει στη Νίκη Βόλου, στον Ηλυσιακό στην Καλλιθέα ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ελπιδοφόρου.



Πηγή:stoplekto.gr

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Π. ΦΑΛΗΡΟ- ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡ 52-55





Διαιτητές: Γαρίνη , Γαρδέλης
Π. ΦΑΛΗΡΟ (Γιαννόπουλος): Διαμαντής 11 , Κυριακόπουλος 9(1), Ρήγας , Χαραλαμπόπουλος 15(2) , Σωτηρόπουλος , Μαρκόπουλος 7, Μοδάκης 2 , Χαρωνίτης 6, Τσιφτσής 2, Λοϊζίδης
ΕΘΝΙΚΟΣ (Λαρόζας) : Παπαδόπουλος ,Καυκής , Καλής 8, Παπαδημητρίου , Φούκος 4, Ανδρεδάκης 19, Φωτόπουλος 16, Τάγαρης Π. , Βαμβακάρης 4, Φραντζής 2 , Χατζηκίδης 2 , Τάγαρης Κ.
 
 
 
                             Βαθμολογία
1              Α.Ο.Κ. ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ    27           14            13            1              994         819
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2              ΕΘΝΙΚΟΣ                            26           14            12            2              1042       829
3              ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣ.              25           14            11            3              1026       839
4              ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ        25           14            11            3              1056       860
5              Δ.Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 22           14            8             6              871         858
6              ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ                 21            14            7              7              889        941
7              ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜ.                   21            14            7              7              902         925
8             ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ          20           14            6              8             817         873
9              ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ               19            14            5              9              878        938
10           Α.Λ.Φ. ΑΛΙΜΟΥ               19            14            5              9              945         968
11            ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧ.        19            14            5              9              832         971
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
12            ΕΥΡΥΑΛΗ ΓΛΥΦ              17            14            3              11            605         700
13            ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ      17            14            3              11            602         653
14            Α.Ο. Π.ΦΑΛΗΡΟΥ            16            14            2              12            830        988
 
 
 
 
Η επόμενη αγωνιστική (23/01/12) : 
ΔΑΣ Δραπετσώνας -Π. Φάληρο  , 
Εθνικός Πειρ. -Πρωτέας Βούλας , 
Φάρος Κερ.-  Μανδραϊκός  , 
Ίκαρος Ν. Σμ. –Ευρυάλη, 
Βουλιαγμένη - Φοίνικας Πειραιά , 
Ελευθερία Μοσχ. -ΑΛΦ Αλίμου , 
Άρης Νικ. –Ιωνικός Νικαίας  
 
 
 

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Ιωνικός – Εθνικός Πειραιώς 2-1


Τη νίκη με 2-1 στο 89’ πήρε ο Ιωνικός στην αναμέτρηση με τον Εθνικό Πειραιώς, με τα νέα αποκτήματα, Ίγκλι,  Αχλαδιώτη και Παντελή, να πραγματοποιούν εξαιρετική εμφάνιση, αλλά τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για τη διαιτησία.


Μπορεί ο Ιωνικός να ήθελε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση στη Νεάπολη, ωστόσο ο Εθνικός αιφνιδίασε και κατάφερε να προηγηθεί στο 11’ με τον  Παντελή, μεταγραφικό απόκτημα του Ιανουαρίου.
Η απάντηση του Ιωνικού ήταν άμεση και έτσι ο Επιτροπάκης στο 14’ έφερε το παιχνίδι στο ίσα, κάνοντας το 1-1, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν, αλλά η προσπάθεια του Αχλαδιώτη στο 71’ κατέληξε στο δοκάρι. Οι φίλαθλοι στη Νεάπολη «καρδιοχτυπούσαν», ώσπου ήρθε ο Ίγκλι στο 89’ να τους «λυτρώσει», διαμορφώνοντας το τελικό 2-1. Να αναφέρουμε ότι ο Εθνικός έχει παράπονα από το διαιτησία του Κοσικίδη κι αναμένεται να βγάλει ανακοίνωση διαμαρτυρίας.
ΙΩΝΙΚΟΣ: Ραχιώτης, Τσιτσομήτσος, Κόκκαλης, Στεφανής, Τριανταφύλλου, Μαντούβαλος, Αχλαδιώτης, Επιτροπάκης, Μιχαήλ (68' Μυλωνάς (90' Γατζούδης)), Εμρά, Ίγκλι.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Μακρής, Μακρόπουλος, Καραούσης, Ρούσος, Σαμάδης (72' Καλογήρου), Σαμιώτης, Μιχέλης, Ιατρού (81' Μωσιάδης), Σεμερτζίδης (9' Μπίσας), Κυριακάκης, Παντέλη

Ανακοίνωση Εθνικού Πειραιώς 1923





Πειραιεύς 15/01/2012


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Όταν στα τέλη Οκτωβρίου αναλάβαμε τις τύχες του Εθνικού Πειραιώς με σκοπό να τον αναγεννήσουμε από τις στάχτες του και να τον επαναφέρουμε στην πραγματική του θέση, εκεί δηλαδή που προστάζει η 89χρονη ιστορία του, φίλοι και γνωστοί μας κοιτούσαν περίεργα υπονοώντας μας ''που πάτε να μπλέξετε τώρα...''. Δυστυχώς αυτές οι φωνές αρχίζουν και δικαιώνονται με αποκορύφωμα τα όσα ζήσαμε στο ματς με τον Ιωνικό. Σήμερα νιώσαμε για τα καλά στο πετσί μας τι σημαίνει σφαγιαστική διαιτησία από ένα διαιτητικό τρίο που έκανε τη νύχτα μέρα. Δύο ακυρωθέντα τέρματα, πεντακάθαρο πέναλτι που δεν δόθηκε, φάουλ που ήταν υπέρ μας και δίνονταν ανάποδα (από κει προήρθε και το νικητήριο τέρμα των γηπεδούχων), ήταν το τραγελαφικό σκηνικό που στήθηκε για μια ακόμα φορά εις βάρος του Εθνικού. Με όλο το σεβασμό προς τη διοίκηση του συλλόγου του Ιωνικού οι οποίοι για του λόγου το αληθές προσπάθησαν για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και για το οποίο επιφυλασόμεθα να ανταποδώσουμε, ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όλα τα νόμιμα μέσα μέσω της ΚΕΔ και να προσκομίσουν το βίντεο του αγώνα έτσι ώστε να μην ζήσουμε παρόμοια περιστατικά στο μέλλον. 

Φιλικά,
Γραφείο τύπου


Πηγή:ethnikos.gr





Εθνικός Πειραιώς-Απόλλων Σμύρνης 3-0 σετ


Εύκολο έργο αποδείχτηκε ότι είχε ο Εθνικός απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, αφού οι Πειραιώτες επικράτησαν με 3-0 κόντρα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία»
Εθνικός Πειραιώς - Απόλλων Σμύρνης 3-0 (25-16, 25-19, 25-19)


Πηγή:volleyball.gr

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Εθνικός Πειραιά: Κοντά σε Χώνο!



Μία ακόμα σπουδαία μεταγραφική κίνηση για τα δεδομένα της κατηγορίας είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο Εθνικός, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Λάμπρο Χώνο. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής, που μέχρι το καλοκαίρι ανήκε στο ρόστερ του ΑΟ Γλυφάδας, μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις στο χώρο της μεσαίας γραμμής.


Πηγή:sentragoal.gr

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Το παρατημένο κλειστό γήπεδο ΄΄Παπαστράτειο΄΄














Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Παπαστράτειου...κάποτε ζούσε στιγμές δόξας ...τώρα ειναι αφημένο στη τύχη του!!

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙ!!!ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ;;;;;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ;;;ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΚΟΦΕΥΟΥΝ

AΣ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΟΦΠΦ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ  ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΒΟΛΛΕΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ


Πηγή:pireas-piraeus.blogspot.com

Ο Σ.Λαρόζας νέος προπονητής στο μπάσκετ


Παρασκευή, 13 Ιανουάριος 2012 18:15
Η Διοίκηση του τμήματος καλαθοσφαίρσης του Εθνικού ΟΦΠΦ,ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Στέφανου Λαρόζας,μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
Επίσης εντάσεται στο προπονητικό team, ο προπονητής της εφηβικής ομάδας του Παναθηναϊκοθ, κ. Κ.Παπαδόπουλος.

Πηγή:ethnikos.org